2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
bu iki haftadır bol bol muhabbwt wttim sizinle..ama haftaya artık yokuuuumm..yani giremem bu kadar..32.haftama kadar istirahat izin filan alcam..evdeyim yani..iş kadar rahat giremem.küçük bıdık oğlum uyursa o zaman belki açarım interneti...
 

canım ya üzüldüm okuyunca, çok saol banada moral verdiğin için benim boyumda 1.63, kilomu söylemeyeyim çok fazla :) tombalakım :)
 

valla ben hergün bi sinckers bi baton cıkotala bi sütlü tatlı..yani bunlar kesin oluyo..araya başka seyler de giriyo..
su bebekler bi düzlüğe cıkacak yasa girsin psikolojik destek alıcam yeme hususunda ...cok fazla yiyorum...sonum iyi degil..
 

ilk 6 aydan sonra vücut otomatik olarak kilo vermeye başlıyomuş zaten
 
canım ya üzüldüm okuyunca, çok saol banada moral verdiğin için benim boyumda 1.63, kilomu söylemeyeyim çok fazla :) tombalakım :)

canım vallaha moral değil bizde durumlar böyle..gün olur tanısırsak gösteririm bak dogdugum fotoları..öüzrlü gibiyim..cok fena bi dogum olmus yani...annem hayatı boyunca hep manken gibiydi..demek ki o bölgedeki anatomik yapısı elvermiyordu normal doguma..neyseki beynim zekam yerinde..toplumda bi seviyeye gelcek kadar gelişebilmişim ...saka değil valla...
 
ilk 6 aydan sonra vücut otomatik olarak kilo vermeye başlıyomuş zaten
evet evet cok dogru..bende ilk altı ay veremdim su göbegi eritemedim dedim hatırlıyorum..sonra eski evlendiğim 4 sene önceki kiloma bi düsmüsüm..57 ye..6 ayda..20 kilo almıstım eski hamileliğimde..
bi de emzirdiğin için pörsüme olmuyo vücutta..dogal dogal veriyosun fazla kiloyu..Allah ın hikmeti..
 
ilk bebek anneleri

günlük tutun
her nefesinizi doya doya yaşayın..
özel anlar geçirin yalnız bebeğinizle..
2. ve 3. hamilelikler de ilk heyecan ister istemez olmuyo...
ilk farklı...herşeyin ilk i cok farklı.....çünkü o ilk..

şimdi kızım tepikliyo..öyle enteresan gelmiyo bana...
ilk hamileliğimde twpik beklerdim bütün gün..
 
40 dakika önce kahvaltı yaptıydım..atıstırma zamanım geldi..gideyim oburlanayım..hoşsohbetler sizlere..
 

vaaay gerçekten mantıklıymış ben güzel bi defter alıp yazmaya başlıyayım :) önerin için teşekkürler. bende evde hep tepik bekliyorum yiyorum bu sefer dışarı çıkıncada yiyorum biri farketmeze bari diyorum çünkü dışardan çok net belli oluyor :)
 
 
kızlar hepımız 6 ayımızı oldurduk gıbı hastane cantlarını hazırayanlar var bakıyorumda bende hazırmak ıstıyorum ama erkenmı acaba dıye dusunmeden edemıyorum gercı burda kımsemde yok esım ve ben hazırlamak daha mantıklı sanırım degılmı bırde gercekten bebegın camasırlarını neyle yıkıcaz bıde 3 ay onceden yıkanırsa onlar doguma kadar bıdaha yıkanmak ıstemıcekmı bılemedım ben
 

Günaydın canım:) O gördüğün 1. kabusun birebir aynısını ben ilk aylarda 2 gece görmüştüm.Hamilelikte hormonlar duygu durumları bu tür rüyalar görmemize sebep olurmuş..
2. kabusunu iş yerinde rutin yaşıyorum zaten genelde iş yükü hep üstümdedir.Ona rağmen az olduğu düşünülür kabus gibi iş hayatım var
 

72 ile hamile kaldım.şu anda 80 kiloyum. yani 8 kilo aldım. ben çok kafama takmıyorum dogumdan sonra veririm inş :)kızımda 30 kilo almıştım. 90 la doguma gittim. kızım 1 yaşına gelmeden 75 olmuştum.
 
