- 13 Haziran 2008
- 1.263
- 6
- 38
Eki Görüntüle 756995 işte benim oğlum :) burda 10 gunluk yeni yıkamıstık
Maşallaaah çok tatlı ilerde çok canlar yakacak belli hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğin Adı:Yagiz Enes
Doğum Günü ve Saati: 3 temmuz.2013 carsamba 10:30
Bebeğin Boyu ve Kilosu: 50cm / 3100gr
Hastane Adı:KOCAELİ kadin dogum ve.cocuk hastanesi
Doktor Adı: yok :)
Doğum Şekli:Normal
Kaçıncı Haftada Doğduğu:38+2
Bebeğin Adı : Zehra
Dğm Günü-Saati : 5 Temmuz 2013 09:30
Boyu-Kilosu : 3400 gr - 51 cm
Hastane Adı : Hitit Üniversitesi Araştırma Hastanesi
Doktor Adı : Semra İnmez
Doğum Şekli : Normal
Kaçıncı hafta : 39+0Eki Görüntüle 756528
Maşaallah barekallah
amın cnm kolay dogumlarla ınsll darısı sızlereeemaşaallah ikinize de çok duygulandım. ağlayarak okudum. sağlıkla mutlulukla büyütün suzancım. Allah hayırlı evlat etsin. darısı başımıza olsun
ayen cok sevdıdı paşam ya dr durdurmadı cok sukr sımdı kollarımda darısı sıze ınsll dua ılesenin paşan sonuna kadar direndi annesinin karnını çok sevdi..Allah nazarlardan korusun mutluluğunuz daim olsun..
Hikayeside uzun olacak tabi
amın cnm sagolsınn darısı bekleyenlereeAllah bağışlasın maşallah sizede canım
ınsl cnm sagolsınndoğum yapan arkadaşların hepsini tek tek tebrik ediyorum..Rabbim bebişleriyle sağlıklı uzun ömürler versin inş..
bize de kolay doğumlar inş... :)
[/QUOTE]Bebeğin Adı:Yagiz Enes
oyy canım ya maşallah paşanaa. allahım hayırlı uzun ömürler versinbizde hayırlısından normalinden doğumlar nasip etsin:18::18:Bebeğin Adı:Salih Enes
doğum Günü ve Saati: 14 temmuz 13.40
Bebeğin Boyu ve Kilosu: 50cm / 3470
Hastane Adı:Emsey hospital
doktor Adı: Esra can Çetin
doğum Şekli:Normal
Kaçıncı Haftada Doğduğu:40+3
:
canım masalllah dunya tatlısı guzel bı dogum olmus darısı basımzaBebeğin Adı:Salih Enes
13 temmuzda iftarı dışarda piknik olarak yapalım dedik sonra gittik ben çok rahatsız oldum pek belli etmedim ama kv anladı sonra iftarı yaptık ben eşime fazla oyalanmadan eve gidelim kendimi iyi hissetmiyorum neyse eve geldik ben yattım eşim hadi gidelim dr yok hayır yarını bekleyım geçmezse gideriz dedikçe gidelim dedi bende duş aldım meyvemi yedim çıktık yola ben geri döneriz diye öyle gittim gece 12 idi sonra beni acilden bi dr muayene etti ilk baş oğluşuma baktı hareketli dedi sonra alttan baktı suyun geliyo dedi bide 4 cm açıklık var seni eve gönderemeyız yatışın yapılsın dedi.
yatışım yapıldı bende az sancılar var sürekli yürüyorum sonra gne baktılar 6cm açıklık var dediler yürümeye devam dedim kanala daha inmemiş çocuk sonra annemler geldi kv falan hepsi sancı zamnımda yanımdaydı ondan sonra benım sancılar sıklaşmaya belim kopuyordu resmen ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum ölüyorum sandım kendimi nst bağlamak istiyorlar yalvarıyorum beni nst bağlamayın yatamıyorum sancıdan eşim önde ben ona tutunarak yürümeye çalışıyorum çömelme falan ben dedim ağrılara katlanamıyorum ne olur beni sezeryna alın yalvarıyorum yok diyorlar az daha sabret ben yıktım ortalığı bağırıyorum ağlıyorum sancı çok fena olmaya başladı eşimde bir yandan ağlıyo dr sezaryana alın eşimi diyo dr sabredin biraz daha sabredecek birşeyim yok dedim yeter diye bağırıyorum neyse gelip baktılar 9-10cm acıklık var sonra plates topuyla zıplatmaya başlattılar ama sancıdan onuda yapamıyorum sonra yatakla beni doğum haneye aldılar:18::18:
çatala oturdum ıkın demeye başladılar sancı geldikçe ıkınıyorum yok gelmiyo geldikçe ıkınıyorum sonra iki ebe karnımdan bastırdı ıkındım çıktı anaa dedim bu benim mi bi ağlama bi ağlama sonra çocuğumu kucağıma verdiler ay sustu kokusuna kurban ohh missler gibi sancım falan kalmadı
bebişimi benden alırken ağladı sonra dikişim yapıldı dikiş yapıldıktan sonra beni veoğlumu yatağımda götürdüler aynı anda odamıza girdik ve misler gibi oğlumu emzirmeye başladım böyle teyzeleri biraz uzun oldu amaa olsun artık
hepineze hayırlı evlat kolay doğumlar nasip etsin inş canlarım
Eki Görüntüle 757926
Bebeğin Adı:Salih Enes
tebrıkler canım allahbagıslaısn ınsl hayılrı evlatşar olsunlar cumlesıı ıleee maasallah gusel dogumun olmus senndeee pekı kac dıkısın var sennde merak ettm acılman cokgusel olmus cunkummBebeğin Adı:Salih Enes
maşallah canımmm çok tatlı oğluşuunnEki Görüntüle 756995 işte benim oğlum :) burda 10 gunluk yeni yıkamıstık
oyyy maşallahhh tatlım oğluşunaaaBebeğin Adı:Salih Enes
Eki Görüntüle 757926
canım hangi erdemde doğum yapıcaksın;
çamlıcamı yoksa çakmak mı ??
