2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yakından bakınca krem rengi o kuzuş,güzel duruyor aslında

vivenseye baksana büüüşş

Hayırlı olsun.Bir sürü şey halletmişsiniz.
Nasılsın canım

Hayırlı cumalar Boncuk iyiyim çok şükür şuanlık duruyorum fırtına öncesi sessizlik gibisen neler yapıyorsun

İyi canım aynı nolsun:)

Bende telaşlar aynı 84 gün falan kaldı
Mobilya baktık. Ama odamız küçük olduğu için komodin sığmıyor moralim bozuk

Olsun sığmasın ya nolcak

Günaydın kuzucuklar Daha yeni işe geldim. Nasıl yoruldum anlatamam Açıköğretim kaydımı açtırdım kitaplarımı almaya gittim oradan da bir kaç işimi hallettim geldim

Hayırlı olsun kuşum.

Nadir çağırıyorum, 1,5 ayda bir falan. Dip köşe temizlik vakti geldiği zaman.

Benim sözümün olduğu günden 1 gün önce çağırmıştık. Kadına bi haber geldi komşusu vefat etmiş
Yerine nerdeyse başka birini bulamıyoduk.Zor bulduk.

Kızlar beyaz eşyalara çok yoğunlaştık.Artık almamız lazım.En geç yarın halletcez sanırım çünkü pazar günü mart geliyor.Fiyatlar uçabilir.Keşke daha önce alsaymışız.

yatak ortada kenarlarda komodin hoşuma gidiyor. olmazsa komodini şifonyerin yanına koyacağız. 2 model arasındayım canım bak..

Eki Görüntüle 1434006 Eki Görüntüle 1434007

Canim biz modern tarzda açik gri tonlarinda aldik mobilyalarimizi. Bir daha ki cumartesi günü gelip eve yerlestirecekler insaAllah, bu topikte paylasmistim hatta mobilyalarin resimlerini, bulmam lazim simdi bu kadar safyanin içinde
Senin gösterdigin yatak odalari pek tarzim degil, ama tabi zevk meselesi Bana sorarsan 2. takim daha güzel, çûnkü ilkinden daha sade duruyor, ve de altin renkler daha az göze çarpiyor

Kızlar beyaz eşyalara çok yoğunlaştık.Artık almamız lazım.En geç yarın halletcez sanırım çünkü pazar günü mart geliyor.Fiyatlar uçabilir.Keşke daha önce alsaymışız.

Neden ? Mart ayinda fiyatlar mi yükseliyor ?

Canım sana dememiştim ben Mrs Sahin 'e demiştim yanlış olmuş afedersin

Yok canım maalesef.
Kısmet ya ayarlanır bi şekilde bakalım.

Canim dugune yakin tum hazirliklar bitmis olur boslukta kalirsin hatta o sirada calis hem de vakit gecer balayina git aklin da balayinda kalmasin donunce butlere gir hocalarinla da konus

Canim dugune yakin tum hazirliklar bitmis olur boslukta kalirsin hatta o sirada calis hem de vakit gecer balayina git aklin da balayinda kalmasin donunce butlere gir hocalarinla da konus

Canım galiba finallerden sonra gideceğiz balayına. 2 gün sürecek zaten finaller. Hemen ertesi gün gideriz. 13'ünde diye düşündük. Bakalım dersler bi başlasın hocalar nasıl bakayım göreyim sonra karar vereceğim. Şimdilik öğrencilerime ve derslerime yoğunlaşmış durumdayım

Bu arada bu ne finalleri canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…