• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013'te Yeniden Tüp Bebek Deneyeceklerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. bende fsh yüksek oldugu için tedavi öncesi çeşitli takviyeler alıyorum ama acaba abartıyormuyum diye düşünüyorum sonra daha kötü şeylere sebeb olmayayım diyorum. kullandıklarımı size sormak istiyorum. şöyle ki,
günde 1000 mg arı sütü,
2 adet (50mg) dhea ,
coenzimq10(100 mg) ,
omega 3 6 9, 1 adet
1 adet b complex vitamin
bunların hepsini yumurta kalitesi için kullanıyorum. yane 2. tedavimde sadece tek embriyo olmuştu.gerçi kaliteliydi ama genede tutmamıştı.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

Merhaba yumurtanin kalitesini artirmak icin dogal Vitaminler kulaniyorsun bunun bir zarari olamaz ari sütü iyidir hic kendim denemedim . omega vitamin haplarini duydum onlarda iyidir kulan bence ben her tedaviye basladigimda magnesium vitamin haplari ve cok incir yemege bakiyorum . Eger Ebryolarin kaliteli degilse sana Co Cultur önerebilirim benim her iki tedavimdede Tr uygulandi hep 8 veya hatta 12 Hücrelli embryo olusdu ama gene kismet omadi .

Merhaba yumurtanin kalitesini artirmak icin dogal Vitaminler kulaniyorsun bunun bir zarari olamaz ari sütü iyidir hic kendim denemedim . omega vitamin haplarini duydum onlarda iyidir kulan bence ben her tedaviye basladigimda magnesium vitamin haplari ve cok incir yemege bakiyorum . Eger Ebryolarin kaliteli degilse sana Co Cultur önerebilirim benim her iki tedavimdede Tr uygulandi hep 8 veya hatta 12 Hücrelli embryo olusdu ama gene kismet omadi .
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. bendede embriyo 8 hücreli ve kaliteliydi ama genede olmadı. ancak çok daha iyisi belki olabilirse tutunma şansı dahada artar diye kullanıyorum tabi bide amaç sayıyı arttırmak en azından 2 kaliteli yumurta oluşsun diye. ısrael aruh mini tüp bebek te oldukça deneyimli inşallah bizede eli ugurlu gelir de hasretimiz son bulur.tabi herşeye ragmen rabbimin nasip etmesi ve ol demesiyle olacak.

arkadaşlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum ancak yeni üyeyim.size tüp bebek ve sonrasında yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.2 kez memorial de 1 kez de ist. tüp. bebek merk.de toplamda 3 kere tüp bebek denemesi yaşadım toplam 5 ayda.sonuç her seferinde negatifti.3. denemede 3 embriyo yerleştirdiler ancak olmadı. sorunum fsh'ım yüksek,yumurtalar kalitesiz. ancak bu ay incir kürünü denedim yine sitede okuduğum pressed ürününü kullandım ve ilk denemede hamile kaldım.bugün eşimle birlikte olduktan sonraki 5. gün ve hcg 12 çıktı.sağlıkla kucağıma alabilirmiyim bilmiyorum ama en azından gebe kalabildiğimi anladım.lütfen yumurta kalitesizliği sorunu yaşayanlar tüp bebek denemesinden önce vakitleri varsa incir kürü ve pressed'i mulaka denesinler...benden tavsiye.tüp bebek denemeleri umudunuzu bitirmeden önce:(....

arkadaşlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum ancak yeni üyeyim.size tüp bebek ve sonrasında yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.2 kez memorial de 1 kez de ist. tüp. bebek merk.de toplamda 3 kere tüp bebek denemesi yaşadım toplam 5 ayda.sonuç her seferinde negatifti.3. denemede 3 embriyo yerleştirdiler ancak olmadı. sorunum fsh'ım yüksek,yumurtalar kalitesiz. ancak bu ay incir kürünü denedim yine sitede okuduğum pressed ürününü kullandım ve ilk denemede hamile kaldım.bugün eşimle birlikte olduktan sonraki 5. gün ve hcg 12 çıktı.sağlıkla kucağıma alabilirmiyim bilmiyorum ama en azından gebe kalabildiğimi anladım.lütfen yumurta kalitesizliği sorunu yaşayanlar tüp bebek denemesinden önce vakitleri varsa incir kürü ve pressed'i mulaka denesinler...benden tavsiye.tüp bebek denemeleri umudunuzu bitirmeden önce:(....

