2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar slm bugün oğlumun aşısı var biraz öksürüyor önce hastaneye götürceğiz birde kalça usg 6. ayda tekrar yapılacak dediler oda yapılacak oradan sağlık ocağına. bu arada oğlum yüz üstü dönüyordu geri sırt ütü dönemiyordu şimdi dönebiliyor :) dün öğrenmiş yapıyor devamlı daha tehlikeli oldu yalnız bırakmak yere ince bi pike serdim döndü durdu maşallah ama kafayı bi vurdu baya ağladı sıpa :)

ben yaptırmadım göz muanesi gerekli mi ki . ben devletin yapmadığı aşıları yaptırmıyorum

Aynen bende hic bu kadar kilolu olmamistim son 7 kilom dun bi spor spor aleti ismarladim oglusum uyudugu zaman yapicam bakakim 3 haftalik diyete basladim bugun hayirlisi yaa

Aynen bende hic bu kadar kilolu olmamistim son 7 kilom dun bi spor spor aleti ismarladim oglusum uyudugu zaman yapicam bakakim 3 haftalik diyete basladim bugun hayirlisi yaa

bende ilk spor aleti mi alsam dedim baktım koyacak yer yok. bende leslie açıyorum netten onunla birlikte yapıyorum daha önce spor salonuna gititm boşa para vermişim aynısını oda yaptırıyor zevklide oluyor normalde hiç sevmem spor yapmayı ama bu eğlenceli bi program. bnenim 10 kg var ya

kızlar aura temizlik robotu kullanan veya bilgisi olan var mı? dün akşam tanıtmaya geldiler. 2 dk. çalıştırdılar.. ne çok toz (akar mite bakteriymiş) topladı içine... bizim yaptıklarımız temizlik olmuyormuş... ben çalışmıyorum şu an alamazdık ama eşim etkilendi, ilerde almak istiyor.. ama madem robot... şöyle köşeye koycan bütün tozları toplayacak
bir sürü de aparatı var ben ne ara temizlik yapayım en büyük sorun da zaman

inşallah barışırlar canım.sizin orda olmanızın etkisi de olur bence.
biliyorum o robotları baya iyi ama ben kullanmıyorum.dediğin gibi ne zaman kullanıcam,üşengecim ben.zaman da yok

kızlar yaaa benim oğlanı gündüzleri yine uyutamamaya başladım. huysuz uyumak istiyor ama uyumuyor hep kucakta iyice yormaya başladı kerata diş huzursuluğu mu bu ? bilen var mı ??

kızlar yaaa benim oğlanı gündüzleri yine uyutamamaya başladım. huysuz uyumak istiyor ama uyumuyor hep kucakta iyice yormaya başladı kerata diş huzursuluğu mu bu ? bilen var mı ??

Buyuk ihtimal canim benim oglaninda uyku duzeni sapitti resmen ayni hep kucak olayi bende de var az bi uyusa hemen yemek isine giriyorum baska olmuyo gecekeride cok uyanmata basladi uyurken emzik aliyo agzindan dusunce agliyo gec nin bi yarisi :)

ben yaptırmadım göz muanesi gerekli mi ki . ben devletin yapmadığı aşıları yaptırmıyorum

Aşı kartının üstüne damga vurmuşlar 4 aylık 3 ve 5 yaşında göz muayenesi yapılmalı diye ama çoğu arkadaşımın böyle bi durumdan haberi yok. Neyse cvp için tşkkürler...

Annemde var nerdeyse 3 4 yıldır kullanıyor halı yıkamasını hiç kullanmadık daha doğrusu erkek gücü istiyor onu bastırarak çekmeye ama dövme yapıyor devamlı ilk 2 ay resmen su simsiyahtı sonrasında rengi açılıyor suyun koltuklar halılar yataklar hep dövülüyor yani ama normal süpürmeye geçince pek süpürmüyor halıları sadece dövmesiyle parkeleri sade süpürge uuyla süpürcen yani tak çıkar çok zahmetli tamam temizliyorda çok uğraştırıyor birde çok ağır makina hantal boşuna verme o kadar parayı.garanti bitti annemin dövmesi bozuldu pahalı yaptırması bunları da düşün.Aman eskiden öyle aletlermi vardı öldükmü ev akarlarından....

büyük ihtimal öyle.gerçi benimki de huysuzlanmıştı ben de böyle düşündüm ama şimdi düzeldi biraz, dişler de çıkmadı.tam bilemiyorsun işte
Aşı kartının üstüne damga vurmuşlar 4 aylık 3 ve 5 yaşında göz muayenesi yapılmalı diye ama çoğu arkadaşımın böyle bi durumdan haberi yok. Neyse cvp için tşkkürler...

evet ben de 6 aylıkken göz muayenesi yapılmalı diye biliyorum da bakalım ne zaman götürürüm.

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım😊 oğlumunda bir ara karnında kırmızı noktacıklar oldu Dr kalın mı giydiriyorsun? dedi. Farkettim ki gece uyku tulumu giydirdiğimde oluyormuş belki sende kalın giydiriyorsundur farkında olmadan.
dün huyları değişiyor diyorduk.bizimkinin baya bi değişti sanırım.gece mahvolduk.hiç uyumadı doğru düzgün.gündüz de baya huysuzlanıyor.
Al benden de o kadar oğlumunda uyku düzeni şaştı gece 50 kere kalkıyor yat kalk yat kalk sersem oluyorum.
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım. Oğlumda zayıf bir bebek sınırlarda yani😊 zaten 2.700 gr doğmuştu 5. Ay kontrolünde 6.500 gr çıktı bu ay da pek kg almadı sanırım artık ek gıdaya geçince tamamen alır heralde😊

günaydın kızlar ya sağlık ocağına aşıya gttik 5 yaşında çocuk emzik emiyordu o kadar kötü bi görüntüki sormayın ilk defa oğlum emzik almadı diye sevindim :) tabi her çocuk aynı olmaz ama ne bileyim çok kötüydü

canlar güzel anneler nasılsınız bebişler nasıl???biliyosunuz face çıktı mertlik bozuldu:))ne yazıkki bende facedeyim çünkü telefonla buraya girmek ve yazmak tam bir işgence...benim iznim bitti işe başladım artık neti her açışımda burayada bakıcam...face hesabı olmayan arkadaşlarıda merak ediyorum inşallah onlarda iyidir aklımda olan VERVERGİN vardı mesela :))
neyse dediğim gibi artık buralardayım....gerçektende buranın tadı hiçbiyerde yok koskoca bir yıl geçti iyi kötü herşeyi paylaştık burdan , ha doğdu ha doğacak derken şimdi çok şükür yavrularımız kucağımızda şimdide yok ek gıdası yok aşısı yine güzel güzel şeyler paylaşıyoruz...inşallah okul muhabbetlerinide yapmayı nasip eder allahım :))
hepinizi çok seviyoruz oğlumla öpüyoruz sizler :))

gel buraya da canım.ben arada face e geliyorum ama buradan vazgeçemiyorum.

emzik almayıp parmağını da emmiyosa en güzeli emzik emmemesi, benim kızım parmağına çok fena düşmüştü, sonra uzun uğraşlar sonucunda artık emzik almaya başladı.. nasıl sevindim.. İnş. böyle de devam eder..

gel buraya da canım.ben arada face e geliyorum ama buradan vazgeçemiyorum.

canım evet az önce ordan yazdım sana oğluna aşık oldum resmen...maşallah allah nazarlardan korusun.canım ben işe başladım bilgisayardan buraya rahatlıkla giriliyor ama bu telefonla olmuyo biliyosun...artık hem burdayım hem facede :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…