2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

maşallah canim ikinizede

ayy kendimi gördümm evasude sende zayıflamaya devam mı durdu mu yoksa?
durunu yirimmmmm

Hihihi biliyodum ki az araştırmadım doğumdan önce bende de bir köpüş var ,hatta 2 kardeşin fotosunu ekliyim köpek bebeği gördüğünde nasıl seviniyo anlatamam resmen yüzü gülüyor ama oğlum daha yeni yeni farketmeye başladı ileriki aylarda bol foto eklerim inşallah

Eklentiler

• $image.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 42
Birsey sorucam kuzucuklari 3 aylik olanlar yada dolanlar gaz olayiniz devam ediyormu? Ben gaz ilaci kullaniyorum acaba omu tembellik yapiyor 3 ayimiz 25 de doldu 4 den gun aliyoruz ayni, ilk kizimda gaz olayi cok az yasadim gazli degildi ilacta cok az kullandim o yuzden kestiremiyorum nedenini benim gibi olan varmi?

ya aslında çok dillendirmek istemiyorum bu konuyu (çok çektik çünkü) ve kendi nazarımız çok değiyo adım gibi eminim... ayın 2sinde 4. ayımıza giriyoruz inşallah... ve son 1 buçuk haftadır maşallahımız var gaz sancılarımız bitti bazı sabahlar vitamin damlasıyla birlikte zinco da veriyorum ama hergün değil... ve 1 haftadır geceleri yatağından çıkarmadan doyuruyorum karnını (biberonla besliyorum)... kaldırıp gazını çıkarmıyorum... bazen gün içinde bile deli gibi bayılmış vaziyette sızıyo karnı doyarken yine çıkarmıyorum gazını... ama şöyle bi şansımız var oyun halısında çok eğlenip tepiniyo bolca ve pırt pırt gidiyo aşağıdan... bazı günler emzirirken hem popodan pırtlar hemde ağızdan gaklar çıkıyo emzirme esnasında düşün yani

bu arada 1 buçuk hafta öncesine kadar sab simplex (1 hafta) zinco (1 hafta) şeklinde dönüşümlü olarak düzenli bi şekilde kullandım...hiç aksatmadan...

bizim de 2,5 aya kadar hiç gaz problemimiz yoktu, 5-6 gündür akşamları altıda ağlamaya bi başlıyo, 7 buçuk 8 e kadar bi ağlıyo, kucağımızda bile ağlamaya devam ediyo, hiç bişey yapamıyoruz, çok üzülüyorum, sonra da uyuyo, gündüz filan çok şükür bişeyi yok ama akşamlarımız böyle geçiyo, üşütüyomuyuz ondan mı böyle bilemedik...

cnm valla bzde suanda 10ar dkkalık uykular uyyorz gece yanımda yatrmayı dusnyorm. insallah sizinde gecer bıran once ya

olsn cnm onu bende yapyorm cogu zamn:)))) masallah cok guzel gulmus nazarlardan korusun Rabbım

ı

knzde cok guzelsıınız masallah. oww cok sert olmus bu esın ıcın:)

iyi gecelr kızlar esım gıdıcek ya yurt dısına benı uzntuler bastı bogazlarıma ındı uzuntum hastalık gelyor sanrım yıne daha 2 hafta once atlatmısdım oysakı( ogluma bakdıkca babasız gecrcgıo 4 ay akllma glyor cok uzulyorm Allah eısnden ayrı olan herkese ve bana sabır versın ınsallah

kızlar buda tombık ben ve oglum:)
eskı halıme donecgm gunu ıple cekıyorm ve donenlere de ozenıyorm:))

Son düzenleme:
Kızlar,
kaka yapamayan bebişler var ya;
ben de şaşıyorum bizimki nerdeyse her emme sonrası kaka yapıyor.
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.
Var mı böyle hep yapan bebiş:44:

Bizimkî Günde ortalama 7 bez 2si sade çiş

Boncuğa mavi boncuk Maşallah sizeee eee anasına bak kızını al , benim kız emmeyi bıraksın bnde 2 sene snr şîmdiden çok özledîğim hamişlikle hasret gidermek istyrm Kızıma bir kızkardeş istiyoruz Bir de 2022 de kızlarıma bir erkek kardeşşş ohhh değmeyin keyfime Hayırlısıı înşallahhh

çok tatlısınız maşallahh
bende hamilelik öncesi pantalonlarıma girdim ama şekil bozukluğu göz zevkimi bozuyo ne enteresan bi hal almışım allahım diyorum... bolca mekik ve twister olayına el attım bugün itibariyle... bakalım ne kadar faydalı olur bel-karın bölgeme...

