• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Nevresim takımını evden götürcem. Söylemesi ayıp çeyiz zamanı iyi bir para verip aldığım kaliteli bir pamuk saten nevresim takımım var. Ama fazla almışım işte, kullanamadım. Normalde kıyamam onu kimseye verme, ama o çok samimi bir arkadaşım. O yüzden vereyim dedim. Bir de bebeğe herkes hediye getirir diye düşündüm.

Çok güzeller. Güle güle kullan. Ben de ütü masası ve çamaşır askılığını vileda marka aldım, çok kaliteli çıktı.

Lif ve patikleri anneme vercem. Kızı için çeyiz hazırlayan bir komşusuna vercek. Durumları pek yok da.

Ay heyecanlanma. Ben beyaz yazlık tülden bir gömlek ve gri kalem etek giymiştim.

Kızlar bu arada aklıma geldi, yukarı yazarken, çeyizinize fazla aldığınız, beğenmediğiniz, içinize sinmeyen, elinizden çıksa üzülmeyeceğiniz çeyizlikleriniz varsa bana yollayabilirsiniz. Yukarıda bahsettiğim annemin komşusuna verebilirim. Ben de kendisine havlular, çerçeveler, mutfak önlük seti falan hediye ettim.
Bana güvenebilirsiniz. Zaten gelirim iyi, ihtiyacım yok. Kendim için istemediğime garanti verebilirim.

Evini çok beğendim.Güle güle oturun inşallah.

Özele bi bakar mısın?

Bulaşık makinemden çok memnunum. Kaşıklığı en üstte ayrı raf şeklinde çok kullanışlı.
Diğerleri arçelik. Hiç bir eşyamdan memnuniyetsiz kalmadım. Yalnız çamaşır makinesi ilk kurulduğunda çalışmadı. Bunun bir alt modeli idi. Sonra bu üst modeli ile değiştirdiler.
Bizim aldığımızda üstte selesi canım raf gibi çok hoşuma gitmişti alırken öğrendigim iyi oldu sağol:KK68:
süslencem süslencem :) kayın

çok teşekkür ederim canıminşallah bakalım hele bir istememiz olsun da :)

İnşallah gönlünce olur herşey:KK68:

Aklıma geldi:)
Yeğenin nasıl:)
ehhehhe:)

yeğenim tam sevilmelik şuan:KK68: çok tontiiişşş:KK46:

Ne olacak canım ya :KK16:

Olur bence olmadı beyaz gri falan kullanırsın herşeyini uyar :KK19:Şeker gibi olsun banyolarımız :KK60:
kuzuş,evime gittim geldim şimdiii:) hatta kipaya gidip paspaslarımı değiştirdim,aynı model krem rengi aldım :KK37::KK37:
Çok iyi :KK37:pahalı olacaklar diye korkuyorum çünkü çok eksiğim var:KK17:
kkoçtaştan bakmalısın böyle şeylere kuzum,secenek çok

Kizlar yarin veya cuma günü Karaca magzasina gidecem annemle, nasipse misafir yemek takimi alacaz.
Belki hatirlarsiniz, annem yillar önce 12 kisilik siyah takim almisti. Bende onu kullanmak istiyordum misafirlik olarak. Annem porselen degil onlar, cam gibi ama tamamen siyah (çeyiz topigimin ilk sayfasinda). Porselen alalim diyor... Karaca'dan begendiginiz modeller var mi yuvarlak modellerden ? Bu markayi önerir misiniz ? Bir de gitmisken yatak örtüsü alacagim insaAllah, kalitelidir degil mi ?
ben karaca pek sevmiyorum gittim emsan aldım:KK53: kütahya öneririm kesinlikle şimdi ki aklım olsa kesin kitahya alırdımmm

ben karaca pek sevmiyorum gittim emsan aldım:KK53: kütahya öneririm kesinlikle şimdi ki aklım olsa kesin kitahya alırdımmm

Aynı mağazada emsan'ın ürünleri de satılıyor, bakacam onlara da zaten. Bende kutahya isterdim ama yurtdışında mağazası yok işte...

ehhehhe:)

yeğenim tam sevilmelik şuan:KK68: çok tontiiişşş:KK46:

kuzuş,evime gittim geldim şimdiii:) hatta kipaya gidip paspaslarımı değiştirdim,aynı model krem rengi aldım :KK37::KK37:

kkoçtaştan bakmalısın böyle şeylere kuzum,secenek çok

O tontişi yerim ben ya nasıl ısırılır o şimcik :KK46::KK53:
Oo çok hızlısın kuzu kremle daha çok kombinleme şansın var tabi ki :KK68:
Evet bakmalıyım gerçekten İkea da aklımda buralar uygundur :KK49:

