2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak


  • Ankete Katılan
    530
Merhabalar kızlar aranızda ilke hastanesinde Op.dr. Gülcan Albayrağa giden varmı?Lütfen ceap yazın yada oarada doğum yapan varmı bilgilerinize ihtiyacım var??
 
hani böle hissediyosunuz ya bebişleri nasıl bişey ben sanki gaz geliyo gidiyo gibi karnımda sanki baloncuk patlıyo gibi nasıl desem ufakça bişey böle bide günde 3 kere falan oluyo normalmidir genelde saat 10 da bide akşam 9 da bide öğle arası.AMA BU HİSSETME KONUSUNDA gerçekten size ihtiyacım var normal tekme gibimi hisler yoksa böle ufak gaz gibimi pıt gibimi nasıl bişey
ilk baştan içinde ufak baloncuk patlıyor gibi oluyor yada nası diyim böle kelebek kanat çırpıyomuş gibi pıt diyo:KK16:
sonra günde bir iki kere hissederken daha sık hissetmeye başlıyosun o zaman dahada alıştıkça hareketlerine bağırsak hareketlerinden ayırabiliyosun canım :KK54:

canım yanımızda götürmememiz gerekenler nedir söylermisin?
ya bazı özelde yaptıran ark.lardan bişiler istememişler ama ben cerrahpaşada yaptırdım istedikleri 2limon, bi büyük bardak kaşık ve 50gr glikozumu ve bi şişe suyumu kendim götürdüm kuzum.

Kızlar ben dün çok çok çok büyük bir hata yaptım kuaförün bişey olmaz 3 hamileye daha yaptım demesi üzerine saçıma gölge yaptırdım.Gerçi diplere değdirmedim boylara ve uçlara sürdü boyayı.ama sonra ewe gelince eşimde çok kızdı bende çok üzüldüm.Şimdi çok pişmanım ama iş işten geçti.ya bebeğime bişey olursa diye içim içimi yiyor.sizlerden 5 aylıkken saçına boya yaptıran var mı hiç doktorlarınız ne diyor bu konuda
ya 3.aydan itibaren bitkisel boyalara izin veriyor bazı doktorlar ama benim içim rahat etmediğinden ben yaptırmadım hala yaptırmayı düşünmüyorum. inş. bişi olmamıştır artık yapılacak bişi yok canım zaten ama dibine yaptırmamışsın bişi olmaz inş.

Kızlar slm;
dün kontrolüm vardı, dr. bebeğimizin 275 gram boyununda 21 cm olduğunu söyledi,forumda okuyorum genelde hep 300-350 gram 20haftası dolan bebeklerin,ortalamaya göre normal dedi doktor ama içime bi sıkıntı düştü besleyemiyomuyum bebişimi diye :KK43: ne dersiniz ???
kuzum benim 19hafta dolduğunda 230ge 18cmdi kızım.zaten tam bu haftadan itibaren çok büyümeye başlıyor seninkide normal zaten dr da öyle demiş içini ferah tut beslenmene dikkat et sen yeter, o her türlü sen beslenmesen bile senden beslenir, yine beslenir, rabbim annenin vücudunu öyle yaratmiş. benim annem aç bile kalmış bana hamileyken gayette sağlıklıyım 3,5kg doğmuşum. sakın böle şeyleri kafana takma rabbim sağlıkla kucağın almayı nasip etsin :KK9:

iyi geceler temmuz anneleri... benim moralim cokkk bozukkk!!! sanirim catlamaya basladim..kendimi cok kotu hissediyorumm:KK43:(( daha doguma kac ay var.. o zamana kadar kimbilir ne kdr cirkin bi göbeğim olcak:KK43:( bu arada sistitte oluyorum heralde.. sabaha kadar iyice yanma hissi cikicak ortaya simdiden aci var, yanma var cok hafif.. aranizda sistit gecirrn var mi hamileyken???
sistit geçirmedim ama hamileler için ilaç veriyor dr.lar.
o çatlama olucaksa oluyor önüne fazla geçemiyosun bi kısmısı genetik çünkü. sen yine yağını kremini sür, üzülme amaaaa. herşeyin çaresi bulunuyor sen bebeğini sağlıkla doğurmaya bak canım benim, bi sorunun o olsun sadece yinede şükret ve kendininde minnoşununda moralini bozma güzel anniş :KK54: :KK54:

günaydın anneler ve kuzucukları,

haftasonu ayrıntılı usg ye girdim ve topiğe bir erkek daha geliyoooor. :KK52:

Allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin.:nazar:
hayırlı olsun canım güzel haberle geldin :KK16: erkekler kızları solladı iyice baksana :KK60:
 
kızlar ya bişi sorcam medipol bağcılar ünv. hastanesine giden varmı aranızda? hangi dr.a gidiyosunuz birde
ben dr. ve hastane araştırıyorum. cerrahpaşa da duyduklarımdan çok rahatsızım çünkü.
 
$074.jpg $075.jpg $078.jpg $076.jpg $077.jpg $079.jpg $080.jpg $081.jpg $082.jpg

Bunlar da benim kızçemin cicişleri...:KK31::KK31::KK31:Anneannemiz de çeyiz gibi düzüyor.
Büyük anneannemiz de öyle.Halalarımız da aldıkları cicişlerin resimlerini gönderiyorlar
cep telefonumuza.Onlar da çeyiz gibi hazırlık yapıyorlar:KK52::KK52::KK52:
 
Selamlar bayanlar...Ayrıntılı ultrasonumuzu yaptırdık geldik...Kalbimizeee bölmelerineee beynimizeee idrar torabamıza akciğerden kan çıkışını bile gördük...Tertemiz bir bebek dedi doktorum...Çok şükür kötü günleri geride bıraktık...19+3 tük bugün 22.5 cm ve 385 gr olmuş miniğim...
Bebişimin cinsiyeti kesinleşti..Oğlum oluyor..Bu sefer yüzde yüz dedi...
Doktordan çıktık bebek odalarına baktık ama ben bebek odasına sıcak bakmıyorum..Genç odası ve beşik alacağız sanırım...Bir tane beğendik ama araştıracağım tabi biraz daha...Sizlerin düşünceleri nelerdir bu konuda...Bebek odasında 5 yaşına kadar yatıyorlar...Ama 3 yaşından sonra genç odasında rahat rahat yatar diye düşündüm ne dersiniz ???


Canım gözün aydın güzel sonuçlarla gelmişsin ,oğluşuna sağlıkla kavuşursun inşallah :KK16: Bebek odası konusunda bende kararsızım.İzmitte bebek odası alınabilecek yerler var mıdır?varsa nerede acaba? Ben modokoya istanbula bakmayı düşünüyordum,burda önereceğin yer varsa bakabilirim?
 
Olablr canım ya stresliydm çünkü o an sigortaya takıldı kafam yalandan özelde ücretli grdik bi de bebeğime odaklanmıştm ama bi 2li test ve 4lü doppleri kesin duydum hatta dedimki içimmden 2li 11. haftada yapılır ve yaptrdığım testleride gösterdim ne diye istiyo dedim.. Benimde 2li 4lü hepsi yapıldı hatta bizde kan uyuşmazlığı var ındirekt coombs testi fln yani bu konularda cok titizim arastrrm daha dr demeden ben söylerim ama bu 2li testle neyi kastetti anlamadım yani doğru düzgün açıklama yapmadı bende o an sormadım sigorta görnmeynce o testler bize 1.250 tuttu hemde indirimli:) ama yaptrmadım sgklıdan yapalım dediler kabul etmedim canım sorunu çözer öyle gelirim dedim ama gidip gitmeme konusunda kararsızm yani iyi bi dra benziyodu ama ben detaycıyımdr bana herşeyi anlatsın isterim ne bilim..Ayrıntılı ultrason genelde 24. haftada yapılıyor bebeklerin organları yeternce geliştignde ama öncesinde de yapılır tabi zaten benmde baktı yine safra kesesi surası burası diye ama o değildr emnm ayrıntılı ultrason daha seker yükleme yaptrcam ki benm annemde seker var ona da 25 ine çağırdı bence geç yani napsam bilemedim offf bunalımdayım diğer gttiğim hastanede özel dr bayan bu da özel dr erkek bayan daha güler yüzlü hal hatır sorar bu pek öyle değil ama kibar seviyeli bayanın odası cok ferah içim açılıyo bunda içim daraldı bildiğin zaten tansiyonum yükseliyo hastane ortamnda erkek drun olduğu hastane cok daha iyi ve evime cok cok yakın normal doğum istiyorum bide bayanınki uzak ve nezaman izne cıkcağı dönceği belli olmuyo cok uzattım canım ama muallakta kaldım..

