Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya gerçekten zor erkek için. bende çift düşünüyorum ama bakalım eşim hiç bir ismi beğenmiyor :)
ya evet insanın çok canı yanıyor. ama işte işten çık yemek yap topla derken insan yoruluyor hareket etcek hali kalmıyor gerçi bi kaçgün yapsam alışırım en iyisi başlayayım hemen bende :)
Tünaydın kızlarrrrrrrrrrr
Bendensin bende 28 şubatı bekliyommm
hoşgeldinnnn aramızaaa
havuç değil şeker avuç avuç
allah allah sağlık ocağı banada 22. hafta dedi
Hımmm güzel paylaşım sağol benim tetanoz aşımın üzerinden 3 sene geçti ama dr yaptır dedi yani yaptırmasamda olur aslında
Kizlar doktorum bebegi sesleri ses seklinde degil de yitresim ve tonlama seklinde duydugunu soyledi.bizim ses dalgalarimizi otomatik olarak aliyormus.ama babanin sesi ya da diger sesleri temas olmazsa duymazmis.konusurken ya da bisey dinletirken temas ettirmek gerekliymis karnimiza.elini karnina koyarak konus dedi esime.dogar dogmaz senin kucagina verirlerse susar bebek dedi.ben de osman aga sarkisini dinliyord karnima koydum kulakligi uyandi bebegimnasil dönüyor karnimda.cok sevdi osman agayi
kızlar ben de birşeyler dinletmek istiyorum, artık vakti geldi sanırım, ama şarkı falan dinletmek istemiyorum, ne olabilir alternatif aceba :44:
kızlarrr nil ismi sizce nasıl?bu aralar buna taktım ben de...
Benden bir hafta sonra görceksin sende inşallah:)kesinlikle zaman geçmio.Bazı arkadaşlar iki doktora birden giderek 15 günde bir görüolar aslında biz de öle bişi mi yapsakki?:)
Kızlaar hepinizi öpüyorum en çokta bebişleri.
Benim kociş işten geldi. Gezmelere gidicez biraz. Akşama görüşürüzzzz
Duanı okudum canım Rabbim kabul eylesin(amin)
canım duanı okudum rabbim kabul buyursun ınslll
Canimmmm ne guzel haberler ne guzeelllll...Ben gibi aramızda 1haftadır memleketteyim, annem ameliyathane hemşiresiydi(anestezi) annemle tanıdık iyi bir dr a gittik azönce geldik, bugün 17+1 olduk kızımın boyu 16 cm 200 gr olmuş dr amcası yarım saat baktı 3boyutlu da baktık kordonu uzun değil çok güzel, akışı da çok güzel dedi, kalbini dinledik, parmaklarını saydık kulaklarına burnuna baktık utangaç kızım sağolsun elleriyle gözlerini yüzünü kapattı uğraştırdı bizi nazlı şey dr amcamız bütün usg görüntüsünü cd ye kaydetmiş, tahlillerime baktı, demir takviyesine gerek yok dedi, çokk güzeldi biz gibi fındık burunlu kızım, Allah isteyen herkese versin kimseye acısını yaşatmasın
Canimmmm ne guzel haberler ne guzeelllll...Ben gibi aramızda 1haftadır memleketteyim, annem ameliyathane hemşiresiydi(anestezi) annemle tanıdık iyi bir dr a gittik azönce geldik, bugün 17+1 olduk kızımın boyu 16 cm 200 gr olmuş dr amcası yarım saat baktı 3boyutlu da baktık kordonu uzun değil çok güzel, akışı da çok güzel dedi, kalbini dinledik, parmaklarını saydık kulaklarına burnuna baktık utangaç kızım sağolsun elleriyle gözlerini yüzünü kapattı uğraştırdı bizi nazlı şey dr amcamız bütün usg görüntüsünü cd ye kaydetmiş, tahlillerime baktı, demir takviyesine gerek yok dedi, çokk güzeldi biz gibi fındık burunlu kızım, Allah isteyen herkese versin kimseye acısını yaşatmasın
suzan6638 blgn08 canım dualarınızı okudum allah kabul etsin inşallah
Bugünki duayı okudum Allah kabul eder inş..
bel ağrısı benimde oluyor bende bazen kırmak isitiyorum belimin acıyan yerini bazen bacağıma doğru bir ağrı oluyor am bence hareketsizlikten en azından ben benimkinin öyle olduğunu düşünüyorum. çünkü bebekten önce çok hareketliydim ister istemez bebeğe bişey olmasın mantığı ile kısıtladım kendimi. mesela geçenlerde uykumda gerilirken kasığıma bir ağrı saplandı ve çok canım yandı. artık yavaş yavaş esneme hareketlerine bel güçlendircek leğen kemiğini güçlendircek hareketlere başlamak lazım.
Seninle son adet tarihimiz ayni olmasına rağmen nedenbebislerimizin büyüklüğü farklı biz bugun 17+ 4 uz
Canimmmm ne guzel haberler ne guzeelllll...
aallahimmmmm hemen Temmuz olsun kucağımıza alalım su cennet kokululariiiiiii cenneeeetttttt
Anladiiimmmm cAnım..cok saolBenim de her gittigimde degisiyor bi iki gun.cocugun buyuklugune gore veriyor haftasini.
Sen hele :13:bir yanağına oğluşunu bir yanağına kızını koyarsın ohhh misssssss
Ben gibi aramızda 1haftadır memleketteyim, annem ameliyathane hemşiresiydi(anestezi) annemle tanıdık iyi bir dr a gittik azönce geldik, bugün 17+1 olduk kızımın boyu 16 cm 200 gr olmuş dr amcası yarım saat baktı 3boyutlu da baktık kordonu uzun değil çok güzel, akışı da çok güzel dedi, kalbini dinledik, parmaklarını saydık kulaklarına burnuna baktık utangaç kızım sağolsun elleriyle gözlerini yüzünü kapattı uğraştırdı bizi nazlı şey dr amcamız bütün usg görüntüsünü cd ye kaydetmiş, tahlillerime baktı, demir takviyesine gerek yok dedi, çokk güzeldi biz gibi fındık burunlu kızım, Allah isteyen herkese versin kimseye acısını yaşatmasın
Benim de her gittigimde degisiyor bi iki gun.cocugun buyuklugune gore veriyor haftasini.
Seninle son adet tarihimiz ayni olmasına rağmen nedenbebislerimizin büyüklüğü farklı biz bugun 17+ 4 uz
Hadi gel bebişinle seni de götüreyimmmmmmne kadar sanslisin canim vallahi imrendim simdi sana:)) benim doktor kisa sureli bakiyo bi cd olayi da yok sanirim cok sanslisin bence:))