• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bordo favorim benimde bordo olmazsa mürdüm belkiii bilemiyorum :) ama 1. gösterdğin çok hoşuma gitti.
diktirmene gerek yok bence ya. gelinliğide hazır alcan bindalııyı diktirmene deymez. hazırlardan bak. sen şanslısın istanbul da vardır burda pek seceneğim yok malesef.

*

ekliyim aldıklarımı dur :)

aklına gelince yazarsın skocummm.
Bornoz cemil ipekçi.
Ütüm tefal 5325 ekliyim bak

Aklıma geldi:)
Yeğenin nasıl:)

etrafta poşetler,kenarı kıvrık falan:110:

benim banyo çok uçuk kavuniçi,bakalım uycak mı bugün gidip bakcaz,ölçülerine falan.uymazsa değiştrcem.

çok şeker banyomuz olsuuun:oops:

Ne olacak canım ya :KK16:

Olur bence olmadı beyaz gri falan kullanırsın herşeyini uyar :KK19:Şeker gibi olsun banyolarımız :KK60:

Neresi düzgün değil görünüyor ya canım çok şeker ben çok seviyorum böyle renkleri hep hayalimde beyaz banyo ona soft pembe somon maviler falan var bakalım :KK37:

Bende beyaz banyolari severim ama ondan sonra en ufak tüg göze batiyor haha
Annemin bi arkadasi banyosuna bembeyaz fayans yaptirdi, çok çekti kadin, temizlik manyagi oldu iyice :KK53:

Valla dün giremedim ondan oldu.İyi canım napıyım işte çalışıyoz.
Ben de terfi ettim ama iyi oldu kötü mü bilemedim.Masam değişiyo:KK43:
Neden kötü olsun kuzum o masana da alışırsın yüksek kademe her daim iyidir :KK76:
Bilirim kuzum bende daha önce öyle bir yerde çalıştım :eek:

Sıkıcı o yüzden KK ya bağlandım işte onların suçu hep :63::KK53:

nisanda istemeye gelecekler ne yemek yapacağım, ne giyeceğim aaaaayyyy şimdiden heyecanlanıyorum

Kizlar yarin veya cuma günü Karaca magzasina gidecem annemle, nasipse misafir yemek takimi alacaz.
Belki hatirlarsiniz, annem yillar önce 12 kisilik siyah takim almisti. Bende onu kullanmak istiyordum misafirlik olarak. Annem porselen degil onlar, cam gibi ama tamamen siyah (çeyiz topigimin ilk sayfasinda). Porselen alalim diyor... Karaca'dan begendiginiz modeller var mi yuvarlak modellerden ? Bu markayi önerir misiniz ? Bir de gitmisken yatak örtüsü alacagim insaAllah, kalitelidir degil mi ?

nisanda istemeye gelecekler ne yemek yapacağım, ne giyeceğim aaaaayyyy şimdiden heyecanlanıyorum

Evlilik hazirligi bölümünde her türlü bilgiyi bulabilirsin canim. Uzaktan gelmiyorlarsa, yemek degil de atistirmalik hazirlarsin olur biter. O kadar strese girmene gerek yok vallah :KK54:

Evlilik hazirligi bölümünde her türlü bilgiyi bulabilirsin canim. Uzaktan gelmiyorlarsa, yemek degil de atistirmalik hazirlarsin olur biter. O kadar strese girmene gerek yok vallah :KK54:
uzaktan geliyorlar K.maraştan Ankaraya gelicekler. Yemek konusunda kültürlerimiz farklı, bizimle pek uyuşmuyor. Ve çok hassaslar bu konuda :)

uzaktan geliyorlar K.maraştan Ankaraya gelicekler. Yemek konusunda kültürlerimiz farklı, bizimle pek uyuşmuyor. Ve çok hassaslar bu konuda :)

Sizin yörenize agit bir sofra hazirlayin, ne güzel olur.
Isteme için diz alti kalem etek veya klasik pantolon ve bluz giyinebilirsin mesela.
Cayin yaninda bir kaç tatli/tuzlu karisik kurabiye ve baklava (bizim adetlerimizde kiz istemede erkek tarafi bir tepsi baklava getirir)... Oldu bitti masaAllah :KK70:

kapalıyım ben tunik ve pantolon düşünüyorum zayıf gösterir, yemekte etli ve bizim yöremizden hamur işleri yaparım artık :21::21: ohhh olur biter :KK71:

Back