:)))))))) yokkkkk yokkkk eklemem ben benim göbişi gören bu ne halder kesinarkadaşı doğuma götürdüm kaydını açtırıcam hemşire demez mi aaaa sizmi doğuma geldiniz:)))))))))))ivit didim bakkk ne güzel dimi hemşire bile güldü o kadar yani:)))
13+0 ken çekilmiş ve bugün yani 14+6 da çekilmiş fotolar ektedir.Fark var mı sizce :)Eki Görüntüle 595561
Kizz ben 49 kiloyum gobege bak.utaniyorum artik.uc aylik diyince ikizmi diye soruyorlarEki Görüntüle 595386 Eki Görüntüle 595386
yarın sabahtan çekicektim ama kendimi naza çekmeyim dedim :)Eki Görüntüle 595495
13+0 ken çekilmiş ve bugün yani 14+6 da çekilmiş fotolar ektedir.Fark var mı sizce :)Eki Görüntüle 595561
Canım maşallah :) senin göbeğinde baya çıkmış artık belli oluyor :)
ama ben daha 10+4 üm millet 3 aylık hamile benim kadar göbekleri var fotoyu eşim çekti çok dalga geçti benlegöbekmi yarıştırıcanız forumda seninki herkesin kini geçer diyip durdu bende ağladım sonra
Eki Görüntüle 596039 buda benim gecekii göbüşümmm gazman hallerim geçiyo sanırım ehuuu
kıs fazla bişi yok ne güsel
ama ben daha 10+4 üm millet 3 aylık hamile benim kadar göbekleri var fotoyu eşim çekti çok dalga geçti benlegöbekmi yarıştırıcanız forumda seninki herkesin kini geçer diyip durdu bende ağladım sonra
ooohhhh yeeaaaahhhh diyorummmm
Maşallah canım 41 kere belli oluyor artık . Bu arada yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah ellerine sağlık canım :)
Eki Görüntüle 596039 buda benim gecekii göbüşümmm gazman hallerim geçiyo sanırım ehuuu
tatlıııım yhaaa ağlayacak ne varr
cıkcak tabikiii göbeeemizi gere gere gezcezz kısss
bakma sen kocisinee benim fotoyuda o cekti
naapcan dedi bende faceye koycam dedimm delirdiiiD
biz alınganız kuzum aslında onlar aynı öküs bildiğin öküs
fark olmazmı kuzuuuuu maşallahınız var vallaaa...
ooohhhh yeeaaaahhhh diyorummmm
teşekkürler kuzusuuuuuu....hepimize hayırlı olsun canlar... bol bol göbiş fotosu istiyoruz senacım hadi sende ekle bi tane
eneeeemmmmm totosuna vurduğum annesine nelerde yaparmış göbişinide pörtletirmiş
offf evet yaaaa biz çok alınganız gerçekten.. bende herşeye zırlıyorum nolcek bu halimizzz
AMAN ÇOK TATLI ÇIKMIŞ YA ARTIK BELLİ OLUYO SIPA MAŞALLAH
sıpamın totosunuu öpppp
Leyloş biray sonra yine koyalım bakalım ne kadar farketcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?