bordo favorim benimde bordo olmazsa mürdüm belkiii bilemiyorum :) ama 1. gösterdğin çok hoşuma gitti.
diktirmene gerek yok bence ya. gelinliğide hazır alcan bindalııyı diktirmene deymez. hazırlardan bak. sen şanslısın istanbul da vardır burda pek seceneğim yok malesef.
*
ekliyim aldıklarımı dur :)
aklına gelince yazarsın skocummm.
Bornoz cemil ipekçi.
Ütüm tefal 5325 ekliyim bak
etrafta poşetler,kenarı kıvrık falan
benim banyo çok uçuk kavuniçi,bakalım uycak mı bugün gidip bakcaz,ölçülerine falan.uymazsa değiştrcem.
çok şeker banyomuz olsuuun
Çok iyikoçtaş'tan mutfak 50,banyo 20 kuzum
Eki Görüntüle 1440280
sağolasım zuzum,valla boy boy onlar hangisi uyuyosa onu al. ütü masası sonuçta aşırıya kaçmaya gerek yok bana kalırsa
Bilirim kuzum bende daha önce öyle bir yerde çalıştımAyy keşke bende öyle bir yerde çalışsam camdan bakıyorum fabrika bahçesi ağaç yanlar rezidans binaları falan çok sıkıcı
Neresi düzgün değil görünüyor ya canım çok şeker ben çok seviyorum böyle renkleri hep hayalimde beyaz banyo ona soft pembe somon maviler falan var bakalım
Neden kötü olsun kuzum o masana da alışırsın yüksek kademe her daim iyidirValla dün giremedim ondan oldu.İyi canım napıyım işte çalışıyoz.
Ben de terfi ettim ama iyi oldu kötü mü bilemedim.Masam değişiyo
Bilirim kuzum bende daha önce öyle bir yerde çalıştım
Aramiza hosgeldin canimBende 2015 gelini olabilirim sanırım :) :)
teşekkür ederim canım, hoş buldum :)Aramiza hosgeldin canim
Evet temizliği sorun bizim banyoda mavi beyaz beyaz dolap hep pis duruyorBende beyaz banyolari severim ama ondan sonra en ufak tüg göze batiyor haha
Annemin bi arkadasi banyosuna bembeyaz fayans yaptirdi, çok çekti kadin, temizlik manyagi oldu iyice
nisanda istemeye gelecekler ne yemek yapacağım, ne giyeceğim aaaaayyyy şimdiden heyecanlanıyorum
uzaktan geliyorlar K.maraştan Ankaraya gelicekler. Yemek konusunda kültürlerimiz farklı, bizimle pek uyuşmuyor. Ve çok hassaslar bu konuda :)Evlilik hazirligi bölümünde her türlü bilgiyi bulabilirsin canim. Uzaktan gelmiyorlarsa, yemek degil de atistirmalik hazirlarsin olur biter. O kadar strese girmene gerek yok vallah
uzaktan geliyorlar K.maraştan Ankaraya gelicekler. Yemek konusunda kültürlerimiz farklı, bizimle pek uyuşmuyor. Ve çok hassaslar bu konuda :)Evlilik hazirligi bölümünde her türlü bilgiyi bulabilirsin canim. Uzaktan gelmiyorlarsa, yemek degil de atistirmalik hazirlarsin olur biter. O kadar strese girmene gerek yok vallah
Olsun biz varız burdaNeden kötü olsun kuzum o masana da alışırsın yüksek kademe her daim iyidir
Sıkıcı o yüzden KK ya bağlandım işte onların suçu hep
Teşekkür ederim canım çok saolun :)Olsun biz varız burda
uzaktan geliyorlar K.maraştan Ankaraya gelicekler. Yemek konusunda kültürlerimiz farklı, bizimle pek uyuşmuyor. Ve çok hassaslar bu konuda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?