Bu inci kürü hakkinda yakin bili verebilirmisin acaba benim zamanim var denemek isterim . Nasil uygulaniyor ? Allah razi olsunnn isallah Gebeligin guzel gecer ve Bebegini saglikli kucagina alirsin . Ancak en son benim degerimde HCG 72 cikmisdi ve düsdü bir hafta sora kimyasal gebelik oldu bende diyorum hicyokdan hamile kalabiliyorum diye ama insan osluga düsüyor neden bu durum yasanir bilmiyorum ......

Bu inci kürü hakkinda yakin bili verebilirmisin acaba benim zamanim var denemek isterim . Nasil uygulaniyor ? Allah razi olsunnn isallah Gebeligin guzel gecer ve Bebegini saglikli kucagina alirsin . Ancak en son benim degerimde HCG 72 cikmisdi ve düsdü bir hafta sora kimyasal gebelik oldu bende diyorum hicyokdan hamile kalabiliyorum diye ama insan osluga düsüyor neden bu durum yasanir bilmiyorum ......

günde 15 inciri yıkayıp bıçakla yarıya kadar keserek yarım litre içme suyu ile 20 dk. ağzı kapalı şekilde kaynattım.kalan suyun yarısını sabah kalanı akşam aç karna içtim. yumurtalayamayan ben, farklı boylarda 7 yumurta oluşmuş.yumurta takibi yaptırıp ovitrelle kullandım.
ancak bu küre başlamadan önce bi ultrason muayenesi yaptır bence,çünkü varsa eğer kistleri de büyütebiliyor.hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

Şaşırdım yazdıklarınızı okuyunca neden derseniz bu kadar ilişki gününü hesaplayıp üzerine bana göre anlaşılması güç bir şekilde 5. günü kan testi yaptırmanız çok ilginç..

İnş sağlıklı bir gebeliktir ve meleğinizi kucağınıza almanız nasib olur:nazar::nazar::nazar:

günde 15 inciri yıkayıp bıçakla yarıya kadar keserek yarım litre içme suyu ile 20 dk. ağzı kapalı şekilde kaynattım.kalan suyun yarısını sabah kalanı akşam aç karna içtim. yumurtalayamayan ben, farklı boylarda 7 yumurta oluşmuş.yumurta takibi yaptırıp ovitrelle kullandım.
ancak bu küre başlamadan önce bi ultrason muayenesi yaptır bence,çünkü varsa eğer kistleri de büyütebiliyor.hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.

İlk mesajında bu ayrıntıları vermediğin için inan bana paronayakça geldi:9::9::9:
Allah iyiliğini versin emii arkadaşımm.Meğer senn yumurta takibini yaptırıp çatlatma iğneni bilem vurmuşsunn..

şimdi normal geldi işte..

Rabbim sağlıkla huzurla hayırlı haberler almanı nasib etsin..

Fsh yüksek derken kaçtı mesela senin?? Birde amh yaptırdınmı daha önce hiç..

İlk mesajında bu ayrıntıları vermediğin için inan bana paronayakça geldi:9::9::9:
Allah iyiliğini versin emii arkadaşımm.Meğer senn yumurta takibini yaptırıp çatlatma iğneni bilem vurmuşsunn..

şimdi normal geldi işte..

Rabbim sağlıkla huzurla hayırlı haberler almanı nasib etsin..

