2013'te Yeniden Tüp Bebek Deneyeceklerin Paylaşım Alanı

gelincik merhaba...
tedaviye ne zaman başlıyodun sen.eğer daha zamanın varsa 1-2 ay sabah aç karnına çörekotu,bal ,tarçın kullan.bir arkadaş yazmıştı.sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı yemiş bundan 50 nin üzerinde yumurtası olduğu için tedavisi iptal edilmiş.ama kesinlikle iğnelerle beraber kullanma ki tedavin seninde iptal olmasın.ayrıyeten yine arkadaşlar yazmışlar okumuşsundur adetle birlikte arısütü, bal ,polen karışımı na başlıyıp adetin 14. gününe kadar bu karışımdan kullanabilirsin.hem yumurta sayın çoğalır hemde kalitesi.sayı bende sıkıntı değildi ama ben de kalitesi için kullanıcam bunları.bişey kaybetmeyiz değilmi.
benim embryolra pgt yapılacak bu sefer o yüzden de çok az da olsun istemiyorum ki en sağlıklısını seçebilme şansımız olsun inş.

arı sütü bal polen dhea ve bilimum şeylerin hepsini yaptım kızzlar...ama çörek otu denemedim onuda denerim...insan bu durumdayken her duyduğunu deniyo...

ben şu anda bir merkeze gitmiyorum yılbaşından öncede başlamıycam zaten tedaviye...ama ön görüşme yapmak için merkez araştırmasındayım...genetik testimi ün. hastanesinde yaptırdım...o zamn doktorla görüşürken durumu anlattım...hemde üstüne basa basa ama doktor o zamn yazmadı...uyuz oluyorum şu doktorlara....doktora gitmekten nefret eder oldum...ve sorunlarımı sürekli erteler oldum...

arı sütü bal polen dhea ve bilimum şeylerin hepsini yaptım kızzlar...ama çörek otu denemedim onuda denerim...insan bu durumdayken her duyduğunu deniyo...

evet canım haklısın ne duysak deniyoruz ümit dünyası inş.vucudun güzel tepkiler verir ama karamsar başlama sakın moral herşeyin başı bol şansss

ekim'de ilk denememizi yaptık, olumsuz sonuç aldık. normalde bu ay tekrar deneyebilirdik ama hem işlerimin yoğunluğundan ötürü hem biraz ertelemek fena olmaz diye düşündüğüm için bir aksilik olmazsa, önümüzdeki ay rahim filmi çektirdikten sonra devam edeceğiz yolumuza. 2013te buralarda olacağım sanırım :)

bu süreçte, önceki kliniğimdeki sıkıntılarımızdan dolayı yeni bir dr ve klinik araştırdık. benim için önemli olan beni dinleyen ve taleplerime saygılı olan bir dr bulmaktı, şimdi bir dr.la karşılıklı anlaştık gibi görünüyor. kendisi rahim üst duvarında hafif bir çöküklük olduğundan şüphelendiği için film çekimine yönlendirdi. traşlama denen operasyon da yapılacaksa şayet, acaba şu an hazır regl dönemi içindeyken hemen randevu alsam mı, yoksa bir sonraki regl dönemini yani önümüzdeki ayı beklesem mi diye düşünüyorum.

film ve (eğer yapılması gerekliyse) traşlama arasında ve sonrasında tüp deneme tarihi arasında bekleme süresi aşağı yukarı ne kadar oluyor?

Son düzenleme:
çok sevindim canım, inşallah FISh de temiz çıkar...

amin canım.
bu arada topiği sen açmışsın kokocicim (ay çok hoş oldu kokocicim :) ) en başından okumadım ama ilk sayfada bir tablomuz yok, kim ne aşamada nerde tedavi olacak ne zaman olacak falan gibi bişeyimiz olacak mı?

canım inşallah bu defa hepbirlikte pozitif göreceğiz, aynı şekilde ve aynı zamanda başlamıştık ve şimdi sonuçlar hepimizi farklı noktalara attı, du bakalım zaman bize ne getirecek...

aminnnnnnnn fiyonkcum inş diğer denememizde pozitif olacak sonuçlarımız

canım gözün aydınnnnnnnn test sonucu temiz çıkmış
nasıl sevindim anlatamam
inş diğer test sonucunuzda temiz çıkar hayırlısıyla kavuşursun dondirikine

hoşbulduk tatlımmmmmmmmm yakaladım bende sizi işte

baharcım sende hoşgeldin seni de temmuz topiğinden tanıyorum seninde dediğin gibi inş. 2013 de meleklerimize kavuşuruz bu arada senin donrulmuşların olması çok güzel

hoşbulduk canım bende tanıyorum seni
evet canım şükür 8 tane dondurulmuş embriyomuz var...
hayırlısıyla tedaviye başlayabilirsek rahat olucaz

iyiyiz canım sen nasılsın .evet görünmüyorsun epeydir.şimdilik yolunda canım bi terslik yok karar verme çabalarındayız.sen neler yapıyorsun

ben beklemedeyim canım. Adet olmayı bekliyorum. İşler de çok bu aralar. Canım Kararında etkili olacaksa memoriali şiddetle öneririm. Ben ilk 3 denememi ege tüp bebek merkezinde yaptırmıştım. Memoriale gelince 4. için çok şaşırmıştım.

