2013 Temmuz annelerinin göbişleri...

ama ben daha 10+4 üm millet 3 aylık hamile benim kadar göbekleri var fotoyu eşim çekti çok dalga geçti benle göbekmi yarıştırıcanız forumda seninki herkesin kini geçer diyip durdu bende ağladım sonra

Demekki iç karnın dar canım gaz da vardır olsun hepimiz göbeğimiz çıksın istiyoruz ne güzel çıkmış seninki işte ağlamak yerine gülmek daha güzel olur :)))

Bende koyucam da telden girmek kolay diye telden giriyorum hep bundan da resim atılmıyor çekeyim de tabletten atarım en yakın zamanda ama benimki sizler kadar büyük değil şeydacım benimkide senin kadar sanki :)

hem öpüp hem ısırcam fıstık maşallah tosuncukları nasıl sevceğimiz belli değil evet bi süre sonra tekrar koyalım büyüdüğümüz anlaşılsın teyzesi

yerizz biz onlarııı az önce bi arkadaşım geldi yeğeniylee
öyle tatlı kii cimcimeeee ısırdımmm benim olsa ne yapcam kimbilirrr

Bende koyucam da telden girmek kolay diye telden giriyorum hep bundan da resim atılmıyor çekeyim de tabletten atarım en yakın zamanda ama benimki sizler kadar büyük değil şeydacım benimkide senin kadar sanki :)

Benimki büyük değilmi yani

kocam niye dalga geciyor peki benimle

senoş 3.ayda gayet normal sanırım bu buyukluk

çok hoş kıslar göbişlerinizzz maşallah benimki çıksada bende koysam yaaa ((

Kizz ben 49 kiloyum gobege bak.utaniyorum artik.uc aylik diyince ikizmi diye soruyorlarEki Görüntüle 595386 Eki Görüntüle 595386

yapabildiysem bu da benim göbişim fakat foto pek güzel değil

yarın sabahtan çekicektim ama kendimi naza çekmeyim dedim :)Eki Görüntüle 595495

Eki Görüntüle 596039 buda benim gecekii göbüşümmm gazman hallerim geçiyo sanırım ehuuu

yesin o göbişlerin içindekilerini bu teyzesi :)) Ayy çok güzel bi duygu yaaa.Göbeğimizi gere gere gezelim :) Hepinizin göbişleri çok güzel Rabbim korusun.

Maşallah canım hafta hafta nasıl değişiyor resimlerden daha çok anlıyoruz bebişin artık ben buradayım diyor :)

Ben pek farkedemiyorum.Zaten kilolu hamile kaldım.Göbek de vardı.Birazı göbek birazı bebek galiba:)) yandan güzel görünüyor da önden çok yayık karnım ve göbek deliğim büyüyor.:)

FARK OLMAZ MI HİÇ ÇOK GÜZEL BEN DUYGULANIYOM BÖLE MAŞALLAH SANA BEBİŞİNE

Sağol canımm benim..Rabbim her kadına yaşatsın bu duyguyu.Harika ciciler aldım kendime.Karnımbi büyüsün giyecem gezecem :)) çok hevesleniyorum.Bi an önce büyüsün göbişler.. :)

Ne güzel bi çok hamişöğrendii bebeişin cinsiyetini çok merak ediyorum.Umarım yavrum iyidir.Cuma kontrol var ve zaman geçmek bilmiyor.Bende artık öğrenmek istiyorum cinsiyetini

3 aylık normal canım bu büyüklük bundan sonra daha hızlı Büyücekler inşallah annesi tabi onlarla birlikte bizde :)

ayyy benim çokmuu kocaman olmuş ne sizinkilere göre gerçi benim öncedende vardı göbiş ama 10+5iz 6aylık kadar duruyo yarısı gaz diye kendimi avutuyum bari

Eklentiler

• $IMAG0558.jpg
    70,8 KB · Görüntüleme: 71
Kiss ben de gobegim cok diyordum.seninki daha buyukmus

yarısı gaz onun

hormonlar ağlatıyoöküscük bu kocişler kadın ruhundan zati anlamıyolar bide hamile kadının ruhundan hiç anlamas bu öküscükler

MAŞALLAH KUZU PEK TATLI YA BU ALLAH NAZARDAN KORUSUN

teşekkü ederim

Demekki iç karnın dar canım gaz da vardır olsun hepimiz göbeğimiz çıksın istiyoruz ne güzel çıkmış seninki işte ağlamak yerine gülmek daha güzel olur :)))

onun yarısı gazmış göbik indi bugün

o kocalar hep dalga geçiyo cnm merak etme benimkide çok dalga geçiyo barmak kadar çocuk o kadar göbek çıkarmaz o ya gaz yada yağ diyo

ayyy benim çokmuu kocaman olmuş ne sizinkilere göre gerçi benim öncedende vardı göbiş ama 10+5iz 6aylık kadar duruyo yarısı gaz diye kendimi avutuyum bari

canım benimkide senin gibi merak etme yarısı gaz çıkıyo

ivit ivit yarısı gaz onun gecelerii ben
patlayacam diye korkuyorummm

ivit ivit yarısı gaz onun gecelerii ben
patlayacam diye korkuyorummm

2buçuk ayda bu kadarsa 9.ayda yemek masası olarak kullanırız diyo uyuz herifim gaz bu gaz diyorum

11 haftalıkkennnn

buda az oncekı halimiz 14+2 ve cok gusel aksam yemegı yemıs halımıs(st.5,5 gıbı yedık ama:125: :):118::118::118:
nasılızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

canım yeni gördüm göbişini telden gözükmüyordu maşallah canım senin bebişinde büyümüş artık belli oluyor :)

belli oluyo canım gören göbeği çıkmış diyo ama ben çok kilo aldım 5 kilo zayıf hamile kaldım ama çok aldım off kiloya taktım kesin doktor çok kilo aldın diye bi ton laf etcek bakıyorum herkese maksimum 2 kilo almış herkes

hiç üzülme kuzum bende tam 4 kilo aldım :)) dr bu gidişle 100 kilo olursun diyor banada:)))

hiç üzülme kuzum bende tam 4 kilo aldım :)) dr bu gidişle 100 kilo olursun diyor banada:)))

geçen seferde kızdı kilo alımın fazla diye aman aman bişeyde yemiyorum ama baya aldım canım ya bebek için değer ama hep zayıf olmaya alışkınım garipsedim durumu

ay maaşallahhh gtöbek şovlar başlamış
ben takip edemiyorum işten dolayı ya ne güsel
ama ben çekip koysam fotomu karnım kocaman ama yarısı gaz :):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…