Fsh yüksek derken kaçtı mesela senin?? Birde amh yaptırdınmı daha önce hiç..

tüp bebek tedavilerinde maddi manevi çok yıkıldım,yazdıklarım bunlara tepkiydi.bide konuyla alakalı diye presseed ve incir kürü topiclerinde bilgi vermiştim.yeni üyeyim ya biraz da acemilik;)fsh genelde 16-12 aralarında ama değişken bazen 7 de olabiliyordu.doktor tavsiye etti ama amh yaptırmadım sadece moral bozukluğu olacağını düşündüm canım.

arkadaşım seni tedirgin etmek istemem ama ovitrelle iğnesinden sonra beta hcg yükselebiliyor yane hormonun etkisiyle o yüzden adetine bir kaç gün kala testini yenile bence derim inşallah dediğin gibi olmuştur da gebesindir. bebişini sağlıcakla kucagına almanı dilerim.

tüp bebek tedavilerinde maddi manevi çok yıkıldım,yazdıklarım bunlara tepkiydi.bide konuyla alakalı diye presseed ve incir kürü topiclerinde bilgi vermiştim.yeni üyeyim ya biraz da acemilik;)fsh genelde 16-12 aralarında ama değişken bazen 7 de olabiliyordu.doktor tavsiye etti ama amh yaptırmadım sadece moral bozukluğu olacağını düşündüm canım.

Anladım cnmm..Fsh çok yüksek değilmişş zaten sende..Kendiliğinden adet görür durumdasın büyük ihtimalle..Amh dediğin gibi moral bozukluğu bencede ama işte benim gibi fsh bir anda 77 lere fırlayınca ne yapacağını şaşırınca baktırmak mecbur gibi birşeydi..şimdi bende arkadaşlara yaptırmayın diyorumm..Kimine de kesinlikle öneriyorum..en azından ne kadar rezervi olduğunu bilinmesi gerekne durumlarda mevcut maalesef..

Üst mesajda hadigel yazmış..bende yazacaktım ama yazmadım işte.......İnş bu bhcg çatlatma iğnesi yüzünden değildir..İnş hamilesindir..ve mucizenin hikayesini ayrıntılarla bir gün buralarda paylaşman nasib olur..

Merhaba Arkadaslar

Sizi uzun süredeberi takip edenlerdenim . Bu yolda herkese sabir ve sonunda saglikli bebisler Rabbim nasip etsin . Beklemeninhayal krikliginin ne oldugunu ne yasiki bilenlerdenim . 11 seneden beri evliyim yaklasik 5 seneden beri sairla bir cocugumuzun olmasini bekliyoruz ben 31 esim 35 bende Endimetrosist hastasiyim ve bu hafta lAbroskopie oldum ve neyasiki bir Tüpüm alindi . Doctorum cokumut verici sözler verdi bana icimin temizlendigini ve birdahki Tüp Bebek tedavisinde yüksek sansim oldugunu söyledi ama kismet bakalim . Benim 4 Kez Tüp bebek tedavisi yapdik en sonunda Austosda Kimyasal gebelik elde edildi cok üzüldüm . Simdik 2013 subatda tEdavimize baslamayi düsünüyoruz bakalim . Bizim Kromozon Testlerimiz normal cikdi neden ki,yasal gebelik olusur bunu anlamis degilim ???? Kimyasal Gebelik gecirenler birdahki Tedavilerinde Hamile kalabiliyormu acaba ? Akadaslar zaman zaman bende yazarim burda beraber paylasalim bililerimizi .

aysel_k Gecmis olsun bebegini kaybetigini okudum seni o kadar iyi anliyabilenlerdenim ki . Rabbim sanada guc versin canim .

mikro81 ikimizin durumu hemen hemen ayni sende Endo hastasisin sanirim sen ha gi mekezde tedavi görüyorsun ?
Ben son iki Tüp bebek tedavimi Brükselde yapdirdim büyük ihtimal gene orda yapdiricam .

simmay merhaba evet bir çok yönümüz aynı ama ben endo hastası değilim.bende 31 eşim 35 yaşında.bende şubatta tüp bebeğe başlıyorum allahın izniyle.benim 3 düşüğüm oldu.2 si kimyasaldı.diğeri düşük nedeniyle kürtaj.kimyasal gebelik tabikide sonraki tedavilerde hamile kalabilir ben kaldım mesela.ama bende çok geç farkedilen bir pıhtılaşma söz konusu.
sen tedavine nerde başlıycaksın gelişmeleri burdan paylaşırsak çok sevinirim aynı zamanlarda yola koyulucaz rabbim inş.dualarımızı boşa çıkarmaz.

