• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Benimki aşıdan sonra üç gün baya kötü oldu,,hatta reflü oldu sandık. Yazık üç aşı birden yapılmamalı bence. sonra düzeldi.ama dediğin gibi memede uyuyo falan artık. gündüz uykumuz hiç yoktu önceden ,bende aman uyusun nerde olursa olsun diye hiçbaşka yere yatırmıyorum.Anında açıo çünkü gözleri.
Tüm günüm bi kanepenin üzerinde geçio:):):)

bizim de koltuğun bi noktası çökmek üzere :9::9::9:

Kızlar,
kaka yapamayan bebişler var ya;
ben de şaşıyorum:52: bizimki nerdeyse her emme sonrası kaka yapıyor.
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.
Var mı böyle hep yapan bebiş:44:
canım bizimkide öylle hemde ne kaka ....çıkıyorr denemediğim bez markası kalmadı en sonunda vazgeçtim.geçen babasının kucaağındaydı bi baktım adamın kolundan sarı bi su süzülüyorr bizimkii doldurmuşş gülmekten yıkıldık:))) bi kere yapamadı bas bas bağırdı göğsüme zeytinyağı (hakiki) sürüp emzirdim çıktı hemen:)):1::1:

$IMAG0384.webp$IMAG0294.webp$IMAG0371.webp$IMAG0408.webp$IMAG0384.webp$IMAG0294.webp$IMAG0371.webp$IMAG0408.webp

kızlar uzun zamandan sonra ekleyebildim fotoğrafını işte benim tombalak tosbam :D
maşaallah subhanallah ...

kızlar yanlışlıkla 2 şer tane eklemişim kusura bakmayın artık :)

Son düzenleme:
bizim dr muz su vermiyor mama ve anne sütü ile beslenmesine ragmen
kaka yamadığı dönemlerde denedim su vermeyi bir faydası olmadı bebeğe bal vermek mi :53:
bizim kedimiz olduğu için rota aşısı 2 kere şart oldu

slm kızçelerim ve tontişleri :16:

Geçende bir immunoloji uzmanının kmnuşmasını dinledim evde bir evcil hayvan olması bebeklerin immün sistemleri için çok faydalıymış bakabilecek olan anne babalar eve bir hayvan almalı diyordu. Normalde tam tersi düşünülür ya, yazayım dedim:34:

Kızlar,
kaka yapamayan bebişler var ya;
ben de şaşıyorum:52: bizimki nerdeyse her emme sonrası kaka yapıyor.
sabah 7 de emdi yaptı,
10 gibi emdi yaptı.
3 gibi emdi yaptı.
Var mı böyle hep yapan bebiş:44:
maşallah iyi çalışıyor demek ki bağırsaklar :nazar::nazar:

kızlar emzirirken daha fazla kilo vermek istemiyorum bekarlık kilomdayım şuan bir akıl verin ne kilo yapar,ne yiyeyim içeyim ben aklıma birşey de gelmiyor :(
Allah Allah ya biz daha kilo vermeye çalışırken sen zayıflamış ve kilo yapıcı şeyler istiyorsun. Revamı bu yaaaa:47:

Sağol.. Annelik hakikaten çok farklı! Olabilecek en kötü ihtimalleri sıralıyor beynim sanki otomatik olarak.. Ya kafası vursaydı, ya dengesini kaybetseydi eşim! Iyice hassaslaşıyoruz..

Çok geçmiş olsun CNm ben daha cesaret edemedim otobüse binmeye arabayla. Birde kimse kalkıp yer vermedimi size bebeği görüp allahım ya!!!:47:

geçmiş olsun canım. ali kaan aşıdan sonra memeye ve bana yapışık kucak bağımlısı bir bebek oldu emzikte almıyor.kucağımda uyuyor bırakınca uyanıyor gece uykusu kısaldı. aşıda hiç ağlamadı ama sonrası çok fena oldu bizim:50::50: inşallah emir böyle huy değiştirmez :31::31:

ya aynı varya, aşıdan sonra bizimki de kucakçı oldu çıktı başımıza yaa, yere koyduğum an bas bas bağarıyor sanki önünden yemeğni alıyoz adamın.. ayy kollarım ağrıdı 3 gündür böyle... sabırrrr... düzelir inş eski haline döner

Eki Görüntüle 818547

kızlar uzun zamandan sonra ekleyebildim fotoğrafını işte benim tombalak tosbam :D

maşşalllaahhh subhanallahh ne tatlı bi oğlun var yaa yerim ben onun kot takımını yarabbimm:)))) çook tatlı gülmüş canım benim ya ne kadar masum ve günahsızlar...

