Canım bugün bende 3. doz tetenozumu olmaya gittim dr ve ebe dediki sakın önce verme ateşlenirse ver dedi sonrada calpol bizim türkiyedeki değil yurtdışındakiler farklı onlar yasaklandı dedi.bebeklere paresatemol içerikli veriliyor dedi.paroldada calpoldede var dedi.
Internette araştırdım bende.Bızdeki Calpolle yasaklanan aynı degıl kaldı kı dıger ılacın ıcındede aynı madde var.Yanı zararlıysa hepsı aynı.Ben dun asıdan sonra yarım olcek vermek zorunda kaldım cunku atesı 37.6 oldu.doktora sordum hemde kac tane fitilde olabılır dedıler ama erkek bebekte fıtıl taraftarı degıl doktorlar.
demir damlası vermeye bugünden başladım. dr hergün 4 damla ver dedi bugün. aslında doğumdan itibaren vermek gerekirmiş. ben biraz aksatmıştım onukızdı doktr bana. alerji astım vs olmasını önlüyormuş o damla.
bizim oğlanın hapşırığı öksürüğünün alerjiden olabileceğini söyledi dr.çok uzun uzun öksürmüyor çünkü. ben giydirmeyi dr a sordum çok mu diye. hayır gayet iyi dedi bana az önceki yazdığım gibi giydirmeyiartık hava soğudu dikkat et dedi bana
Benımkıde hapşırıp oksuruyor alerjik olabılır dedı doktor ama demır damlası vermedı.