Merhaba belki 37. Topiğimize hoş geldin. Canım ben memorialde yaptırmayı düşünüyorum. Güveniyorum o hastaneye ve ekibine. Benim 5.denemem olacak.Çok şükür eşimle ilgili bir problemimiz yok.Ben endometriyozis hastasıyım ve yumurta kalitem ve rezervim düşük. Allah bu yolda uğreşanların emeklerini boşa çıkarmasın hepimize nasip etsin inşallah.
[
cok tesekküerler sagolasin varolasin.oy isteyen milletvekilleri gibi yaptim degilmi.isin sakasi bir yana yahu bendede endometrium var dedi doktor ameliyatta temizledim dedi.peki bu benimkisi ne seninkisi ne anlamadim vallahi
Rahatsızlığımızın adı ikimizinde endometriyozis. Endometriyum tabakası bebeğin rahimde tutunduğu yer. Bu rahatsızlık bu tabakanın yumurtalıkta oluşması. Bir başka adı da çikolata kisti ama hiçte çikolata gibi tatlı bişey değil. Neredeyse 1 aydır hergün ağrı çekiyorum. Bende yine oluşmuş. Şubatta
tüp bebek tedavisine başlayacağız. Birdahaki adetimde bir iğne yaptıracağım o biraz baskılayacak. Ne yazdım beee.
Bizde doktor olduk bu yolda valla. Ben adet tarihlerinin nasıl hesaplanacağını bile bilmezdim eskiden şimdi sor söylüyeyim.