2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar bende temmuz 1 de dogum yaptım bi kızım var 8 ay doldu artık:)4 dişimiz var canavar bizimki emerken bile tepiniyor resmen:)ben artık herseyi veriyorum ama dişleri cıkarken elimde su bile görse barım barım bagarıyordu içmicem diye allaha cok sukur simdi cok cok iyi istahı ama bir türlü devam sütü ve muhallebileri yediremiyorum meyvelerin içine caktırmadan koyuyorum onuda reddediyor sade verince kusuyor her seferinde.bazı bebeklerde mamaya tahammülsüzlük oluyormus galiba benim cıbışda ögle kafama takılıyor şu devam sütünü vermesek olmuyormu?

ben ne devam sütü veriyorum ne de hazır mama... evde kendim birşeyler hazırlıyorum ve emziriyorum hala... zaten doktorun verdiği listede devam sütü yazmıyordu. hazır mama yazıyordu ama ben uymuyorum ona. hazır gıdaların iyi olduğunu düşünmüyorum...

Slm canım. Benim kızım da ne muhallebiyi ne de mamayı sevmedi. Değişik markaları denedim ama ilk kaşıkta öğürmeye başladı. Hatta bir seferin de o kadar kustu ki korktum, daha da zorlamam yani. Diğer ek gıdalardan yeterince yiyorsa ve sütün de yeterliyse gerek yok bence onlara.

Kizlar iyi aksamlar bebeklerijize gunde kac öğün ek gida veriyosunuz acaba ben sabah öğle aksam bazende meyve ara öğün ile 4 kere veriyorum

kızlar keyfimbilirin söylediği sitedeki "sebzeli balkabağı çorbası" nı yaptım içine bezelye koymadan :) tel süzgeçten geçirdim blendır kullanmadım.. oğlum bayıldı bayıldı :) 1 kase yedi:) önceki akşamlardan çok daha fazla yedi :) tarifler gerçekten bebeğimin hoşuna gidiyor :)

iyi akşamlar herkese...bu akşam kızıma yoğurt çorbası yaptım sevmedi cimcimem...kafasını çevire çevire bi hal oldu yememek için...ben günde 3 öğün veriyorum ek gıdayı....kahvaltı ,meyve püresi veya yoğurt ve çorba.....aralarda emziriyorum....bende hiç mama ya da muhallebi falan yapmadım kullanmıyorum...
kıızım hiç oturmak istemiyo ellerinden tutup odada yürüyüş yapıyoruz oturtunca başlıyo ağlamaya....emekleme yok yatmak zaten hiç istemiyo....dişimiz de yok bizim bu akşam oturttup fış fış kayıkçı ,gökçe pabucu yarım diye şarkı söylerken kızıma (bu şarkıyı çok seviyo) kızım oturduğu yerden öne arkaya sallanarak bana eşlik etti tabi yüzünde gülümsemesiyle.....allahım bizlere ne güzel bişey vermiş...her anlarına her anımıza binlerce şükrolsun

senin oğlanın gülüşünü yerim yaaa :) baktıkça yiyesim geliyor :)))

nasıl oldun bu arada ? iyileştin mi ?

iyiyim çok şükür canım ya atlattım :))

keyfimbilir tam buğday unundan yaptığın ekmekten ne haber ?? tarif alabilir miyim bir de ??

ben tarifi şurdan almıştım;
google a cahide sultan tam buğday ekmeği yaz o siteye gir

ordaki tarifi yarı yarıya uyguladım o bile çok geldi tuzu çok az koydum yok denecek kadar az diyebiirim.

bi türlü balkabağı alamadım çorbası da güzel olmuştur eminim.ordaki tarifler gerçekten güzel

Son düzenleme:

face grubuna bende katilmak istiyorum kizlar
istek gonderdim eklenmedim

maşallahhh kaç aylık senin bu şeker ?
13 martta 8 aylık oluyoruz teyzesi.dişimizde pazar günü çıktı 1 tane.alttan 2. de yolda.dün gece fitil verdim uyudu oğlum.herşeyi ağzına götürüyor ısırmaya çalışıyor.

face grubuna bende katilmak istiyorum kizlar
istek gonderdim eklenmedim
herkesi almıyorlar sanırım canım.kkdan olduğunu falan yazarsan alırlar belki.
benimki 1 temmuz doğumlu canım adı aybars.
Kizlar iyi aksamlar bebeklerijize gunde kac öğün ek gida veriyosunuz acaba ben sabah öğle aksam bazende meyve ara öğün ile 4 kere veriyorum
belli olmuyor ki.genelde 3 öğün oluyor benimki.bazen de 4 olabiliyor.

afiyet olsun farise.ağız tadları da var ya.öyle herşeyi yemiyor beyefendiler

13 martta 8 aylık oluyoruz teyzesi.dişimizde pazar günü çıktı 1 tane.alttan 2. de yolda.dün gece fitil verdim uyudu oğlum.herşeyi ağzına götürüyor ısırmaya çalışıyor.

:) evet herşey ağızda ne yazıkki... hayırlı olsun ilk dişiniz ... bizim üçüncü uç verdi 4,5,6 pörtlemedi ama görünüyor:) canavar Faris anneyi nasıl ısıracak ((

Aybars :) çok güzel bir isim bu da farklı bak :)hoşuma gitti :) kkdan olduğumu yazdım ama daha tık yok yönetici tuba elmas değil mi ? kk daki nickimi bile yazdım... evet ya ağız tadları varmış gerçekten de :) kıyma patates havuç tel şehriyeli çorba yapmıştım yememişti ben kıymayı nasıl yedireceğim bu çocuğa peki ???

umudumhepvar narkosis hay cok yasayın siz valla içim rahatladı vermicem artık bebegıme rsmen işkence yapıyormusum gibi geliyordu cok sagolun yaa

yönetici dediğin kişi değil canım ve grup gizlendi artık görülmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…