bende normal ıstıyorum ama sankı catılarım dar gıbıme gelıyo :26: o yuzden sezeryan olacak gıbı hıs var ıcımde aslında gonlum normalden yana
Normal mi dogurdun sezeryan mi.rahat oldu mu dogumun.bi de catlak varmi.onlemini nasil aldin catlak icin.
çok saol canım benim sizlerde güzel hamilelik geçirin inşş canım ben normal doğum çok istedim ama çatım dar olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldım bebişim gününde doğsaydı 2800 2900 felan doğucaktı doktorum öyle demişti 2510 gr doğdu tatlım ben sezeryan hiç ama hiç istemedim hep normal doğum yapıcam dedim ama nasip değilmiş ama şöyle söylim sezeryan hiç korktuğum gibi olmadı tatlım çok rahattım . sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin tatlım bildiğim bişeyseyardımcı olurum
Ben gidince soracam doktora.catim dar mi genis mi diye.eger dar ise bebegi tehlikeye atmam.ama normal yapabilirsin derse cok isterim normal olmasini.aynigun ayaga kalkmak ne guzel olur.
oyyy mınnacıkmıssbelkıde karnın o yuzden ufaktı :26: aslında ben sezeryandan korkmuyorum fakat normal dogumda toparrlanmak daha kolay oluyo sankı. allahım hayırlısı neyse onu kısmet etsın ıns. bırde bu catı darlıgı tam doguma yakınkenmı bellı oluyo yoksa sımdıdende bellı olurmu kı:26:
evet canım çok zayıf doğdu oğlum bende o kiloda doğmuşum :))) vala ben hemen toparlandım canım bünyeyle alakalı bence çatı kontrolünü 38, haftada yapıyolar canım
cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcınnnalalhım kolay dogumlar bızlerede nasıp etsın ıns.
ustelıkte yazın tam ortasında sıcagın bagrında :18::18::18::18: allahım sen yardım ett
rica ederim canım kusura bakmayın sayfanızı işgal ettim hakkınızı helal edin. inş canım benim yazın gerçekten zor benim kışa geldiği halde ateş basmalarım çok oldu hepinize kolay hayırlı doğum etsin Allahım
yarın sabahtan çekicektim ama kendimi naza çekmeyim dedim :)Eki Görüntüle 595495
yapabildiysem bu da benim göbişim fakat foto pek güzel değil
yarın sabahtan çekicektim ama kendimi naza çekmeyim dedim :)Eki Görüntüle 595495
foto gayette güzel vallaaaa senin göbişde çıkmış canım.. artık günden güne ne kadar büyük diye kıyaslarız
bende dedimki göbeği çok çıktı ondan utandı heraldeeeeyeni yeni çıkmaya başlamış dahaa oyyy teyzesi yer onuuuu....
inşallah böyle devam eder yaaa...çok çıkmasa bari ben utanırım ya o koca göbekle gezmeye sokakta.bir de her gün işe geliyoruz
heyecanla bekliyoruuuzzzzzzzz
oyyyy teyzesi onun mis kokusunu veee pipisini yeeerrrr...... sarı paşaaaaaaa çok şeker canım yaaa Allah bağışlasıııınnn.....
oyyy bizde sizi yerizz teyzemiizzzz... hadi sende eklede millet bi göbiş görsün kuzum
ayy nolcak sanki canım şimdi çekte koyuver... doktor bi çıkıntı göremedim erkek değil kız olma ihtimali yüksek ama net değil dedi... bakalım paketten ne çıkıcak bahtımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?