Canım tüm geçmişteki testlerini gösterdiğin halde senden tekrar benzer testleri istemesi bana çok tuhaf geldi.Pek iyi niyet göremedim fazladan para almak için mi bu kadar test istedi acaba :44: Hani bir söz vardır bildiğin yoldan gitmek her zaman daha iyidir.Bu doktor biraz kafanı karıştırmış sen eski doktorunda kalsan daha iyi olur çünkü geçmişini en iyi o biliyor takibini daha doğru yapar.
 
Eki Görüntüle 654119 Eki Görüntüle 654120 Eki Görüntüle 654125 Eki Görüntüle 654123 Eki Görüntüle 654124 Eki Görüntüle 654127 Eki Görüntüle 654128 Eki Görüntüle 654131 Eki Görüntüle 654132

Bunlar da benim kızçemin cicişleri...:KK31::KK31::KK31:Anneannemiz de çeyiz gibi düzüyor.
Büyük anneannemiz de öyle.Halalarımız da aldıkları cicişlerin resimlerini gönderiyorlar
cep telefonumuza.Onlar da çeyiz gibi hazırlık yapıyorlar:KK52::KK52::KK52:


bebişin kıyafetkeri çokk güzel güzel günlrde giyer inşallah :KK60:
 
Eki Görüntüle 654119 Eki Görüntüle 654120 Eki Görüntüle 654125 Eki Görüntüle 654123 Eki Görüntüle 654124 Eki Görüntüle 654127 Eki Görüntüle 654128 Eki Görüntüle 654131 Eki Görüntüle 654132

Bunlar da benim kızçemin cicişleri...:KK31::KK31::KK31:Anneannemiz de çeyiz gibi düzüyor.
Büyük anneannemiz de öyle.Halalarımız da aldıkları cicişlerin resimlerini gönderiyorlar
cep telefonumuza.Onlar da çeyiz gibi hazırlık yapıyorlar:KK52::KK52::KK52:

hepsinede bayıldık kızımla beraber güle güle giysin inşallah
 
esımı ıse gonderdım uyuyamadım agrıdan yaa!!! bugun ıı degılım:2:

1-gece bır uyandım bogazım ınmı dop dolu sabah esıme kalktım ıhlamur kaynnattım içtim yumusasın dıye nane lımonda yapacagım:26:
2- sol bacagımdan yuyuyemedım tam kasık bolgemde sıdetlı bır acı ya kasılma gıbı:18:
3-sizdede olan varmı bıraz pardon ama ben gebelık boyunca hep bagırsaklarım da yemek sonrası agrı var wc acaıp wc sorunum yok genelde gabızlık olurmus bende tamm tersi hemde bayagıı:KK17::KK17:dr sormayınunutuyorum nedenkı acaba??
4-sızce bu agrılara karsı ne yapabılırımkınee?? grıb gıbı yım burnum tam akmıyor bogazım dolu ve cok acıyor o kaaa :KK53::2::2:






bosver seb k v cnm benım cok sukurher gunumuzeee gorumcende senden yana olmus bosverrr hepsı ole k v delerın takmamaya bakıcaksınn cnm cımmmm:KK54:

canım bebeıgnın cınsıyetıne gore al erkek bebelerı sıcagı sevmezler ben o yısden ınce alıcamm kıs kollunun ustune bırsey gıydırmek gerek ılk aylarda ama o yusden cıtcıtlı uzun kollu alırm kundaga sarıcagım zaten yeter sıcak da erkek bebelerı cabuk ısılı k olurmus eltımın ıkı oglu vardı o soyluyor ama kız bebelerı severmıss sıcagıı hehe onada uzun yeterlı olur ılk aylarda kısa kollu gıydırmem heralde ya sonrda kıs gelıyor ustune bır penye daha tmm dır:):KK34:

