2013 Temmuz annelerinin göbişleri...

allah seniii cok güldürdün ivit demiş biee :)))))))))))) olsun kıss koysana bitanee bakalımmm

13+0 ken çekilmiş ve bugün yani 14+6 da çekilmiş fotolar ektedir.Fark var mı sizce :)Eki Görüntüle 595561

tabiiiisi varrrrr baksanaa biri daha sivrice küccüüük diğerii daha bi toparlakkk dimiii kısslarrrrr

benim gazman halimde az küccükkkk

Canım maşallah :) senin göbeğinde baya çıkmış artık belli oluyor :)

ama ben daha 10+4 üm millet 3 aylık hamile benim kadar göbekleri var fotoyu eşim çekti çok dalga geçti benle göbekmi yarıştırıcanız forumda seninki herkesin kini geçer diyip durdu bende ağladım sonra

ama ben daha 10+4 üm millet 3 aylık hamile benim kadar göbekleri var fotoyu eşim çekti çok dalga geçti benle göbekmi yarıştırıcanız forumda seninki herkesin kini geçer diyip durdu bende ağladım sonra

ayy ağlama kıyamam valla ben de resim çekim koyim dedim ama sizinkilere göre benimki 6 aylık gibi durdu
çok üzüldüm vazgeçtim ben de

1 kilo aldım anca ama göbüşüm kocaman oldu. herkesinki alttan başlamış şişmeye benimki midemle birlikte şişiyor

tatlıııım yhaaa ağlayacak ne varr
cıkcak tabikiii göbeeemizi gere gere gezcezz kısss
bakma sen kocisinee benim fotoyuda o cekti
naapcan dedi bende faceye koycam dedimm delirdiii D
biz alınganız kuzum aslında onlar aynı öküs bildiğin öküs

13+0 ken çekilmiş ve bugün yani 14+6 da çekilmiş fotolar ektedir.Fark var mı sizce :)Eki Görüntüle 595561

fark olmazmı kuzuuuuu maşallahınız var vallaaa...
ooohhhh yeeaaaahhhh diyorummmm

Maşallah canım 41 kere belli oluyor artık . Bu arada yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah ellerine sağlık canım :)

teşekkürler kuzusuuuuuu....hepimize hayırlı olsun canlar... bol bol göbiş fotosu istiyoruz senacım hadi sende ekle bi tane
Eki Görüntüle 596039 buda benim gecekii göbüşümmm gazman hallerim geçiyo sanırım ehuuu

eneeeemmmmm totosuna vurduğum annesine nelerde yaparmış göbişinide pörtletirmiş

offf evet yaaaa biz çok alınganız gerçekten.. bende herşeye zırlıyorum nolcek bu halimizzz

totosunuu yirimmmm

evet bende adam höd dio ağlayasım geliyor zöd diyo kavga ediyorum
sonrada gidip omzunda ağlıyorummm

sıpamın totosunuu öpppp
Leyloş biray sonra yine koyalım bakalım ne kadar farketcek

hem öpüp hem ısırcam fıstık maşallah tosuncukları nasıl sevceğimiz belli değil evet bi süre sonra tekrar koyalım büyüdüğümüz anlaşılsın teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…