41 kere maşşallah...
gülüşünü yesinler onun...

Maşallah Allah esirgesin ne güzel de gülmüş

Oyyy gülüşünü yesinler senin maşallahhhh

maşşalllaahhh subhanallahh ne tatlı bi oğlun var yaa yerim ben onun kot takımını yarabbimm:)))) çook tatlı gülmüş canım benim ya ne kadar masum ve günahsızlar...

maşallah tontiş yanaklarına b ayıldımmm ben bu paşanınn

maşallah suphanallah(tebbet nazara lanet) allah yavrunu sana bağışlasın ne güzel gülmüş ölee

olsn cnm onu bende yapyorm cogu zamn:)))) masallah cok guzel gulmus nazarlardan korusun Rabbım

canlar çok teşekkürler Rabbim hepimiizin yavrusunu esirgesin :) bizim oğlana akşama kadar konuş akşama kadar güler konuşur o da maşaallah :) tabi eğer gazımız çok yoksa :) ben hamileyken bi öğretmen arkadaşın çocuğunu çok severdim o kadar güler yüzlüydü ki hep onu gördükçe hep dua ettim benim oğlumda böyle güzel gülsün diye :)))

ahh canım benim Rabbim kolaylıklar versin gerçekten zor seni en iyi ben anlarım şimdi oğlum akşam babam gelince sesini duydumu gülüyor
o bile benim içimi sızlatıyor babasını bilmeli böyle diyorum içimden babasını tanımalı seçmeli onla büyümeli diyorum insanın zoruna gidiyor ama şükür Rabbim başka ayrılıklar vermesin bu gelip geçecek inş.

maşallah sizeee.
köpekte çok sevimli kiii

hay ağzın bal yesin bacımm

maşallah ikinizede prenses gibisiniz

benim kediciklerimden biri kaçtı diğeri bebeklerden pek hoşlanmayan bana aşırı düşkün kıskanç kediciğim arada bebeği koklayıp gidiyor ben tetikteyim güvenemiyorum henüz

tombişler klubune hoşgeldin bebeğimmmm :13:

pervane oğluşuna maşallah mckkk

Son düzenleme:
evasude alıntı yaptım ama yazmamışım kız bu ne guzellikmasaallah ben hamilelik önceside böyle değildim zaten :))

oğluşum selam eder (erman kuzunun küçüklüğü)

Kızlar ben bugün biraz daha iyiyim zencefilli meyve çayımı yaptım yeniden kızımada içirdim 5 tatlı kaşığı kadar öyle bir içiyorki maaşallah dudaklarını şaplata şaplata...

Geçmiş olsun canım

kızlar emzirirken daha fazla kilo vermek istemiyorum bekarlık kilomdayım şuan bir akıl verin ne kilo yapar,ne yiyeyim içeyim ben aklıma birşey de gelmiyor

Aaaaa ama çok kıskanıyorum şu an haa

Bisey olmaz bence. Eskiden hep verilirmis, annem der ki doktorlar bi oyle diyo bi boyle bence bi zaman sonra yine verilmeli diyebilirler. Ben vermiyorum ama aklıma eserse veririm.

Ben bi de ne yesem Besteye de yalatiyorum. Kavun yerken agzina suruyorum yaliyor 30 sn kadar, salatalikla dis etlerini kaşıyor. Domatesin suyuna parmagimi batirip yalatiyorum vs. Bi zarari da olmadi. Damak tadı gelişsin istiyorum. 6 ay çok geç bence.

Yarın aşı gunumuz, cok korkuyorum. Bizim kız zaten nazlı, ciyak ciyak bağırır artık. Bi de aglar. Ooof

Masallah gulusunu yeriiiiim :)

Gıcık mısın nesiiin :)

Vuhuuuu, çok hooşsunuuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…