oy maşallah irmeganım çok tatlı çıkmış göbüşün o içindeki miniği yerim ben yaa
guzelll bır suprız olduu
masaallah sızeeeeeeeeeee
oyyyyyyyyyy taze anneeeee paşadan fırsat bulup beni bile takip ediyosun helal olsun sana kuzummmmmmmmmmmmm......
hemen wc ye gidip cekiyorum.simdi ortalikta cekersem deli derler:)
teşekkür ederiz canımm... hadi şenlendirelim şu topiğiiii bugün bir sürü göbiş fotosu olsun burdaaaaa
heyecanla bekliyoruuuzzzzzzzzHemen wc ye gidip cekiyorum.simdi ortalikta cekersem deli derler:)
oyyyy teyzesi onun mis kokusunu veee pipisini yeeerrrr...... sarı paşaaaaaaa çok şeker canım yaaa Allah bağışlasıııınnn.....banyo yaptırdık uyuyo şimdi bende foruma bi bakim dedim seni gördüm :) ee canım cinsiyet için doktorun bişey dedimi?
oyyy bizde sizi yerizz teyzemiizzzz... hadi sende eklede millet bi göbiş görsün kuzumoyyy maşallah teyzesi yesin onu
ayy nolcak sanki canım şimdi çekte koyuver... doktor bi çıkıntı göremedim erkek değil kız olma ihtimali yüksek ama net değil dedi... bakalım paketten ne çıkıcak bahtımızasabah aç karnına çekmek lazım şimdi bir ton şey yedik içtik :):)kocaman çıkar o göbekler..ben yarın sabah çekip koycam :):)şimdi çekmem :):)
ben zaten normalde de yemek yesem göbeğim çıkar :):)
bu arada irmegan senin sanki erkek ,top gibi olmuş göbüşün :):)ayy benim ne acaba?çok merak ediyorum...
Kizz ben 49 kiloyum gobege bak.utaniyorum artik.uc aylik diyince ikizmi diye soruyorlarEki Görüntüle 595386 Eki Görüntüle 595386
Kizz ben 49 kiloyum gobege bak.utaniyorum artik.uc aylik diyince ikizmi diye soruyorlarEki Görüntüle 595386 Eki Görüntüle 595386
heyecanla bekliyoruuuzzzzzzzz
oyyyy teyzesi onun mis kokusunu veee pipisini yeeerrrr...... sarı paşaaaaaaa çok şeker canım yaaa Allah bağışlasıııınnn.....
oyyy bizde sizi yerizz teyzemiizzzz... hadi sende eklede millet bi göbiş görsün kuzum
ayy nolcak sanki canım şimdi çekte koyuver... doktor bi çıkıntı göremedim erkek değil kız olma ihtimali yüksek ama net değil dedi... bakalım paketten ne çıkıcak bahtımıza
kizz ben 49 kiloyum gobege bak.utaniyorum artik.uc aylik diyince ikizmi diye soruyorlarEki Görüntüle 595386 Eki Görüntüle 595386
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?