- 14 Temmuz 2006
- 700
- 8
bu arada herkese günaydın kızlarrr
günaydınlarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada herkese günaydın kızlarrr
Sevgili Anne Adayları merhaba..
....
Anne Adayımız Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı bebek Şehir uconn 23 Eylül 1 Temmuz İlk İstanbul
günaydın güzel anneler ve güzel kuzuları,
sabah sabah bir sürü üzücü şeyle karşılaştım işe gelirken.
günümüz güzel bitsin inşallah.
grafcım ilk bebek
antalya
sat 12 ekim
bdt 19 temmuz
cinsiyeti yarın öğreneceğim inşallah
herkese selam ne kadar üzüldüm bi an görünce yıkıldım neyseki burdan devam ediyoruz.Ben burdan herşeyi öğrendim burdaki temmuz annelerini çok seviyorum.İnanın burası olmasa ne iş yeri çekilir nede iş :) Bende allah kısmet ederse temmuz annesi olacağım.cinsiyeti 12 şubatta idip öğrenicez inş sanırım erkek ama olsun kesinleşecek :)
gunaydın
tabloyu duzenledım
oldu herhalde :)
hoşgeldin selmaBeni de ekler misiniz? tabloya sat 27.09 - doğum 04.07.2013 kız - ilk bebeğim - İzmir
merhaba hoşgeldin,bende 2013 temmuz annesi olacağım inşallah.. ama cinsiyetimiz belli değil daha.. sat 18 ekim. doğum 25 haziran ilk bebeğimiz afyon
günaydın hanımlar... hayır mı noldu böyle topik kapanmışş üzüldüm :26: kabul ederseniz bnde burdayım.. yeniden toplanalım
Son adet tarihi 4 ekim
doğum trh 25 temmuz
ilk bebeğim antalyalıyım
daha cinsiyetimiz belli olmadı (haftaya inşallahh )
canım benimde ilk bebeğim cinsiyeti kız, s.a.t.-24 eylül tahmini doğum 1 temmuz- istanbul
ellerine sağlık kuzum herkese günayyydddıınnnn