O tontişi yerim ben ya nasıl ısırılır o şimcik :KK46::KK53:
Oo çok hızlısın kuzu kremle daha çok kombinleme şansın var tabi ki :KK68:
Evet bakmalıyım gerçekten İkea da aklımda buralar uygundur :KK49:

babamla birlikte gittik eve kv.ciğimle serdik paspasları. :p hoşuna gitti kendi evine de istedi :KK48::KK48:

koçtaş biraz pahalı ama züccaciye gibi yerlere nazaran ama ordaki çeşitlerde her yerde yok o avantajı var

babamla birlikte gittik eve kv.ciğimle serdik paspasları. :p hoşuna gitti kendi evine de istedi :KK48::KK48:

koçtaş biraz pahalı ama züccaciye gibi yerlere nazaran ama ordaki çeşitlerde her yerde yok o avantajı var
Zevkli gelini var daha ne olsun:21:

Evet çeşit çok canım seviyorum bende koçtaşı:KK16:

Aslında ilk kez yaptım. Söyleyeceğim tek şey toplam 4 yufka ile incecik oluyormuş onu anladım.

Korkma kız. Kesin yetişir. Nelerin eksik?

Gelinlik alınmadı dahao_O
Halıları almadik mobilyalar yerleştikten sonra karar vereceğiz
Bir de mutfak eşyalarını almadık dahao_O
Baska eksikler de vardır da aklıma gelenler bunlar

Canım hayırlı olsun merakla bekliyoruz :KK68:

Bundan sonra her sabah girdiğinde o zaman ilk ben giriyorum günaydın diyorum herkes günaydınını bırakıyor sonra kimse nasılsın demiyor :110::KK70:

İyiyim muti sen nasılsın :KK53:

Yetişir canım hayırlısıyla benimde bir sürü eksiğim var daha gelinlik damatlık duruyor düşün elbet yetişecek bak ben korkuyor muyum:110::KK17::KK53:

En buyuk dert gelinlik zaten ya:KK53:

2 mayıssss abbooowwww:rolleyes:
buralarda görünmüyosun hiç , koşturuyosundur sanıyodum :)
nasıl gidiyor hazırlıkların canıım

Günaydın nehirciiim, bugün nasılsın :KK53:

Evet tatlim kosusturmaca nedeniyle hic sohbete gelemiyorum gunduz zaten memur gibi mesaili dugun hazirligi yapiyorum uyandiktan itibaren dukkanlar kapanana kadar :KK53:
Aksamlari da pek sohbet donmuyor zaten:KK53: ben de yorgun oluyorum :KK53:

Canım niye yetişmesin yetişir.Rahat ol.Stres yapmaaa

Günaydın nehir nasılsın:)

Günaydın canım.Naber?

Sen nasılsın boncuk?Sana bi şey sorcaktım aklımdaydı ama unuttum yaaaa:KK43:

Canım bornozlarını nerden aldın?Ütün ne marka?Modeli ne?

Günaydın canım.Azıcık kaldı di miii?

Allah bozmasın.En kötü günün böyle olsun.

Insallah :)
Bir de begendigim mobilyalar geldiginde guzel duracak mi ne bileyim duvar kagitlari iyi olacak mi perdeler iyi duracak mi offf puzzle gibi yani bir araya gelince nasil olacak cok merak ediyorum :)
Bu da bana stres yapiyor :)

Bir de begendigim mobilyalar geldiginde guzel duracak mi ne bileyim duvar kagitlari iyi olacak mi perdeler iyi duracak mi offf puzzle gibi yani bir araya gelince nasil olacak cok merak ediyorum :)

Renklerini çok aykırı seçmediysen güzel durur neden durmasın ki?

Gerçi şu ara gördüğüm rengi sorgular oldum:D

ayy canım o stres bendede çk var ya nasıl duracak dye:((ya kötü olursa düşünmeden edemyr insan(((

ayy canım o stres bendede çk var ya nasıl duracak dye:KK43:(ya kötü olursa düşünmeden edemyr insan(((

Dugun gunlerimiz ayni:)
Yaa evet olmazsa bir de haydi degistirelim de diyemezsin ki o kadar masraf yapiliyor sonucta ufff Allah gonlumuze sindirsin hepsini canim

Renklerini çok aykırı seçmediysen güzel durur neden durmasın ki?

Gerçi şu ara gördüğüm rengi sorgular oldum:KK70:

Heheh valla renklerim cok aykiri acikcasi ben de her seyim farkli olacak ille takintisi var (simarik miyim ne:KK70:)

Ama her aldigim seyi belli bir konsepte gore almaya calisiyorum umarim guzel olur yaa o_O

Heheh valla renklerim cok aykiri acikcasi ben de her seyim farkli olacak ille takintisi var (simarik miyim ne:KK70:)

Ama her aldigim seyi belli bir konsepte gore almaya calisiyorum umarim guzel olur yaa o_O
renklerin nedir cnm mobilyada merak ettim:))))çok mu meraklıyım ne bende:KK70:

Back