2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Zuzum, topiğim var ama site değiştiği için herşey altüst oldu orda o yüzden eklemiyorum hiç bişey. merak ettiğin bişey varsa burda ekleyebilirim resimleri

Deme yaa
Sende yeni bi konu aç ?
Bornoz takimini , ütünü ve ütü masani merak ettim

Çok güzeller canımcım bornozunuz çok tatlı banyo paspasına da bayıldım bizimde banyo belli olsa rengi falan alsam ya paspas takımlarına sabunluklara falan bayılıyorumGüle güle kullan tekrar canım
hazır bulursun mutlaakaa. araştırmacı kişiliğinle araştır iyice inş bulurum bende .bindallı bakmadım henüz.

**çok sağol canım. bi paspasım daha var düzgün çekemediğim için koymadım .

Canım bence çift kişilik nevresim yerine bebeğe nevresim tarzı bi şey alabilirsin ama evdekilerden götürceksen o ayrı.

Patikler, lifler emek ya.Sakla bence.Kullanan birilerine verirsin. Atsan atılmaz satsan satılmaz.

Bende ayni seyi diyecektim, bebek için özel bir sey götürsen daha dogru olur bencede.

hazır bulursun mutlaakaa. araştırmacı kişiliğinle araştır iyice inş bulurum bende .bindallı bakmadım henüz.

**çok sağol canım. bi paspasım daha var düzgün çekemediğim için koymadım .
Bulurum kendime güveneyim azıcık İnşallah bulursun canım sence istediğin gibi

Çok tatlı diğerini de koyarsın çekersen tekrardan

Aysirada kiralama yok diye biliyorum

Evet kuzumm çok az kaldı inanamıyorum

Bulurum kendime güveneyim azıcık İnşallah bulursun canım sence istediğin gibi

Çok tatlı diğerini de koyarsın çekersen tekrardan

koydum giitttiiii

Cok güzel hepsi, güle güle kullan.
Benim ütüm kazanli oldugu için, ütü masam ona uygun olmali... Bi tane Brabantia'dan begendim nisanlim pahali dedi

sağolasım zuzum,valla boy boy onlar hangisi uyuyosa onu al. ütü masası sonuçta aşırıya kaçmaya gerek yok bana kalırsa

Cok güzel hepsi, güle güle kullan.
Benim ütüm kazanli oldugu için, ütü masam ona uygun olmali... Bi tane Brabantia'dan begendim nisanlim pahali dedi
Gerçekten pahalı olabilir ben çöp kutusuna mutfak eşyalarına falan bakmaya kalktım dudağım uçukladı ütü masasına mesela en fazla 150 TL falan vermek istiyorum Arzumun masası kafamda ama bakalım

Arayayım evet kuzum olmadı Bakırköyden bakacağım magazası varmış bir ara gidip en kötü Eminönü-Kadıköy yolu gözükür bana
Git kuzum benimde gelinlik için aklımda aysira bakalım Bi arkadaşım almıştı 2014 te ve bence gayette uyguna almıştı işçiliği falan güzel Bulunduğum semtte bir gelinlikçi var facebooktan takip ediyorum güzel gelinlikleri var. Sanırım ilk iş oraya gidicem.

Dün iş yerimin camından dün öylesine bakıyodum bi baktım tam karşıma yeni gelinlikçi açılmış nasıl mutlu oldum Artık her gün izlerim zaten bulunduğum cadde full gelinlikçi her gün baka baka gidiyorum Kendi kendime yorum yapmadan da geçmiyorum tabi

Ayy keşke bende öyle bir yerde çalışsam camdan bakıyorum fabrika bahçesi ağaç yanlar rezidans binaları falan çok sıkıcı

Neresi düzgün değil görünüyor ya canım çok şeker ben çok seviyorum böyle renkleri hep hayalimde beyaz banyo ona soft pembe somon maviler falan var bakalım
etrafta poşetler,kenarı kıvrık falan

benim banyo çok uçuk kavuniçi,bakalım uycak mı bugün gidip bakcaz,ölçülerine falan.uymazsa değiştrcem.

çok şeker banyomuz olsuuun

Güle güle kullan canım.Hepsi çok güzel.Ütü araştırmasındayım.Bunu seçmenin nedeni ne?

Ayy keşke bende öyle bir yerde çalışsam camdan bakıyorum fabrika bahçesi ağaç yanlar rezidans binaları falan çok sıkıcı

Valla dün giremedim ondan oldu.İyi canım napıyım işte çalışıyoz.
Ben de terfi ettim ama iyi oldu kötü mü bilemedim.Masam değişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…