Son düzenleme:

anladığım kadarıyla ikinizde sağlıklısınız önemli olan o :)
 
arkadaslar ben yaklasık 15 kılo kadar aldım :) bundan dolayı burun tıkanıklıgı yasıyorum epeydır gecelerı kılodan dolayı ve horluyorum acıkcası dun su reklamlardan bılırsınız brekrıght burun bantları varya onlardan aldık denedım cok faydasını gordum horlamam tam kesıldımı henuz bılemıyorum ama cok rahat nefes aldım ılk defa benım gıbı sorun yasayan varsa kullanabılır
 

aynen bende istemiyordum eşim sayesinde oldu şimdi diyor ki diyeceğim oğlum anan istemedi seni diye diyor ama iyi ki olmuş paşam :)


ya doktor normal dediyse bizim bişey dememizin önemi yokki çok takma bence gayette şık güzel sevimli duruyorlar tadını çıkar. seni gördükçe kendimi görmüş gibi oluyorum önümüzdeki ay bende memlekete gideceğim doğuma ve eşim olmayacak doğuma kadar temmuzda gelecek onsuz nasıl geçecek zaman bilmiyorum şimdieen stres bastı beni seni çok iyi anlıyorum


en azından benimkinden çok almışsın benim o kadar bile yok abarTmayada gerek yok olunca yetmezse çıkar alırız olmadı netten sipariş veririz çıkmazsak :)

kızlar yha bebek sampuanlarını faln ne marka alıcaksınz ben karar veremedım de

ben almayacağım canık doğal zeytinyağı yada defne sabunu ile yıkmayı düşünüyorum zaten bi yerde okudum ilk etapda değdirmeyin şampuan vucuduna duru su ile okuyun diyordu ama araştıracağım bunu :)


bizdensizni sizde sarı çizmeli mehmet ağa :)

bende sezeryan doğumdan korkuyorum ya 2 seçeneğim var ya belden iğne olacak yada bağıra bağıra doğurcam
aynen bende ya sezeryan ersmen korkulu rüyam bebeğimi ilk ben görmek istiyorum ama nasip :)

ben doğumun her türlüsünden korkuyorum :18:
ama epidural normal doğuma karar vermiş gibiyim :18:

lyre biz senle epidural yapacağız bu gidişle :)


gayete normal ben 26 haftalıken 800 gr dı doktor gayet iyi dedi neden besleyemesin sakin :)


ya dışarı ülkelerde Türkiyede herşey kötü imajı var maşallah bizden çok geziyorlar ülkeyi tatillerde çıkmıyorlar bizden :) şaka bi yana ben çok katılmıyorum bu düşüncelere belki çok gelişmemiş bi ülke olmadığımız için doğum olmadan sıkıntı var mı yok mu bebekte öğrenmek istiyoruz. nedeni ise ona göre bir yok çizme isteği planlama yapma isteği çünkü önceden durumu bilirsek araştırma yapıp önlem almak daha kolay olabilir çünkü biizm ülkemizde acil bişey olduğunda müdahile etme zor oluyor bi kaos karışıklı ortamı oluyor. mesela burda bi arakadşımızın bebeğinin bağırsak sorunu vardı eğer o detaylı yaptırtmasa bunu bilemezdi ve doğum öncesi sonrası için kendini alıştıramaz önemlerini alamazdı. ama şimdi o bu durum karşısnda ilk şoku atlattı gibi ve nasıl davranacağını biliyor devamlı da yazıyor burda sezeryanla doğum yapacağını doktorun vakaya nasıl yaklaşacağını gözetim altında kalacağını vs. ha ama sanada katılıyorum genel anlamda çok da üstüne düşmemek lazım annelerimiz öyle değilmiş çünkü.


walla kg konusu facia oldu artık ya bende 7 aldım ama 8 e hızla yaklaşıyor kafayı yiyeceğim ve çok dikkat ettiğim halde
 
Allah kolaylık versin.. İş yeri cok geriyo bazen insanı..bu sabah sanki herkes bana bakıyo gibi geldi.. Nasıl garip bi duygu ki..
 

Bu sabah kendi horlama sesimle uyandım..Sanıyorum banada lazım o bantlardan
 
kızlar yha aclıkla uyandım ama gozlerm kapanıo acamıorum oğlum sabah sabah uyandırdı bnı tekmelerınden uyuyamadm (( bıkere uyanncada bda da uyuyamıyorum kıııı
 

bende yapmadım daha çanta kendime almadım ama ben doğuma memlekete gideceğim el çantam yerine küçük bi doğum çantası yapacağım sırtıma onu takıp uçağa bineceğim olur da havaalanında vs sancı başlar bişey olur diye :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…