Merhaba arkadaşlar,

Eylül ayında ilk tüp bebek denememi yaptım ve maalesef sonucum negatif oldu...
benim gibi tüp bebek denemiş ve negatif sonuç almış arkadaşların bir sonra ki denemelerine kadar birbirlerine destek olmaları için böyle bir konu açmaya karar verdim..

2013 Ocak-Şubat'ta 2.denememi yapmayı düşünüyorum, merkez veya doktor değiştirmelimiyim? doktorum şimdilik gerek yok desede genetik testler, rahim filmi, histeroskopi, kan pıhtılaşması kontrol testi yaptırmalımıyım? diye düşünüyorum...

bir sonra ki denemem de 5. gün transferi veya kabuk soydurma istiyorum diye ısrarcı mı olsam? diye de düşünüyorum...

kimbilir sizler neler düşünyorsunuz :))

gelin birbirimizle bilgilerimizi, düşüncelerimizi ve sorularımızı paylaşarak umutlarımızı arttıralım diyorum...

bende subat ayini düsünüyorum.4 denemem olacak ve ya bahceci fulya yada memorial

simmay merhaba evet bir çok yönümüz aynı ama ben endo hastası değilim.bende 31 eşim 35 yaşında.bende şubatta tüp bebeğe başlıyorum allahın izniyle.benim 3 düşüğüm oldu.2 si kimyasaldı.diğeri düşük nedeniyle kürtaj.kimyasal gebelik tabikide sonraki tedavilerde hamile kalabilir ben kaldım mesela.ama bende çok geç farkedilen bir pıhtılaşma söz konusu.
sen tedavine nerde başlıycaksın gelişmeleri burdan paylaşırsak çok sevinirim aynı zamanlarda yola koyulucaz rabbim inş.dualarımızı boşa çıkarmaz.

mikro81 merhaba arkadasim sen nerde basliyacaksin arkadasim

bende subat ayini düsünüyorum.4 denemem olacak ve ya bahceci fulya yada memorial

hadi bakalım hayırlısı..bende 3 yıllık evliyim.2 tüp bebek denemesi negatif sonuçlandı malesef. şimdi aralıkda 3.denemeya başlanacak inşallah. eşimde sperm azlığı var.
bende sorun yokmuş. fakat 2 denemeden sonra yaptırdığım testte pıhtılaşma sorunumun olduğu ortaya çıktı. bu denemede kan dulandırıcı kullanman gerek dedi doktor. rahim filmi, pıhtılaşma testleri hepsini yaptır derim canım. Ben yaptırmadım ama çok pişmanım arkadaşım. :30:

merhaba mikro 81 sen nerde yaptiracaksin .bende subat ayi gibi düsünüyorum 4 denemem olacak.ya bahceci yada memorial.

hadi bakalım hayırlısı..bende 3 yıllık evliyim.2 tüp bebek denemesi negatif sonuçlandı malesef. şimdi aralıkda 3.denemeya başlanacak inşallah. eşimde sperm azlığı var.
bende sorun yokmuş. fakat 2 denemeden sonra yaptırdığım testte pıhtılaşma sorunumun olduğu ortaya çıktı. bu denemede kan dulandırıcı kullanman gerek dedi doktor. rahim filmi, pıhtılaşma testleri hepsini yaptır derim canım. Ben yaptırmadım ama çok pişmanım arkadaşım. :30:

ben acik ameliyat oldum 10 önce.5 miyomum rahimde endometrium ve yapisiklik vardi.simdi iyilesmeyi bekliyorum.hangi testler bunlar tip dilinde yazabilirmisin bilgin varsa

merhaba mikro81. nerde yaptiracaksin canim

Back