Selammm kızçeler ve melekleriiiii
Bu hafta çok yoğunduk DURU ile....
Dayımın kızçesi evlendi bir telaş biz de sormayınnnn
Ayyy çok oynadım düğünde:1::1::1::1::1:
Bu arada anne olduğuma kimse inanmadı ve taliplerim çıktı:1::1::1::1:
Kocam çok kıskandıııı :9::9::9::9:47::47::47::47::27::27::27:
Durucuğumu uyuttum yemeklerim hazır ihmal ettiğim bu sayfalara
gömülmek üzere geçmişe bakıyorummmmm
AFFEDİN BENİİİİİİİ
3.ayı bitirdik biz 4.ayımıza girdik ALLAH'ımmmmmm ne çabuk geçiyorrrrr

ya aynı varya, aşıdan sonra bizimki de kucakçı oldu çıktı başımıza yaa, yere koyduğum an bas bas bağarıyor sanki önünden yemeğni alıyoz adamın.. ayy kollarım ağrıdı 3 gündür böyle... sabırrrr... düzelir inş eski haline döner

maşşalllaahhh subhanallahh ne tatlı bi oğlun var yaa yerim ben onun kot takımını yarabbimm:)))) çook tatlı gülmüş canım benim ya ne kadar masum ve günahsızlar...
aminn inşallah dönerler eski düzenlerinee

Eki Görüntüle 818547 Eki Görüntüle 818546 Eki Görüntüle 818548 Eki Görüntüle 818549 Eki Görüntüle 818547 Eki Görüntüle 818546 Eki Görüntüle 818548 Eki Görüntüle 818549

maşallah suphanallah(tebbet nazara lanet) allah yavrunu sana bağışlasın ne güzel gülmüş ölee

kızlar emzirirken daha fazla kilo vermek istemiyorum bekarlık kilomdayım şuan bir akıl verin ne kilo yapar,ne yiyeyim içeyim ben aklıma birşey de gelmiyor :(
bak kıskandım şimdi..bendemi bi anamormallik var acaba...gitmiyoooooorrrr çok yemememe rağmen gitmyor.nasıl yaptın hamileyken çok almamışsındır o zaman...başka açıklama bulamadım:)

kızlar hamileyken 12 kilo aldım 6sı doğumda gitti.diğer 6sı 15 günde.ve şuan 4 kilo daha fazladan vermiş durumdayım.şöyşe etli butlu anne olmakta güzel hani.gören genç kız sanıyor ayol :1:
boylu ve kemikli olduğumdan zayıf olmayı istemiyorum.yüzümden gidiyor birde en fazla o canımı sıkıyor.
valla yiyemiyorum!yiyorum sanıyorum ama az herhalde.
incir hoşafı ve rezene tüketiyorum bolca belki onlarda etki eder diye bıraktım.
bünyem zayıf demekki çok yemeyince bu tempo ağır geliyor.

darısı tüm isteyenlere inş.
çok yemeyin bol su için sizde.yemek kesinlikle süt yapmıyor bol bol sıvı bunun ilacı aklınızda olsun ;)

Yavrularımmmm 50 sayfayı geçik okudum okudum da şaşı oldum:27::27::27::27::1::1::1:
Ama suç benim sizin değil :1::1::1:
Bebişleirnize bayıldım maşallahları var ben yerim onları
ALLAH'ım onları hep mutlu etsin,hayırlı insanlar çıkarsın karşılarına,
başarılı,aklı başında,anne,baba,vatan sevgisi ile dolsun yürekleri
İmanlı olsunlar,tahsilli olsunlar ve en önemlisi sağlıklı olsunlar:31::31::31::31:
Normal doğumdan sonra herşeyin farklı olacağını biliyordum hazırlıklıydım
ZOrmuş be kızçelerrrr:1::1::1::1:Ama yine normal düşünüyorum ALLAH'ım izin verirse
2016datekrar anne olmak istiyorum....Rota aşısı için ben de kararsızım ama bir karara
varacağız elbet:1::1::1::1:
Kızçem ve ben...Kızım bileğine ayağına takılan bilekliklerle uyumaya bayılıyor
Yatırıyorum koltuğa ya da beşiğe kendi kendine uyuyor:1::1::1::1::1:
AŞKların en güzeliiiii o yerim ben yerimmm$IMG_20130927_210249.webp$aviary_1380146293806.webp

Yavrularımmmm 50 sayfayı geçik okudum okudum da şaşı oldum:27::27::27::27::1::1::1:
Ama suç benim sizin değil :1::1::1:
Bebişleirnize bayıldım maşallahları var ben yerim onları
ALLAH'ım onları hep mutlu etsin,hayırlı insanlar çıkarsın karşılarına,
başarılı,aklı başında,anne,baba,vatan sevgisi ile dolsun yürekleri
İmanlı olsunlar,tahsilli olsunlar ve en önemlisi sağlıklı olsunlar:31::31::31::31:
Normal doğumdan sonra herşeyin farklı olacağını biliyordum hazırlıklıydım
ZOrmuş be kızçelerrrr:1::1::1::1:Ama yine normal düşünüyorum ALLAH'ım izin verirse
2016datekrar anne olmak istiyorum....Rota aşısı için ben de kararsızım ama bir karara
varacağız elbet:1::1::1::1:
Kızçem ve ben...Kızım bileğine ayağına takılan bilekliklerle uyumaya bayılıyor
Yatırıyorum koltuğa ya da beşiğe kendi kendine uyuyor:1::1::1::1::1:
AŞKların en güzeliiiii o yerim ben yerimmmEki Görüntüle 818664 Eki Görüntüle 818666

Vavvv ne kadar guzel vucudn var masallah bebis ne kadann tadluu

Back