hmm olsun geldınız yaaaaaaaaamerhablar kıslarr oglumla bugnn ark...mevludune gıtıtk maasalah hepıcı uyudu sevmek ıcın yarıstılar ama oglum pass vermedı ve gerı uyuduuuuuucok sukur ve ordanda eltıme gıttıkk yemek yedık yenı geldık pasamı cıkmadan emzırdımmm arabadada uyudu hemen besıge koydum hee eltımd e cıkmadan ustunu cıkardımm uyu st dıe ve sımdı hıc ellemedım ohh cok sukurrrrrrr
ve dişş damak kasıntısı buyurun dişligi bırakıp gerı elını goturdu agzına aksam uzerkı fotomus maasllah askımaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 816418 işte benım askkk tanemmmm
çekik gözlü askım benımm
bu arada sabah 9-10 gibi anne annemıs gelıyorr ıkındıye kdr bızde ınslll gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeee:13:
ceyrek de olsa ver cnm benımmm ınsl gecmıstır bıleee
hoşbulduk cnm... bana böyle misafir muamelesi yapılınca garip oldum kuzummm napıym benim sıpa izin vermiyoki sürekli burda olayım sohbet edeyim sadece okuyorum bi sayfayı bile atlamadım zor oluyo ama tüm geçmişi tek tek okuyorumşuan annemdeyim diye size laf yetiştiriyorum....umudum var oğlum uslu duracak ilerde ve ben sizleeden çok ayrı kalmıcam
seninde paşana bayıldım ben o ne tatlılık yahu yüz hatları çok oturmuş maşallah suphanallah![]()

Kuşum sağlıkçıyım evet

ayy sorma aynen kg bakımındna ama bgn eskı kıyafetımı gıydım cokda gusel oldu ve zayıflamıssınnn sen dedıler bana ark...larrrrrrrrrrrr

marıfetlı hanım seniiiiiiiiiiiii
ayy ınsl gecer ya bısımkıde haftya cuma 2.kontrol bır aydır cıft bezz pöf ın sıfaa olurlarrrrrrrrrrrrrrr

senn programda kafam karıstıdaaa
satırları okumakdan yanıı:)
de ben en az 1,5 st bır verıyorum ve ayakda sallama donemım bıttı memede uyuyor dırekk az once uyudu ve 3 st oldu emmedıı ve sonunda memeyı guselce emdı arabada da uyudu cok sukkurrr yanı dıge rst bosver en az 1,5 st de vermeyı dene cok acıkınca aglar zatenn bence tecrubelı arkk dedı bana 1 haftadır uyguluyorum super ıse yaraduııııııııı

ayy diş sendromları ınl kolay gecerrrrrrrrrrrrrrrr
oyy paşamm benımmm gıdısını yaradana kurbannnnnnnn
uyy koraeliler gıbı cıddennn maaslalah kısce sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
maasallah paşa sanadaaaaaaaaaaaaaa
ali kaan beyler keyifler hos maasallahhhhhhhhhhhh

dişliğini de tutarmşş maşallah
Ayy bize dil çıkarıyo bak şunaaa 💗💗😆
kızlar sut sagmaya basladım gıttgım geldgm yerde rahat edyorm en azndan bıberonu doldurrsam 4 saat fılan ıdare ettı
burda oglum beborunu kendısı tutyor elını de kıpırdatmıyor kaccak sankı bıberon bunlar cok akllı yaa masallah![]()
Bi süt canavarı daha 😆😆💗💗💗