ben baştan beri çakmak taki emel hanıma gidiyorum;tanıdığımız güvendiğimiz bir doktor kendisi ,düşün taa bostancıdan oralara gittik geldik,ama kendisi izne çıkıyor bu cuma bakalım napıcaz ??
Allah bağışlasın tatlım kolay olmuş doğumun .bol bol koklayın bebişlerinizi...
suzan canım oğlun çok tatlı. sonunda yaptın normal doğum ben temizlik yaparken doguracaksin sanıyordum:)tebrıkler canım allahbagıslaısn ınsl hayılrı evlatşar olsunlar cumlesıı ıleee maasallah gusel dogumun olmus senndeee pekı kac dıkısın var sennde merak ettm acılman cokgusel olmus cunkumm
amin inş canım inş normal doğum olur sonrası rahat oluyooyy canım ya maşallah paşanaa. allahım hayırlı uzun ömürler versinbizde hayırlısından normalinden doğumlar nasip etsin:18::18:
Cok.uzun oldu Ama bu kisa bile :)))
sağol canımSENA bebisin hayirli olsun cok gecmis olsun canim
Canlar ikinizin de gözü aydın olsun.. Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsun inş..
13 temmuzda iftarı dışarda piknik olarak yapalım dedik sonra gittik ben çok rahatsız oldum pek belli etmedim ama kv anladı sonra iftarı yaptık ben eşime fazla oyalanmadan eve gidelim kendimi iyi hissetmiyorum neyse eve geldik ben yattım eşim hadi gidelim dr yok hayır yarını bekleyım geçmezse gideriz dedikçe gidelim dedi bende duş aldım meyvemi yedim çıktık yola ben geri döneriz diye öyle gittim gece 12 idi sonra beni acilden bi dr muayene etti ilk baş oğluşuma baktı hareketli dedi sonra alttan baktı suyun geliyo dedi bide 4 cm açıklık var seni eve gönderemeyız yatışın yapılsın dedi.
yatışım yapıldı bende az sancılar var sürekli yürüyorum sonra gne baktılar 6cm açıklık var dediler yürümeye devam dedim kanala daha inmemiş çocuk sonra annemler geldi kv falan hepsi sancı zamnımda yanımdaydı ondan sonra benım sancılar sıklaşmaya belim kopuyordu resmen ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum ölüyorum sandım kendimi nst bağlamak istiyorlar yalvarıyorum beni nst bağlamayın yatamıyorum sancıdan eşim önde ben ona tutunarak yürümeye çalışıyorum çömelme falan ben dedim ağrılara katlanamıyorum ne olur beni sezeryna alın yalvarıyorum yok diyorlar az daha sabret ben yıktım ortalığı bağırıyorum ağlıyorum sancı çok fena olmaya başladı eşimde bir yandan ağlıyo dr sezaryana alın eşimi diyo dr sabredin biraz daha sabredecek birşeyim yok dedim yeter diye bağırıyorum neyse gelip baktılar 9-10cm acıklık var sonra plates topuyla zıplatmaya başlattılar ama sancıdan onuda yapamıyorum sonra yatakla beni doğum haneye aldılar:18::18:
çatala oturdum ıkın demeye başladılar sancı geldikçe ıkınıyorum yok gelmiyo geldikçe ıkınıyorum sonra iki ebe karnımdan bastırdı ıkındım çıktı anaa dedim bu benim mi bi ağlama bi ağlama sonra çocuğumu kucağıma verdiler ay sustu kokusuna kurban ohh missler gibi sancım falan kalmadı
bebişimi benden alırken ağladı sonra dikişim yapıldı dikiş yapıldıktan sonra beni veoğlumu yatağımda götürdüler aynı anda odamıza girdik ve misler gibi oğlumu emzirmeye başladım böyle teyzeleri biraz uzun oldu amaa olsun artık
hepineze hayırlı evlat kolay doğumlar nasip etsin inş canlarım
Eki Görüntüle 757926
5 SENELIK HASRETIMIZ EMANETIMIZ O YUZDEN HIKAYEMI AN AN ANLATMAK ISTEDIM UZUN OLDU AFFOLAA VAKTINIZI COK ALICAMM
Bebeğin Adı:ALPEREN
doğum Günü ve Saati:08/07/2013-15:40
Bebeğin Boyu ve Kilosu:51 CM-3500 GR
Hastane Adı:KAYSERİ TEKDEN HASTANESİ
doktor AdıR.AYTÜL ERDOGUMUŞ
doğum Şekli:NORMAL(CATIRR CATIRRR )
Kaçıncı Haftada Doğduğu:40+2