canım doktor ilgisi falan çok iyiydi.ama beni araştırın dememe rağmen defalarca sana hergün bakıyoruz sende bir problem yok demişti o yüzden kızgınım.tabiki haftaya olan görüşmede herşey daha net olacak.ama labaratuar ortamı süper.ben orda dondurmuştum.4.transferde bebişlerimi ordan başka hastaneye taşıdım.gayet sağlıklı çözündüler.en uzun süren gebeliğimdi.2 buçuk ay.ama biliyorum bende atladıkları görmedikleri bişey var.şimdi 2. denemeden sonra olmazsa histeroskopi yapıyorlarmış.kısmet artık.fiyat konusunda yeni fiyatlarda haberdar değilim.ama artı bi işlem gerekmezse 7000 civarı heralde yinede iyi bilmiyorum.
canım azim diyorsunya sen gel yaşadıklarımı birde bana sor
(her bebek kaybında toparlanmam aylar alıyor ama yinede toparlanıyorum.rabbime dua ediyorum beni boynu eğri koyma diye.isteyen herkese versin mevlam.[/
derlerya sözün bittigi yer.ben diyecek hic bir sey bulamiyorum.sadece gücüne hayran kaldim.rabbimin bir bildigi var diyorum.biz 6 kiz kardesiz bir tek benim cocugum yok.15 tane yegenim var ve ailede böyle birsey görülmemisti.allahim sana gecenin bu vaktinde duyuyordur kuvvet güc versin ve banada