bewn kayısıları cezvede kaynatıyorum, sonra kayısıları iyice küçültüyorum, sonra üzerine birazcık pekmez, biraz da ceviz atıyorum, çok güzel oluyo tadı, kızım da bayılarak yiyo, kakasını da bir güzel yapıyo :)
gunaydin hanimlar yine ben ve sorularmbenim oglan dunden bri azicik ama oldukca kati kaka yapiyor. normal mi ? sizin bebislerde durum nedir ? her ogununde ve aklima geldikcede su iciriyorum. her ogun devaminda da emiyor.gece de emiyor zaten... gun kurusu kayisi kaynatayim mi ? nasil yapicam onu ??
kızlar kahvaltıda yumurtayı hergün vermiyor musunuz ?? bana bugün arkadaş hergün verme dedi... yüzündeki kızarıklıklar ondan olmuştur dedi. canım sıkıldı. ne yapayım ? ben şampuandan olduğunu ve evin sıkcaklığından olduğunu düşünüyorum çünkü şakaklarında da biraz var...
bugün balkabağı aldık bu arada :) çorbalar yapıcam kuzuma balkabağıyla :)))
ama yarınki çorbamız kıymalı tel şehriyeli çorba olacak :)
kızlar bebeğin hiçbirşey yemiyor kesinlikle çığlık çığlığa ağlıyor. şuan idrar yolu enf. için tedavi görüyor. iştahsızlık hat safhada iki haftadır. sadece beni emmek istiyor sürekli haftasonu full emzirdim. ama sütümde çok yok. ayrıca çalışıyorum ve sağıp bıraktığım sütü bile içmiyor. biberon zaten hiç almadı. kaşığada tepki gösteriyor şuan sadece oyun oynarken muzu koparıp koparıp farkettirmeden ağzına veriyorum. ne yapmalıyım? iştah açıcı bi ilaç şurup bişi biliyor musunuz.
buarada hala dişi çıkmadı ama salya hiç akıtmıyor. diş çıkarma ihtimalide olabilirmi?
Geçmiş olsun canım. Bebeğinin iştahsızlığı canını çok sıkıyor olmalı, umarım geçer tez zamanda. Bu salya olayı benim de kafama takılıyo. Biz de hiç salya yok ama kaşınıyo gibi damakları.bebeğinin iştahsızlığı enfeksiyondan kaynaklı gibime geldi.
kızlar bebeğin hiçbirşey yemiyor kesinlikle çığlık çığlığa ağlıyor. şuan idrar yolu enf. için tedavi görüyor. iştahsızlık hat safhada iki haftadır. sadece beni emmek istiyor sürekli haftasonu full emzirdim. ama sütümde çok yok. ayrıca çalışıyorum ve sağıp bıraktığım sütü bile içmiyor. biberon zaten hiç almadı. kaşığada tepki gösteriyor şuan sadece oyun oynarken muzu koparıp koparıp farkettirmeden ağzına veriyorum. ne yapmalıyım? iştah açıcı bi ilaç şurup bişi biliyor musunuz.
buarada hala dişi çıkmadı ama salya hiç akıtmıyor. diş çıkarma ihtimalide olabilirmi?
kızlar kahvaltıda yumurtayı hergün vermiyor musunuz ?? bana bugün arkadaş hergün verme dedi... yüzündeki kızarıklıklar ondan olmuştur dedi. canım sıkıldı. ne yapayım ? ben şampuandan olduğunu ve evin sıkcaklığından olduğunu düşünüyorum çünkü şakaklarında da biraz var...
bugün balkabağı aldık bu arada :) çorbalar yapıcam kuzuma balkabağıyla :)))
ama yarınki çorbamız kıymalı tel şehriyeli çorba olacak :)
Yumurta ve peyniri gün aşırı vermek gerekiyormuş, 1 gün yumurta 1gün peynir,2protein aynı günde verilirse fazla gelirmiş.... ben böyle veriyorum...
