hayırlı olsun gozün aydın canımMerhaba arkadaşlar dun konttolum vardi. 2 kizim var Allah izin verirse bide oğlum olcakmiscok mutlu oldum bu guzel haberi sizinle paylasmak istedim
hayırlı olsun gozün aydın canım
Amin cnm sagolSelam kızlar 2013 temmuz anneleri :) nasılsınız? Baya oldu giremedim. Bebişleriniz nasıl? 2 yaş oldu ya da olacak di mi. Biz de büyüdük artık çocuk sayılırız :). Şimdi de tuvalet eğitimine başladık.
Unutmadan bebek bekleyenlere de Allahım sağlıklı kucağınıza almaya nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)uzuunn bir aradan sonra bende yazayım. ikinci bebiş gelmeye karar verince yeniden aklıma geldi burdaki yazışmalarımız. özledim o günleri
teşekkürleerrHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)
Amin :) valla deli cesaretiyle gittim kursa yazıldım :) annem ve kayinvalidem sağolsun onlara güveniyorum Allah razı olsun ikisi de çok ilgilenir bizimle çocuklarım onlara emanet :)teşekkürleerr
iki bebe ve kpss Allah kolaylık versin canım
anneler olmasa zaten napardık bilmem.Amin :) valla deli cesaretiyle gittim kursa yazıldım :) annem ve kayinvalidem sağolsun onlara güveniyorum Allah razı olsun ikisi de çok ilgilenir bizimle çocuklarım onlara emanet :)
heheh valla çok iyi olurdu ikinci,lerde aynı gündeNdd ay cnm yeni gordum uzun zamandir ne face ne kk hic bakmadim Allah anali babali buyutsun bilsem bende hamile kalirdim 2. Bebisleride ayni gun yapardik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?