Zuzum, topiğim var ama site değiştiği için herşey altüst oldu orda o yüzden eklemiyorum hiç bişey. merak ettiğin bişey varsa burda ekleyebilirim resimleri
hazır bulursun mutlaakaa. araştırmacı kişiliğinle araştır iyiceÇok güzeller canımcım bornozunuz çok tatlı banyo paspasına da bayıldım bizimde banyo belli olsa rengi falan alsam ya paspas takımlarına sabunluklara falan bayılıyorumGüle güle kullan tekrar canım
Allah bozmasın.En kötü günün böyle olsun.
Canım bence çift kişilik nevresim yerine bebeğe nevresim tarzı bi şey alabilirsin ama evdekilerden götürceksen o ayrı.
Patikler, lifler emek ya.Sakla bence.Kullanan birilerine verirsin. Atsan atılmaz satsan satılmaz.
Oo ne güzel kuzum telefonla belki bilgi verirler. Önceden sitesinde fiyatlar yazıyodu kalmışlar yaBende iyiyim kuzum bindallı modelleri bakıyorum Aysiradan beğendim bir kaç tane acaba ne kadarlar
Bulurum kendime güveneyim azıcıkhazır bulursun mutlaakaa. araştırmacı kişiliğinle araştır iyiceinş bulurum bende .bindallı bakmadım henüz.
**çok sağol canım.bi paspasım daha var düzgün çekemediğim için koymadım .
Eki Görüntüle 1440265
Ütü tefal 5325 140 tl ye aldım. bimeksten. özellikleri fena değil işimi görür
Eki Görüntüle 1440266
buda bornozzumuz cemil ipekçii:):):)
Eki Görüntüle 1440267
Eki Görüntüle 1440270
Eki Görüntüle 1440271
bunlarıda ekliyim
Oo ne güzel kuzum telefonla belki bilgi verirler. Önceden sitesinde fiyatlar yazıyodu kalmışlar ya
Aysirada kiralama yok diye biliyorumAysiradan baktım beğendim bir kaç tanede fiyatlarını bilmiyorum canım ne kadardır acaba ben hürrem kıyafetlernden istiyorum aslında kolları tül ya da uzun gibi tarlatanlı istemiyorum ama düz elbise gibi olmalı aysiradan şunları beğendim
http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2655&sfid=2814
http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2661&sfid=2820
http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2677&sfid=2836
http://www.aysira.com/urun.aspx?id=2671&sfid=2830
Allahtan az beğenmişim
Evet kuzumm çok az kaldı inanamıyorumCanım niye yetişmesin yetişir.Rahat ol.Stres yapmaaa
Günaydın nehir nasılsın:)
Günaydın canım.Naber?
Sen nasılsın boncuk?Sana bi şey sorcaktım aklımdaydı ama unuttum yaaaa
Canım bornozlarını nerden aldın?Ütün ne marka?Modeli ne?
Günaydın canım.Azıcık kaldı di miii?
Allah bozmasın.En kötü günün böyle olsun.
Bulurum kendime güveneyim azıcıkİnşallah bulursun canım sence istediğin gibi
Çok tatlı diğerini de koyarsın çekersen tekrardan
Cok güzel hepsi, güle güle kullan.
Benim ütüm kazanli oldugu için, ütü masam ona uygun olmali... Bi tane Brabantia'dan begendim nisanlim pahali dedi
Gerçekten pahalı olabilir ben çöp kutusuna mutfak eşyalarına falan bakmaya kalktım dudağım uçukladıCok güzel hepsi, güle güle kullan.
Benim ütüm kazanli oldugu için, ütü masam ona uygun olmali... Bi tane Brabantia'dan begendim nisanlim pahali dedi
Neresi düzgün değil görünüyor ya canım çok şeker ben çok seviyorum böyle renkleri hep hayalimde beyaz banyo ona soft pembe somon maviler falan var bakalım
Git kuzum benimde gelinlik için aklımda aysira bakalımArayayım evet kuzum olmadı Bakırköyden bakacağım magazası varmış bir ara gidip en kötü Eminönü-Kadıköy yolu gözükür bana
Çok şeker nereden aldın kuzum ne kadaraEki Görüntüle 1440282 bu mutfak çöp kovası
Eki Görüntüle 1440285 buda banyonun
sıvı sabunluğu-diş fırçalığı kaldı
Git kuzum benimde gelinlik için aklımda aysira bakalımBi arkadaşım almıştı 2014 te ve bence gayette uyguna almıştı işçiliği falan güzel Bulunduğum semtte bir gelinlikçi var facebooktan takip ediyorum güzel gelinlikleri var. Sanırım ilk iş oraya gidicem.
Dün iş yerimin camından dün öylesine bakıyodum bi baktım tam karşıma yeni gelinlikçi açılmış nasıl mutlu oldumArtık her gün izlerim zaten bulunduğum cadde full gelinlikçi her gün baka baka gidiyorum Kendi kendime yorum yapmadan da geçmiyorum tabi
etrafta poşetler,kenarı kıvrık falanNeresi düzgün değil görünüyor ya canım çok şeker ben çok seviyorum böyle renkleri hep hayalimde beyaz banyo ona soft pembe somon maviler falan var bakalım
Eki Görüntüle 1440265
Ütü tefal 5325 140 tl ye aldım. bimeksten. özellikleri fena değil işimi görür
Eki Görüntüle 1440266
buda bornozzumuz cemil ipekçii:):):)
Eki Görüntüle 1440267
Eki Görüntüle 1440270
Eki Görüntüle 1440271
bunlarıda ekliyim
Bugün bana bilerek soruyorsunuz dimi sizi gibi hınzırlar siziİyiyim kuzum sen nasılsın
Canım önemli olan içine sinmesi herşeyin tabi ki
Canım bence çeyrek takıyorsunuz ektradan nevresim takımına gerek yok çok istiyorsan ya arkadaşına lohusa pijama takımı ya da bebegine battaniye tarzında birşey götürebilirsin
Onlar birşey yapılmaz bazen giderken götürürsün birilerine satsan satılmaz arkadaşımında dediği gibi mesela bu arkadaşına koy hediye götüreceksen ayrıca lif ve patik bence işine yarar lohusa şimdi
Evet çok ağır güzel bir model bende 1.ve 4.modeli beğenmiştim en çok ne yalan söyleyeyim
Haklısın canım hazır en mantıklısı sonra olmaz falan uğraş dur hazır giyeceksin olduysa tamamdırOlsun inşallah sende içine sinen güzel gir gelinlik bindallı giyeceksin eminim Ekle ekle görelim kuzu
Ayy keşke bende öyle bir yerde çalışsam camdan bakıyorum fabrika bahçesi ağaç yanlar rezidans binaları falan çok sıkıcı
koçtaş'tan mutfak 50,banyo 20 kuzumÇok şeker nereden aldın kuzum ne kadara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?