Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende 5 gün önce negatif sonucu alanlardanım. sorun endometriyozis.temmuz ayında laporoskopi oldum çikolata kistim alındı ve birçok yapışıklık olduğu ve kısmen açtığını söyledi doktor.3 ay zoladex iğne kullandım adet görmedim. ekim ayında kontrole gittiğimde tüp bebek tedavisine başlayalım dedi doktorum. ve başladık. 3 adet yumurta toplandı 2 si döllendi 2. gün transfer edildi. Maalesef sonuç negatif.ocak gibi 2. denemeye gidicem. Çevremdeki herkes takma düşünme falan diyor ama nasıl olacak takmamak. Sabahtan akşama bu sitede herkesin deneyimlerini okuyorum ne yapabilirim diyorum ama işin içinden çıkamıyorum. 35 yaşındayım. Bu bekleme sürecinde kendi kendime kararlar aldım. Sigarayı bıraktım. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Kilo vermeye çalışıyorum. Sizlere bir sorum olacak duymuşsunuzdur bal-çörekotu-tarçın karışımı yumurta sayısını ve kalitesini artırıyomuş. Acaba bu bekleme sürecinde yapsam mı? Ama yumurta sayısını artırayım derken kiste dönüşmesin bundan da korkuyorum yoksa 1 ay falan dinlenmemiz mi gerekiyor? Fikirlerinize ihtiyacım varrr Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah. Sevgiler
bende 10 gün önce endometrium denen seyi duydum tabi kendimde.acik ameliyat oldum miyomlar yapisiklik endometrium.simdi beklemedeyim.bana bu endometrium denen seyi anlatabilirmisin sendfe sorun nasildi.bide bende bu caylari sogan kürünü denemek istiyorum ama yine rahimda bir sorun olur diye korkuyorum