2013 Temmuz annelerinin göbişleri...

irmegan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
2.242
3
0
Ankara
2013 Temmuz ayında meleklerimizi kucağımıza almayı hepimiz iple çekiyoruz.... Bu güzel yolculukta miniklerimizin ne kadar büyüdüklerini göbişlerimizin fotoğraflarını koyarak takip edelim diye göbiş topiğimizi açmış bulunmaktayııımmmm... Umarııımmmm sayfalarca göbiş fotolarımız birikir ve bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bu topik bize güzel bir hatıra olarak kalır.... Haydi kızlarrrr gelsin göbişleeerrrrr

Hemen wc ye gidip cekiyorum.simdi ortalikta cekersem deli derler:)

oyyyyyyyyyy taze anneeeee paşadan fırsat bulup beni bile takip ediyosun helal olsun sana kuzummmmmmmmmmmmm......

banyo yaptırdık uyuyo şimdi bende foruma bi bakim dedim seni gördüm :) ee canım cinsiyet için doktorun bişey dedimi?

sabah aç karnına çekmek lazım şimdi bir ton şey yedik içtik :):)kocaman çıkar o göbekler..ben yarın sabah çekip koycam :):)şimdi çekmem :):)
ben zaten normalde de yemek yesem göbeğim çıkar :):)
bu arada irmegan senin sanki erkek ,top gibi olmuş göbüşün :):)ayy benim ne acaba?çok merak ediyorum...

Hemen wc ye gidip cekiyorum.simdi ortalikta cekersem deli derler:)
heyecanla bekliyoruuuzzzzzzzz
banyo yaptırdık uyuyo şimdi bende foruma bi bakim dedim seni gördüm :) ee canım cinsiyet için doktorun bişey dedimi?
oyyyy teyzesi onun mis kokusunu veee pipisini yeeerrrr...... sarı paşaaaaaaa çok şeker canım yaaa Allah bağışlasıııınnn.....
oyyy maşallah teyzesi yesin onu
oyyy bizde sizi yerizz teyzemiizzzz... hadi sende eklede millet bi göbiş görsün kuzum
ayy nolcak sanki canım şimdi çekte koyuver... doktor bi çıkıntı göremedim erkek değil kız olma ihtimali yüksek ama net değil dedi... bakalım paketten ne çıkıcak bahtımıza

çok saol teyzesi oda teyzesinin ellerinden öper . amin canım cümlemizin evladını bağışlasın Allahım kimseye acısını yokluğunu yaşatmasın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…