2013 Temmuz annelerinin göbişleri...

bende normal ıstıyorum ama sankı catılarım dar gıbıme gelıyo :26: o yuzden sezeryan olacak gıbı hıs var ıcımde aslında gonlum normalden yana

Ben gidince soracam doktora.catim dar mi genis mi diye.eger dar ise bebegi tehlikeye atmam.ama normal yapabilirsin derse cok isterim normal olmasini.aynigun ayaga kalkmak ne guzel olur.

Normal mi dogurdun sezeryan mi.rahat oldu mu dogumun.bi de catlak varmi.onlemini nasil aldin catlak icin.

sezeryan canım benim çok rahattı doğumun hiç zorluk çekmedim malesef son ay çatladım ama ne yaparsanız yapın çatlıcaksanız çatlıyosunuz aralık anneleri topiğinden arkadaşlarım kremler felen kullandılar bi dünya para verdiler ama bazılara ona rağmen çatladı

oyyy mınnacıkmıss belkıde karnın o yuzden ufaktı :26: aslında ben sezeryandan korkmuyorum fakat normal dogumda toparrlanmak daha kolay oluyo sankı. allahım hayırlısı neyse onu kısmet etsın ıns. bırde bu catı darlıgı tam doguma yakınkenmı bellı oluyo yoksa sımdıdende bellı olurmu kı:26:

Ben gidince soracam doktora.catim dar mi genis mi diye.eger dar ise bebegi tehlikeye atmam.ama normal yapabilirsin derse cok isterim normal olmasini.aynigun ayaga kalkmak ne guzel olur.

canım çatı kontrolünü eğer bi aksilik olmazsa dr lar 38. haftada yaıyolar

evet canım çok zayıf doğdu oğlum bende o kiloda doğmuşum :))) vala ben hemen toparlandım canım bünyeyle alakalı bence çatı kontrolünü 38, haftada yapıyolar canım

evet canım çok zayıf doğdu oğlum bende o kiloda doğmuşum :))) vala ben hemen toparlandım canım bünyeyle alakalı bence çatı kontrolünü 38, haftada yapıyolar canım

cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcınnn alalhım kolay dogumlar bızlerede nasıp etsın ıns.
ustelıkte yazın tam ortasında sıcagın bagrında :18::18::18::18: allahım sen yardım ett

cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcınnn alalhım kolay dogumlar bızlerede nasıp etsın ıns.
ustelıkte yazın tam ortasında sıcagın bagrında :18::18::18::18: allahım sen yardım ett

rica ederim canım kusura bakmayın sayfanızı işgal ettim hakkınızı helal edin. inş canım benim yazın gerçekten zor benim kışa geldiği halde ateş basmalarım çok oldu hepinize kolay hayırlı doğum etsin Allahım

aminnn cok sagolll

bu arada yürüyüşü ihmal etmeyin sakın kızlar şimdi olmasa bile en azından son 2 ay mutlaka hergün yürüyüş yapın

anam masallah kizlar yarin sabah cekeyimde bende koyuyum bari :) fth arkadasim benimde seninki kadarr yemek yeyince buyuyo yemeyince kuculuyo :) kendimede nazar degdirmeyimde

benim göbek hamile göbeği değil de normal göbek gibi duruyor...diğer kızların göbekleri bariz hamile göbeği yaa :)

inşallah böyle devam eder yaaa...çok çıkmasa bari ben utanırım ya o koca göbekle gezmeye sokakta.bir de her gün işe geliyoruz

inşallah böyle devam eder yaaa...çok çıkmasa bari ben utanırım ya o koca göbekle gezmeye sokakta.bir de her gün işe geliyoruz

yok yaa ne utancan göbeklerin en güzeliiiiiiiiiiii bizde şuandaaa... göbişini gere gere gez vallaa ben öyle yapcamm çok bekledim bugünleri çünkü

:)))))))) yokkkkk yokkkk eklemem ben benim göbişi gören bu ne halder kesin arkadaşı doğuma götürdüm kaydını açtırıcam hemşire demez mi aaaa sizmi doğuma geldiniz:)))))))))))ivit didim bakkk ne güzel dimi hemşire bile güldü o kadar yani:)))

13+0 ken çekilmiş ve bugün yani 14+6 da çekilmiş fotolar ektedir.Fark var mı sizce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…