:KK34:







kızlar cevaplarınız için teşekkür ederim evet tuğsem ve zeynep hoşuma gidiyor ikisini de koysam uzun olacak bide kızlık soyadını bırakmazsa 2 isim 2 soyisim olacak benim ismim öyle bazen sorun oluyor. Peygamberimizin (SAV) kızı zeynep in hayatını okudum da 30 yaşında vefat etmiş sıkıntılı bir hayatı olmuş biraz soğudum açıkçası bilemedim yani :44:
ben o kadraını okumadımda efendımızın kısının adı oldugu ıcın cok hosuma gıdıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK16::KK16:[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun doktor demir hapı kminde kabızlık kiminde tersi yapar demiştir, bu arada fazla bitki çayı içme , 2 fincandan fazla yani :))


Eki Görüntüle 652364 Eki Görüntüle 652365

Günaydın güzel anneler ve onların tosibikleri.. :emir_bebek: Kızımla biz geldik. Bizim fotolarımız doktorumuz tarafından anca gönderildi. :KK1: İşte benim cimcime size selam veriyor :KK9: Hepinize mutlu hafta sonları çalışanlara da Allah kolaylık ve enerji versin. Dün giremedik yine nete geçmişi okuyalım..

oyy yerim ben onu maaşallah

O kaynanalari kaynar kazana atmali.benimki de oyle guya iyiligime soyluyor ama laflari gecirip duruyor.neymis eltim 25 kilo almis da 5 kilo cocuk dogurmus.kiz 120 kilo dogum yapti 3 kilo bebek doguracak degil ya.senin kv gozleri de harbiden bozukmus.ne saniyor 9 aylik degilsin ya.hevesini kirmak icin elkerinden geleni yapiyorlar.

aynen :) gerçi biz de kv olacağız

günaydın kızlarr... :KK3:
bizde dün doktorumuza gittik oğluşum 350 gr, 24 cm olmuş ama yine suyumuz biraz az doktor tatlı yemiyo musun dedi tatlıda su yaparmış aksine çok yiyorum nereye gidiyo bilmiyorum içtiğim sular sıvılar felan.. hatta doktorumuza da söyledik bana kızıyolar çok tatlı yeme şekerin yükselir diye annemdede şeker hastalığı olduğu için o daha çok korkuyo hamilelikten kalır diye. doktorumuzda o zaman bi yükleme yaptıralım bi bakalım 24. haftada bi daha yaptırırız dedi.. şimdi pazartesi şeker yüklememiz salı günüde detaylı ultrasonumuz var artık bnde resim koymak istiyorum renklimiz olursa...:KK34:
sabah sabah tekmelerle uyandım saatin 6 buçuğunda çok güzel birşey 3-4 gündür daha rahat hissediyorum dünde dönüp duruyodu :KK9::KK9::KK9:

bana da tatlı yeme diyorlar hep :))) maaşallah kuzuna

ya evet kesinlikle o isimle yaşayanlar önemli bence de mesela bizim ailede sıdıkaların hepsinin üzerine kocaları evlendi, gerçi ünlülerden ismi zeynep olanlara bakmalı belki, ama yine de içine sinen neyse o en iyisi biraz endişen avrsa zor, ben bugün isim analisti fiyatı aldım, 250 tlye isim öneriyorlarmış minnoşlarımıza



barıştık bile cnm :KK16: tşk ederim :KK16:

tamam o zaman yuppiiiiiiii

Ben 3 gün önce dr a gittim buarada evime çok uzak bi hastaneye gidiyordm dr iyi diye ama o da bi izne cıkıyo ve ne zaman dönceği belli olmuyo bu durumda bende evimn dibinde bi hastane var oraya gtmeye karar verdim dr önerisiyle neyse gittim ayrıntılı ultrason istedim kendi baktı tek tek organlara sonra 4lü doppler istedi birde 2li test dedi ben hiçbişey anlamadım vardır bi bildiği dedim neyse bizimde sigortada problem cıktı hiç olmaz ya daha ilk gidişim sorun cıktı aksi yardımcı olrz fln dediler 1250 tl ücret cıkardılar ıkı test için sorunu cözelim oyle gelelim diyince de bu seferlik sgk kapsamında olsun denildi o da 130 tl ama biz kabul etmedik o şeklde de şimdi size sorum uzak da olsa eski drumu bekleyip ona devammı etmeliyim yoksa buraya bi kez daha gidiyim mi deli olcam cok kararsız kaldım kızlar ya ayrıca 4lü dopller da da bakılıymuş bütün organlara e bu ayrıntılı ultrason ne ozaman ben hiçbişey anlamadım bi de o 2li test ne alaka ya ben yanlış anladım ya eksik duydum bilemiyorum ne yapsam??

canım benim ikili test ve detaylı usg de hastane fiyatıtla oyle çıkmıştı ama biz bilerek gitmiştik sizinki biraz bulmuşken yolalım olmuş gibi, ki 2li değil iki boyutlu demiş olabilirler, benim de bildiğim ikili test 12. hafta civarı oluyor,

Eki Görüntüle 652561 Eki Görüntüle 652562 Eki Görüntüle 652563 Eki Görüntüle 652564 Eki Görüntüle 652565

bunlar halamızın hediyeleri onunda 3 yasında oğlu var almanyadan arkadasları ona getirmiş ama hiç kullanmaya fırsatım olmadı büyüncede sakladım dedi kısmet sizeymiş deyip verdi.. ben daha 1 ay daha bişey almıcaktım ki gercekten bir çöp dahi alıp koymadım sadece alcaklarıma bakıp karar veriyorum...

oy oy oy güle güle giyinsinler

kızlarr slmm.dün işyerinde sabahcıydım öğlen 3 e kadar buradaydım.bugünde öğlen işbaşı yaptım ne kadar çok şey konuşmuşsunuz dünden beri geçmişi okunaktan yazamadım bi türlü :))

ben bişey sorcam sizlere . şimdiye kadar 3 doktor değiştirdim hepsininde ilgisizliğinden ve yeterli bilgi vermediğinden şikayetçiydim.şimdi gittiğim doktor evimede çok uzak ama tavsiye üzerine gideyim dedim 3 kere gittim daha ilk başlarda çok güleryüzlüydü ama bilgi eksikliği vardı sürekli ben not aldığım şeyleri soruyordum o da çok fazla açıklama yapmadan anlatıyordu.mesela ben şuan sadece elevit vitamin ilacı kullanıyorum herhangi bir demir ilacı yada kalsiyum vermedi.kan tahlili ve tam idrar tahlilide istemedi.kasık ağrılarım çok var benim onuda her gittiğimde soruyorum hamilelikten diyor hep ..napsam bilmiyorum değiştirsem desem nerden bulcam başka doktor hem eşimde yeter bu doktor iyi değiştirmeyelim diyor.çok kararsızım ben yaa :KK43:

canım belki demire gerek duymamıştır, benimki de tetanoz aşısında bahsetmedi hiç ben de sormayı unutuyorum ama önceden doğum yaptrdıklarının önerilerine bakmak lazım bence

:119: suzancim gelip beni bulmana ilgilenmene cok sevindim allah razi olsun canim

kisaca ozet geceyim 2. kez hastanede yatiyorum..carsambadan beri hastanedeyim bugun seker yuklemesi yaptilar ben midem bulandi diye hepsini icmedim yuklemeden sonra ise kanimi 45 dk sonra aldilar dr a once bunu soylemedim ve sekerimin ust sinirda oldugunu soyledi ve diyet verdi ben oglen vizit gezerken itiraf ettim oda pazartesi testi 50 gr olarak yenileyecegini onda da yuksek cikarsa 100 gr olara tekrar yapacagini soyledi korkuyorum ama hayirlisi diyorum..

