ama ben daha 10+4 üm millet 3 aylık hamile benim kadar göbekleri var fotoyu eşim çekti çok dalga geçti benlegöbekmi yarıştırıcanız forumda seninki herkesin kini geçer diyip durdu bende ağladım sonra
hem öpüp hem ısırcam fıstık maşallah tosuncukları nasıl sevceğimiz belli değil evet bi süre sonra tekrar koyalım büyüdüğümüz anlaşılsın teyzesi
Bende koyucam da telden girmek kolay diye telden giriyorum hep bundan da resim atılmıyor çekeyim de tabletten atarım en yakın zamanda ama benimki sizler kadar büyük değil şeydacım benimkide senin kadar sanki :)
çok hoş kıslar göbişlerinizzz maşallah benimki çıksada bende koysam yaaa((
Kizz ben 49 kiloyum gobege bak.utaniyorum artik.uc aylik diyince ikizmi diye soruyorlarEki Görüntüle 595386 Eki Görüntüle 595386
yapabildiysem bu da benim göbişim fakat foto pek güzel değil
yarın sabahtan çekicektim ama kendimi naza çekmeyim dedim :)Eki Görüntüle 595495
Eki Görüntüle 596039 buda benim gecekii göbüşümmm gazman hallerim geçiyo sanırım ehuuu
Maşallah canım hafta hafta nasıl değişiyor resimlerden daha çok anlıyoruz bebişin artık ben buradayım diyor :)
FARK OLMAZ MI HİÇ ÇOK GÜZEL BEN DUYGULANIYOM BÖLE MAŞALLAH SANA BEBİŞİNE
yerizz biz onlarııı az önce bi arkadaşım geldi yeğeniylee
öyle tatlı kii cimcimeeee ısırdımmmbenim olsa ne yapcam kimbilirrr
Benimki büyük değilmi yani
kocam niye dalga geciyor peki benimle
senoş 3.ayda gayet normal sanırım bu buyukluk
Kiss ben de gobegim cok diyordum.seninki daha buyukmus
tatlıııım yhaaa ağlayacak ne varr
cıkcak tabikiii göbeeemizi gere gere gezcezz kısss
bakma sen kocisinee benim fotoyuda o cekti
naapcan dedi bende faceye koycam dedimm delirdiiiD
biz alınganız kuzum aslında onlar aynı öküs bildiğin öküs
MAŞALLAH KUZU PEK TATLI YA BU ALLAH NAZARDAN KORUSUN
Demekki iç karnın dar canım gaz da vardır olsun hepimiz göbeğimiz çıksın istiyoruz ne güzel çıkmış seninki işte ağlamak yerine gülmek daha güzel olur :)))
yerizz biz onlarııı az önce bi arkadaşım geldi yeğeniylee
öyle tatlı kii cimcimeeee ısırdımmmbenim olsa ne yapcam kimbilirrr
Benimki büyük değilmi yani
kocam niye dalga geciyor peki benimle
senoş 3.ayda gayet normal sanırım bu buyukluk
ayyy benim çokmuu kocaman olmuş ne sizinkilere göre gerçi benim öncedende vardı göbiş ama 10+5iz 6aylık kadar duruyo yarısı gaz diye kendimi avutuyum bari
yarısı gaz onun
hormonlar ağlatıyoöküscük bu kocişler kadın ruhundan zati anlamıyolar bide hamile kadının ruhundan hiç anlamas bu öküscükler
teşekkü ederim
onun yarısı gazmışgöbik indi bugün
o kocalar hep dalga geçiyo cnm merak etme benimkide çok dalga geçiyo barmak kadar çocuk o kadar göbek çıkarmaz o ya gaz yada yağ diyo
öküs kociş topiği lazım bizeeeeeeee
canım benimkide senin gibi merak etme yarısı gaz çıkıyo
ayyy benim çokmuu kocaman olmuş ne sizinkilere göre gerçi benim öncedende vardı göbiş ama 10+5iz 6aylık kadar duruyo yarısı gaz diye kendimi avutuyum bari
yarısı gaz onun
hormonlar ağlatıyoöküscük bu kocişler kadın ruhundan zati anlamıyolar bide hamile kadının ruhundan hiç anlamas bu öküscükler
teşekkü ederim
onun yarısı gazmışgöbik indi bugün
o kocalar hep dalga geçiyo cnm merak etme benimkide çok dalga geçiyo barmak kadar çocuk o kadar göbek çıkarmaz o ya gaz yada yağ diyo
canım benimkide senin gibi merak etme yarısı gaz çıkıyo
ivit ivit yarısı gaz onun gecelerii ben
patlayacam diye korkuyorummm
2buçuk ayda bu kadarsa 9.ayda yemek masası olarak kullanırız diyo uyuz herifimgaz bu gaz diyorum
yapabildiysem bu da benim göbişim fakat foto pek güzel değil
canım yeni gördüm göbişini telden gözükmüyordu maşallah canım senin bebişinde büyümüş artık belli oluyor :)
belli oluyo canım gören göbeği çıkmış diyo ama ben çok kilo aldım 5 kilo zayıf hamile kaldım ama çok aldım off kiloya taktım kesin doktor çok kilo aldın diye bi ton laf etcek bakıyorum herkese maksimum 2 kilo almış herkes
hiç üzülme kuzum bende tam 4 kilo aldım :)) dr bu gidişle 100 kilo olursun diyor banada:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?