şeeey kayısılar zaten yeterince tatlı pekmez koymaya gerek var mı ? biraz fazla şeker yüklemesi olur gibime geliyor ?
tüh canım ya iştahsız oldular mı çok sıkıntılı oluyor.bizim de 1-2 gündür böyle bir sorun vardı.bir tek yoğurt verince yiyordu.aklıma geldi verdiğim yemeğin içine yoğurt koydum bir anda iştahla yemeye başladı şaşırdım.hiç belli olmuyor ne istedikleri.kızlar bebeğin hiçbirşey yemiyor kesinlikle çığlık çığlığa ağlıyor. şuan idrar yolu enf. için tedavi görüyor. iştahsızlık hat safhada iki haftadır. sadece beni emmek istiyor sürekli haftasonu full emzirdim. ama sütümde çok yok. ayrıca çalışıyorum ve sağıp bıraktığım sütü bile içmiyor. biberon zaten hiç almadı. kaşığada tepki gösteriyor şuan sadece oyun oynarken muzu koparıp koparıp farkettirmeden ağzına veriyorum. ne yapmalıyım? iştah açıcı bi ilaç şurup bişi biliyor musunuz.
peyniri yumurtayla bulamaç yapıp vermeyi tavsiye ediyor doktorlar birgün peynir birgün yumurta ilk kez duydum. peyniri hergün veriyorum da yumurtayı gün aşırı veriyorum ben de
Yumurta ve peyniri gün aşırı vermek gerekiyormuş, 1 gün yumurta 1gün peynir,2protein aynı günde verilirse fazla gelirmiş.... ben böyle veriyorum...
bizimki emekliyor ama zorlaştı işimiz.ben cesaret edemiyorum ya bir türlü eline vermeye.senin oğlanın ismi çok hoşuma gidiyor ne güzel isim farisgünaydın bayanlar :) bugün peynir pekmez ekmek içi çok çok az yumurta (1 çay k anca eder dayanamadım yine verdim) minicik tereyağı verdim :) bulamaç yapmadım bu sefer :) ayrı ayrı verdim ve yedi :)
hattaaa :) ekmek içini masasına koydum denemek için :) biraz zor olsa da kendi kendine yedi ekmek içini :)parmak besinler bekle bizi Faris geliyorrrr :)))) çok şekerdi yaaa :) telden videoya da çektim :) çok hoşuma gitti sabah sabah :)))
ama akşam 4.30 da öyle bir ağladıki anlatamamgazı vardı ama acayip derecede inletti ortalığı... 1 saat uğraştık sonra uyudu şükür :) öyle bir uyuduki bu sefer :) 8 de biz uyandık o uyuyordu :) baba okula geç kaldı neredeyse :) kahvaltı edemedi yazık...
emekleme durumunuz nasıl bayanlar ? bizim oğlan emekleme pozisyonunu alıyor yaylandırıyor ama ileri gidiş yok... şınav çeker gibi durduruyor kendini :) ayağa kalkacak herhalde şımarık :) ayakta durmayı da çok seviyor. dayıyorum koltuğun kenarına :) pat pat vuruyor koltuğa :))
yorum yapan arkadaşlarım çok teşekkürler. ilaç anca etki etmeye başladı sanırım çok mutluyum. dün meyve ve muhallebisinin tümünü bitirdi. ve sabaha karşı 5 gibi uyanıp meme istedi baktım uyumuyor kalktım mama hazırladım yedi çok mutluyım sonra arkasından mışıl mışıl uyudu kuzum..
yarım yumurta ve peyniri hergün veryorum 2aydır. hiç bir sorun olmadı. hatta iki hafta sonu bıldırcın yumurtası verdim çok severek yedi ağır gelmedi kuzuma. neyse geçen haftayı böyle iştahsız atlattıktan sonra bu hafta yine eski yeme düzenine döner umuyorum.
bizimki emekliyor ama zorlaştı işimiz.ben cesaret edemiyorum ya bir türlü eline vermeye.senin oğlanın ismi çok hoşuma gidiyor ne güzel isim faris
sevindim canım zaman zaman değişiyor işte iştah durumları
bizde hiç emekleme çabası bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?