yatmaya devam ediyorum rapora devam birazcik otursam bebek asagi dusuyor kafasina pubikin ustine dayiyor ve canimi yakiyor kasilmalarim basladi 20. haftada :KK5: bugun yine kasildim bebek bir yere taş gibi toplaniyor hemen nst ye bagladilar allahtan sancim cikmadi dua etmekten baska yapacagim hicbirsey yok benim.. dr um bu kadar olumsuzluga ragmen okadar pozitifsinki seni cok seviyorum bu yuzden dedi umut etmektan baska yapacagim bisey yokki... ayrica 24. haftadan sonra heran dogum dedi rabbim bilir anca.. bende degisen birsey yok kizlar oglum buyudu masallah :nazar: kocaman oldu 18. haftadan beri gayet net hissediyorum hareketlerini 2 haftadan fazladirda disardan gayet net gorunuyor :nazar: kocam yanimda yok bilen bilir memlekette annem bakiyor 2 haftada bir esim geliyor hasrette zor oyle iste

umarim hersey yolundadir herkes iyidir

canım cok geçmiş olsun ve allah kolaylık versin, moralin hep iyi olsun

Kızlar ben dün çok çok çok büyük bir hata yaptım kuaförün bişey olmaz 3 hamileye daha yaptım demesi üzerine saçıma gölge yaptırdım.Gerçi diplere değdirmedim boylara ve uçlara sürdü boyayı.ama sonra ewe gelince eşimde çok kızdı bende çok üzüldüm.Şimdi çok pişmanım ama iş işten geçti.ya bebeğime bişey olursa diye içim içimi yiyor.sizlerden 5 aylıkken saçına boya yaptıran var mı hiç doktorlarınız ne diyor bu konuda

yok yok benim dr istersen ilk üç aydan sonra diplerie değdirmemek suretiyle yapabilirsin demişti, ben boyatmadım ama ünlülere falan baktığınızda ha bire boyatanlar var ilk günden itibran bence çok korkma, asıl haltı ben yedim 2,5 aylıkken dangalak cilt bakımcının birşey olmaz deyişiyle bir makineye girdim sonra yapımcısını araştırdım ki 4 aydan önce girmek tavsiye edilmez dediler, eşime falan da diyemedim şimdi ödüm patlıyor, drun biri geçmiş olsun artık dedi kendi dr m birşey olmaz dedi, artık allah korumuştur inş bebişlerimizi

Kızlar slm;
dün kontrolüm vardı, dr. bebeğimizin 275 gram boyununda 21 cm olduğunu söyledi,forumda okuyorum genelde hep 300-350 gram 20haftası dolan bebeklerin,ortalamaya göre normal dedi doktor ama içime bi sıkıntı düştü besleyemiyomuyum bebişimi diye :KK43: ne dersiniz ???

kığzzzz sen doktordan iyimi bilicen :KK57: cnm gönlün ferah olsun düşün gibi bir sorun olsaydı dr şrakk diye yüzüne söylerdi merak etme

canım takvime bakma bizde de zaman zaman yanlış çıkıyor onun amacı eğlence olsun, benim minnoş da gününden birkaç gün geride son iki sefer ama dr birşey demedi bu sefer de geri çıkarsa soracağım ama önemli birşey olsa lyre nin deidği gibi hayatta söylememzlik etmezlerdi



iyi geceler temmuz anneleri... benim moralim cokkk bozukkk!!! sanirim catlamaya basladim..kendimi cok kotu hissediyorumm:KK43:(( daha doguma kac ay var.. o zamana kadar kimbilir ne kdr cirkin bi göbeğim olcak:KK43:( bu arada sistitte oluyorum heralde.. sabaha kadar iyice yanma hissi cikicak ortaya simdiden aci var, yanma var cok hafif.. aranizda sistit gecirrn var mi hamileyken???

canım geçmiş olsun çatlaklara üzülme bol nemlendirmeye çalış badem ve argan yağı kullan belki işe yarar

