- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
Nevresim takımını evden götürcem. Söylemesi ayıp çeyiz zamanı iyi bir para verip aldığım kaliteli bir pamuk saten nevresim takımım var. Ama fazla almışım işte, kullanamadım. Normalde kıyamam onu kimseye verme, ama o çok samimi bir arkadaşım. O yüzden vereyim dedim. Bir de bebeğe herkes hediye getirir diye düşündüm.
Çok güzeller. Güle güle kullan. Ben de ütü masası ve çamaşır askılığını vileda marka aldım, çok kaliteli çıktı.
Lif ve patikleri anneme vercem. Kızı için çeyiz hazırlayan bir komşusuna vercek. Durumları pek yok da.
Ay heyecanlanma. Ben beyaz yazlık tülden bir gömlek ve gri kalem etek giymiştim.
Kızlar bu arada aklıma geldi, yukarı yazarken, çeyizinize fazla aldığınız, beğenmediğiniz, içinize sinmeyen, elinizden çıksa üzülmeyeceğiniz çeyizlikleriniz varsa bana yollayabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğim annemin komşusuna verebilirim. Ben de kendisine havlular, çerçeveler, mutfak önlük seti falan hediye ettim.
Bana güvenebilirsiniz. Zaten gelirim iyi, ihtiyacım yok. Kendim için istemediğime garanti verebilirim.
Kızlar bu da evimden minik kareler
Eki Görüntüle 1440386 Eki Görüntüle 1440387 Eki Görüntüle 1440389 Eki Görüntüle 1440390 Eki Görüntüle 1440391
Evini çok beğendim.Güle güle oturun inşallah.
Özele bi bakar mısın?