seni şaşırtan ne oldu canım merak ettim paylaşırmısın
memorıale bende gittim daha önce yine bi öngörüşme için cumartesi ordayım

Merhaba nesim. Öncelikle geçmiş olsun.
Traşlama dediğin nedir acaba? Ben de 1 hafta önce bir operasyon geçirdim leep adında. Rahim ağzımdaki lezyonlar temizlendi. Doktorum 2-3 ay beklememiz gerektiğini söyledi.

meraba canım ben de ikinci deneme için memorialı düşünüyorum.ama sen neye şaşırdın sahiden çok merak ettim bizede söyle.

günaydin mikrocugum.nasilsin.senin durumun güzel aslinda hamilelik nedir onu tatmissin kötü sonuclansada.benim 95 yilinda bir düsügüm oldu dahada hamile kalamadim.bakalim hayirlisi.bu yasemin seza bir söz söyledi cvp bekliyoruz.onu sasirtan neymis bende merak ettim

Merhaba nesim. Öncelikle geçmiş olsun.
Traşlama dediğin nedir acaba? Ben de 1 hafta önce bir operasyon geçirdim leep adında. Rahim ağzımdaki lezyonlar temizlendi. Doktorum 2-3 ay beklememiz gerektiğini söyledi.

geçmiş olsun sana da, teşekkürler cevabın için. umarım bedenin kısa sürede toparlanır, tazelenir.

tahmin ediyorum aynı işlemdir, yalnız benimki, yani eğer yapılması gerekliyse, rahim ağzında değil rahim üst duvarında olur. 2-3 ay tahminimden uzun bir süre benim için ama olsun, yeter ki sağlıkla olsun her şey.

Son düzenleme:

Canım ilgilerine alakalarına hassasiyetlerine çok şaşırdım. İlk gittiğim merkezde ilk denememde kimyasal gebelik dendi. 3 kez kan alınıp B-hcg tkip edildi 3ünde de değerlerim yükseldi ama sonradan kaybettim. 2.de negatif sonuç aldım. 3.zaten felaketti, çıktığımda adet oluyorcasına kanamam oldu. Memorialde bana gel hadi 4.yü hemen yapalım demediler. Öncelikle ilk üçünde neden olmadı diye değerlendirdiler. Yumurta takibi sırasında yeri geliyordu 2 doktor birden muayene ediyordu. Benim tüplerimde sorun varmış meğer, sıvı birikmiş oda embriyoyu süpürüp tutunmasını engelliyormuş. Bunu baştan anlasalardı ilkinde belki de gebeliğim devam edecekti ve şu anda 5 aylık kucağımda olacaktı. Tabiki herşey Allahtan bunda da vardır bir hayır. Durumlar böyle olunca birçok yeri araştırdım gezdim. En çok kafama yatan burası oldu. Tüp bebekte laboratuvarda çok önemli. Bir embriyoyu 5 gün yaşatabiliyorsa tecrübelerini tartışmaya gerek yok.

ben iyiyim canım saol sen nasılsın
canım güzel olurmu böylesi daha zor.senin kaç denemen olmuştu.8 . denemem olacak ve inanki artık maddi manevi bittim ve her defasında eşimi zar zor ikna ediyorum

ben iyiyim canım saol sen nasılsın
canım güzel olurmu böylesi daha zor.senin kaç denemen olmuştu.8 . denemem olacak ve inanki artık maddi manevi bittim ve her defasında eşimi zar zor ikna ediyorum

benimde 3 negativ.international hospital ismail cepni.simdi memorial diye düsünüyorum.ama ulun ulugu da cok iyi diyorlar.yapacagim cok test var 2 yil ara vermistik ondan dolayi.yasta 37 yani isimiz allaha kaldi heralde

canım bazen varya anlatılanlara inanamıyorum.benim orada 3 denemem oldu.ondan önce 2 denemem vardı.hadi ilkinde araştırmadılar sonrakilerdede niye araştırmadılar.güvenç bey beni araştırın rahimde belki bir sıkıntı vardır diye 2 3 kez dedim.sende bir sıkıntı yok sana her gün bakıyoruz dedi bana.şimdi ise ilki bile olmayınca hemen araştırmaya gidiyorlar.benim hakkımı nasıl ödeyecekler.bende o paraları kolay biriktirmedim.10 yıllık evliyim hastaneye para biriktirmekten çok fazla keyfii davranamadım hiç.ama gidince tepkimi koyucam.merak ettiğim nasıl bir tedavi yolu çizicekler.eğer içime sinerse orda yine başlarım no problem.
geçen hafta asm ye gittim mesela yine rahim içini araştıralım diye istek yaptım o zaman dedi önce film çektirelim diye.yani ben teklif etmesem yine söylemiycekti belkide.nasıl olsa para geliyor sömürüyorlar.
allahtan güvenç gitmiş ordan.nur hanım inş.derman olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…