Canım gözün aydın güzel sonuçlarla gelmişsin ,oğluşuna sağlıkla kavuşursun inşallah :KK16: Bebek odası konusunda bende kararsızım.İzmitte bebek odası alınabilecek yerler var mıdır?varsa nerede acaba? Ben modokoya istanbula bakmayı düşünüyordum,burda önereceğin yer varsa bakabilirim?

ben tüm modokoyu gezdim orada genel modeller çok benziyor birbirine fiyatlar da 1-12bin arası ama ortalama bir takımı 3,5a bulabilirsiniz, bir yerde 5000den başlıyor o da ahşap olduğu için,
 
Eki Görüntüle 654119 Eki Görüntüle 654120 Eki Görüntüle 654125 Eki Görüntüle 654123 Eki Görüntüle 654124 Eki Görüntüle 654127 Eki Görüntüle 654128 Eki Görüntüle 654131 Eki Görüntüle 654132

Bunlar da benim kızçemin cicişleri...:KK31::KK31::KK31:Anneannemiz de çeyiz gibi düzüyor.
Büyük anneannemiz de öyle.Halalarımız da aldıkları cicişlerin resimlerini gönderiyorlar
cep telefonumuza.Onlar da çeyiz gibi hazırlık yapıyorlar:KK52::KK52::KK52:

ya güle güle giyinsin ciciş, çok çok güzelleeerr ben de oğluşuma istiyorum ama baba gs li :KK43:((
 
Herkese iyi haftalar :)

Kızlar pazar günü Modako ya gittik. Bir sürü bebe mobilya firması var ama benim gözüm sadece 2 sini tuttu. Genel durum şu :
ortalama takımlar 4000 tl den başlıyor 6000 tl kadar seçenekler var. Ama öyle muhteşen şeyler beklemeyin hepsi birbirinin aynı.

Ortalama 8 hafta teslim zamanı 30 günde boya kokusu çıkar diyorlar. Anlayacağınız 3 ay önce siparişleri vermek lazım. Bu takımların içinde yatak ve yatak takım aksesuarları dahil. Ayrıca şimdiden bakmayın önce mobilyaları görün derim.

Modako dışında önerisi olan var mı?

Herkese sevgiler.
 
Herkese iyi haftalar :)

Kızlar pazar günü Modako ya gittik. Bir sürü bebe mobilya firması var ama benim gözüm sadece 2 sini tuttu. Genel durum şu :
ortalama takımlar 4000 tl den başlıyor 6000 tl kadar seçenekler var. Ama öyle muhteşen şeyler beklemeyin hepsi birbirinin aynı.

Ortalama 8 hafta teslim zamanı 30 günde boya kokusu çıkar diyorlar. Anlayacağınız 3 ay önce siparişleri vermek lazım. Bu takımların içinde yatak ve yatak takım aksesuarları dahil. Ayrıca şimdiden bakmayın önce mobilyaları görün derim.

Modako dışında önerisi olan var mı?

Herkese sevgiler.

Bir de karşıda Masko varmış ben daha hiç bakmadım ama oraya da bakın demişlerdi.
 
evet annişler bende doktor kontrolümden geldim cuma günüde tetanoz aşısı olucam inş.Doktorum herşeyiyle tam 20 haftalık gelişimi dedi zaten tam 20 haftalık.22 sanırım boyu :) heralde iyidir.çok şükür herkese iyi iyi haberler vers,in doktorlarınız inşallah
 
Herkese iyi haftalar :)

Kızlar pazar günü Modako ya gittik. Bir sürü bebe mobilya firması var ama benim gözüm sadece 2 sini tuttu. Genel durum şu :
ortalama takımlar 4000 tl den başlıyor 6000 tl kadar seçenekler var. Ama öyle muhteşen şeyler beklemeyin hepsi birbirinin aynı.

Ortalama 8 hafta teslim zamanı 30 günde boya kokusu çıkar diyorlar. Anlayacağınız 3 ay önce siparişleri vermek lazım. Bu takımların içinde yatak ve yatak takım aksesuarları dahil. Ayrıca şimdiden bakmayın önce mobilyaları görün derim.

