sabah aç karnına çekmek lazım şimdi bir ton şey yedik içtik :):)kocaman çıkar o göbekler..ben yarın sabah çekip koycam :):)şimdi çekmem :):)
ben zaten normalde de yemek yesem göbeğim çıkar :):)
bu arada irmegan senin sanki erkek ,top gibi olmuş göbüşün :):)ayy benim ne acaba?çok merak ediyorum...
Kizz ben 49 kiloyum gobege bak.utaniyorum artik.uc aylik diyince ikizmi diye soruyorlarEki Görüntüle 595386 Eki Görüntüle 595386
zayıf olduğun için öyle çıkmış zaten göbek :)ne güzel ama top yutmuş gibisin
Yok ya gaz yok da cok yedim.sabak bunun birazi gitmis oluyor ama yinede cok oluyor:)yumurta yutmus yilan gibi oldum yaa
zayıflarda göbük daha cabuk cıkarmıs
Yok ya gaz yok da cok yedim.sabak bunun birazi gitmis oluyor ama yinede cok oluyor:)yumurta yutmus yilan gibi oldum yaa
yok canım hiç doğru değil vala ben 48 kilo hamiş kalmışdım çok zayıftım ama göbüşüm çok geç çıktı o iç karınla ilgili bişey bence
yok canım hiç doğru değil vala ben 48 kilo hamiş kalmışdım çok zayıftım ama göbüşüm çok geç çıktı o iç karınla ilgili bişey bence
yaa işte bende onu anlamadımm bır turlu iç karnı buyuk olanların karnı gec cıkarmıs dıyolar benım belım ıncecıktı asırı ınce hatta o halde iç karın genıslıgının bel kalınlıgı ıle alakası yokmu :26: cunku ben 12+6 aldum hala gobık yok. belim ince oldugu ıcın kesın iç karnım kucktur hemen karnım cıkar dıyodum :26::26:
benim belimde ince tatlım karnımda geç çıktı hatta öyle büyük bi göbüşüm olmadı herkes kaç haftalık hamile olduğumu söyleyince şaşırıyolardı hemen bebeiğin gelişimini felan soruyolardı boşver çıkmasın tatlım karnın büyümeye başlayınca insan çok zorlanıyo
zaten bende cok cıkmasın ıstıyorummpekı bebegının cısıyetı neydı genelde erkek kıza gore daha ufak oluyo göbıkde
Eki Görüntüle 595429
böyleydi göbüşüm canım şuanda hiç göbüş kalmadı diyebilirim eski halime geri döndüm hemen
ahahhah yumurta yutmus yılannbunun baska bır tabırını çağla şikel hamıle kaldıgında kullanmıslardı 'leblebi yutmus solucan gıbı' demıslerdı tv de bırden aklıma o geldı.
ohh ne guzell kadın pırt dıye dogurdu karın hemen gıttı
dibimmm düştüüüüüüüüüüüüüüüüüü masalhhhhhh nazarım degmesın
darısı basıma darısı basımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
burda kac aylıkkı cok tatlı bir fizign varmıs yaa
Ayy zayiflar daha rahat dogurur diyorlar bide.indsallah oyle olur.normal dogum istiyorum cunku.
36 haftalık felandım tatlım 37, haftada doğum yaptım zaten 4. ünde çekmişim bu fotoyu 12 sinde doğuma gittim . darısı başına diyelim çok saol canım benim senin fiziğinde çok güzeldir eminim
Eki Görüntüle 595429
böyleydi göbüşüm canım şuanda hiç göbüş kalmadı diyebilirim eski halime geri döndüm hemen
gercekten cok guzel hamılelık gecırmıssın son sorum bebek kac kg dı ve hangı dogumu sectın normal sezeryan??
bellkı dogum seklı ıcın cok erken ama fıkır alıyourm dogum yapanlardan aklımda bulunsun dıye
bende normal ıstıyorum ama sankı catılarım dar gıbıme gelıyo :26: o yuzden sezeryan olacak gıbı hıs var ıcımde aslında gonlum normalden yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?