kızlar bende temmuz 1 de dogum yaptım bi kızım var 8 ay doldu artık:)4 dişimiz var canavar bizimki emerken bile tepiniyor resmen:)ben artık herseyi veriyorum ama dişleri cıkarken elimde su bile görse barım barım bagarıyordu içmicem diye allaha cok sukur simdi cok cok iyi istahı ama bir türlü devam sütü ve muhallebileri yediremiyorum meyvelerin içine caktırmadan koyuyorum onuda reddediyor sade verince kusuyor her seferinde.bazı bebeklerde mamaya tahammülsüzlük oluyormus galiba benim cıbışda ögle kafama takılıyor şu devam sütünü vermesek olmuyormu?
kızlar bende temmuz 1 de dogum yaptım bi kızım var 8 ay doldu artık:)4 dişimiz var canavar bizimki emerken bile tepiniyor resmen:)ben artık herseyi veriyorum ama dişleri cıkarken elimde su bile görse barım barım bagarıyordu içmicem diye allaha cok sukur simdi cok cok iyi istahı ama bir türlü devam sütü ve muhallebileri yediremiyorum meyvelerin içine caktırmadan koyuyorum onuda reddediyor sade verince kusuyor her seferinde.bazı bebeklerde mamaya tahammülsüzlük oluyormus galiba benim cıbışda ögle kafama takılıyor şu devam sütünü vermesek olmuyormu?
senin oğlanın gülüşünü yerim yaaa :) baktıkça yiyesim geliyor :)))
nasıl oldun bu arada ? iyileştin mi ?
keyfimbilir tam buğday unundan yaptığın ekmekten ne haber ?? tarif alabilir miyim bir de ??
kızlar keyfimbilirin söylediği sitedeki "sebzeli balkabağı çorbası" nı yaptım içine bezelye koymadan :) tel süzgeçten geçirdim blendır kullanmadım.. oğlum bayıldı bayıldı :) 1 kase yedi:) önceki akşamlardan çok daha fazla yedi :) tarifler gerçekten bebeğimin hoşuna gidiyor :)
kızlar bebeğin hiçbirşey yemiyor kesinlikle çığlık çığlığa ağlıyor. şuan idrar yolu enf. için tedavi görüyor. iştahsızlık hat safhada iki haftadır. sadece beni emmek istiyor sürekli haftasonu full emzirdim. ama sütümde çok yok. ayrıca çalışıyorum ve sağıp bıraktığım sütü bile içmiyor. biberon zaten hiç almadı. kaşığada tepki gösteriyor şuan sadece oyun oynarken muzu koparıp koparıp farkettirmeden ağzına veriyorum. ne yapmalıyım? iştah açıcı bi ilaç şurup bişi biliyor musunuz.
buarada hala dişi çıkmadı ama salya hiç akıtmıyor. diş çıkarma ihtimalide olabilirmi?
Dis olma ihtimali yuksek canim ,benim kizimda son 3-4 aksamdir aglayarak uyaniyordu ruya goruyor gibi dun disi cikmis gordum ve salyasida hic olmadi
tüh canım ya iştahsız oldular mı çok sıkıntılı oluyor.bizim de 1-2 gündür böyle bir sorun vardı.bir tek yoğurt verince yiyordu.aklıma geldi verdiğim yemeğin içine yoğurt koydum bir anda iştahla yemeye başladı şaşırdım.hiç belli olmuyor ne istedikleri.
kızlar bir faceye bir buraya geliyorum.face de alışkanlık yapıyor valla,buraya zor gelir oldum.ama bırakamam burayı.face e gelmeyenler oraya da gelin ya orada da görüşelim
13 martta 8 aylık oluyoruz teyzesi.dişimizde pazar günü çıktı 1 tane.alttan 2. de yolda.dün gece fitil verdim uyudu oğlum.herşeyi ağzına götürüyor ısırmaya çalışıyor.maşallahhh kaç aylık senin bu şeker ?
herkesi almıyorlar sanırım canım.kkdan olduğunu falan yazarsan alırlar belki.face grubuna bende katilmak istiyorum kizlar
istek gonderdim eklenmedim
benimki 1 temmuz doğumlu canım adı aybars.takvimin olmadığı için soruyorum belki önce de sordum kaç aylık senin yakışıklı ?? bu arada teşekkür ederiz teyzesi :) ben de çok seviyorum kuzumun adını :) farklı isimler çok hoşuma gider benim :) senin yakışıklının adı neydi ?
belli olmuyor ki.genelde 3 öğün oluyor benimki.bazen de 4 olabiliyor.Kizlar iyi aksamlar bebeklerijize gunde kac öğün ek gida veriyosunuz acaba ben sabah öğle aksam bazende meyve ara öğün ile 4 kere veriyorum
kızlar keyfimbilirin söylediği sitedeki "sebzeli balkabağı çorbası" nı yaptım içine bezelye koymadan :) tel süzgeçten geçirdim blendır kullanmadım.. oğlum bayıldı bayıldı :) 1 kase yedi:) önceki akşamlardan çok daha fazla yedi :) tarifler gerçekten bebeğimin hoşuna gidiyor :)
13 martta 8 aylık oluyoruz teyzesi.dişimizde pazar günü çıktı 1 tane.alttan 2. de yolda.dün gece fitil verdim uyudu oğlum.herşeyi ağzına götürüyor ısırmaya çalışıyor.
herkesi almıyorlar sanırım canım.kkdan olduğunu falan yazarsan alırlar belki.
benimki 1 temmuz doğumlu canım adı aybars.
belli olmuyor ki.genelde 3 öğün oluyor benimki.bazen de 4 olabiliyor.
afiyet olsun farise.ağız tadları da var ya.öyle herşeyi yemiyor beyefendiler
umudumhepvar narkosis hay cok yasayın siz valla içim rahatladı vermicem artık bebegıme rsmen işkence yapıyormusum gibi geliyordu cok sagolun yaa
yönetici dediğin kişi değil canım ve grup gizlendi artık görülmüyorAybars :) çok güzel bir isim bu da farklı bak :)hoşuma gitti :) kkdan olduğumu yazdım ama daha tık yok yönetici tuba elmas değil mi ? kk daki nickimi bile yazdım... evet ya ağız tadları varmış gerçekten de :) kıyma patates havuç tel şehriyeli çorba yapmıştım yememiştiben kıymayı nasıl yedireceğim bu çocuğa peki ???
devam sütünü diyorum:))
yönetici dediğin kişi değil canım ve grup gizlendi artık görülmüyor
iyi de grubun adı temmuz anneleri ve minikleri değil mi ?? orada keyfimbilirin oğlunun resmini gördüm sanki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?