Modako dışında önerisi olan var mı?

Herkese sevgiler.

biz de çok araştırdık da şöyle bir sonuç çıktı sakın ha sakın boya kullanmıyoruz ya da u bazlı kullanıyoruz diyenlere inanmayın, bunu bazı mobilyacılar kendileri söylediler, hatta en yakın örneği görümcem 2 sene önce aldı ve koku ancak çıktı, ya pvc falan kokmayan yaptıracaksınız ya da ahşap alacaksınız ya da açıktaki teşhir ürünlerini ki farkederseniz her dükkana girdiğinizde ya da çekmeceleri çektiğinizde koku alırsınız, boyasız yaan bir yer var görüntü renksiz ama sağlıklı olduğu söyleniyor ve mdf değil de ahşap kullanıyorlar tabi fiyatı biraz daha pahalıya gelebilir
 
Herkese merhaba :) İnşallah hepiniz iyisinizdir.

Ben daha iyiyim çok şükür.

Kızımın hareketlerini daha çok hissediyorum artık, ne garip, ne güzel bi duyguymuş :)

Eşimle de daha iyiyiz. Evet, hamilelik psikolojisi var olayın içinde. Tabi bu durum, eşlerimizin bize her zamankinden daha fazla anlayışlı davranmalarının gerekli olduğu gerçeğini değiştirmez :KK66: (cümle düşük oldu galiba)

Ya biz hala bi şey almadık. Fiyat araştırmasına devam ediyoruz.

Bi şey sorucam. Bebek arabası ilk doğduğundan itibaren çok gerekli mi sizce? Yoksa ana kucağı-oto koltuğu (arabası olanlar için ikisi bir arada olanlar var ya hani) diye satılanlar ilk 6-7 ay idare eder mi? Ne dersiniz? Kangurular gerçekten faydalı mı ve nispeten daha kolay mı oluyor taşıması çocuğu onun içinde?

Cevaplarınızı beklerim.

Sevgiler, selamlar, dualar...
 
kızlar ya ben mi çok sinirliyim, geçen şöyle bir olay oldu, benim ev içine giydiğim eşofman ve üzerindeki kazak tabi ki göbişim dolayıısla beli açılıyordu önce annem söyledi değiştir uzun giyin diye, ve çok üsteledi ben de ona sert çıktım sonra dün akşam kv vuuu bak bak bakk eyvaah şu bellere bak diye bir tepki veince ben de " lütfen artık susun bu konuda daha fazla konuşulmasını istemiyorum bunu giydim uzun yok" diye sesimiz az sertleştirdim tabi benim kv nin tadı kaçtı birşey yemedi içmedi, sonra annem de sabah yok kv ne ayıp ettin haklıydı falan filan bir daha tekrarladı, şimdi hem işime karışıyorlar diye kızıyorum hem de onları kırdım diye züülüyorum ya bana bir akıl bir söz
 
Herkese iyi haftalar :)

Kızlar pazar günü Modako ya gittik. Bir sürü bebe mobilya firması var ama benim gözüm sadece 2 sini tuttu. Genel durum şu :
ortalama takımlar 4000 tl den başlıyor 6000 tl kadar seçenekler var. Ama öyle muhteşen şeyler beklemeyin hepsi birbirinin aynı.

Ortalama 8 hafta teslim zamanı 30 günde boya kokusu çıkar diyorlar. Anlayacağınız 3 ay önce siparişleri vermek lazım. Bu takımların içinde yatak ve yatak takım aksesuarları dahil. Ayrıca şimdiden bakmayın önce mobilyaları görün derim.

Modako dışında önerisi olan var mı?

Herkese sevgiler.


geçen hafta ben de gittim modokoya 3000 tlden başlıyor benim araştımalarıma göre. yatak ve uyku seti dahil fiyat aldım. sen 2sini gözüm tuttu dedin hangi mağazaları beğendin ben logo ve mutlu mobilyadakilere daha fazla güvendim genellikle zaten mobilya modelleri her mağazada aynı
 
X