ndd kefımbılır bebo suzan pc ogretmenı
bebıslerınızı kocaman opyorm yyorum onları butun temmuz bebeklerıne masallah
kızlar bız kusmukla hala ugrasyorz ne koltuk kaldı ne yastık ne halı bı elımde bez bı taraftan da kıyafet dgstryorz sureklı oglumla. ogure ogure peynır kusyor bu cocuk yaa((((
kızlar dun dugune gıttım vee ılk defa topuklu ayakkabı gıyım dedım sonuc ayak burkulması ve bılegım ve ayak tarak kemıgımde catlak la sonuclandı ya nazar cıkması yada topuklu ayakkbı gıymeyı unttgumdan neyden bılmyorm ama gıyerken kendımı cok ıyı hısstmsdm cok hos dryordm:) hala gymekde karrlyım ama pazrda dugnmz varr:)
bugun kvdlerdeydık cumları sasmaz bızde esım ızınlı oldgu ıcın
kaynım var blyosunz 2.5 yasında ve halıyle kıskanyor emırı bız sureklı uzak ttyordk sevmek ıstyor ama bı yandan da kıskandgnın farkndayız bugun kvdmın kcgnda dut ıcyordu kasla goz arasnda nasıl oldysa cocgun sacının tepesını avucladı yoluverdı((( ama oda daha bebek aklı ermıyor annesıde ona vurdu naptn sen dye oda agladı emırde susmadı boyle bır aksam gecrdık aglya aglya xor uyttum yavrumu ama kaynmda uzuldm oda daha bebek sanırım cok yan yana durtmamak lazım bz 2.cocukda napcaz baklm bolee
geçmiş olsun cnm
her çocuk kardeşini kıskanıcak diye bir şey yok
ayy yavrum yaa nasıl yüreğin parçalanmıştır
masallah ogluna canım cok tatlı
parcalanmazmı bende aglcakdm nerdeyse. ama otekınede uzuldum hızlı vurdu kv dem kıyamyo hıc emıre oda cok agladı ıkısde daha bebek yaaa ıns bzm cocuklar kskanmaz brbrlernı
bende isterdim sıcağı sevmesin babası gibi soğukta durmak istesin. ama bana çekmiş kuzum. azıcık üşüyünce ağlamaya başlıyor. sarıp sarmalayınca sakinleşiyor öyle uykuya daliıyor hatta. bizde giydiriyoruz mecbuurrşimdiden bu kadar sıcağa alıştırmayın bebişleri kışın napıcaksınız ayol
bende isterdim sıcağı sevmesin babası gibi soğukta durmak istesin. ama bana çekmiş kuzum. azıcık üşüyünce ağlamaya başlıyor. sarıp sarmalayınca sakinleşiyor öyle uykuya daliıyor hatta. bizde giydiriyoruz mecbuurr
geçmiş olsun canım bileğin fena olmuşndd kefımbılır bebo suzan pc ogretmenı
bebıslerınızı kocaman opyorm yyorum onları butun temmuz bebeklerıne masallah
kızlar bız kusmukla hala ugrasyorz ne koltuk kaldı ne yastık ne halı bı elımde bez bı taraftan da kıyafet dgstryorz sureklı oglumla. ogure ogure peynır kusyor bu cocuk yaa((((
kızlar dun dugune gıttım vee ılk defa topuklu ayakkabı gıyım dedım sonuc ayak burkulması ve bılegım ve ayak tarak kemıgımde catlak la sonuclandı ya nazar cıkması yada topuklu ayakkbı gıymeyı unttgumdan neyden bılmyorm ama gıyerken kendımı cok ıyı hısstmsdm cok hos dryordm:) hala gymekde karrlyım ama pazrda dugnmz varr:)
bugun kvdlerdeydık cumları sasmaz bızde esım ızınlı oldgu ıcın
kaynım var blyosunz 2.5 yasında ve halıyle kıskanyor emırı bız sureklı uzak ttyordk sevmek ıstyor ama bı yandan da kıskandgnın farkndayız bugun kvdmın kcgnda dut ıcyordu kasla goz arasnda nasıl oldysa cocgun sacının tepesını avucladı yoluverdı((( ama oda daha bebek aklı ermıyor annesıde ona vurdu naptn sen dye oda agladı emırde susmadı boyle bır aksam gecrdık aglya aglya xor uyttum yavrumu ama kaynmda uzuldm oda daha bebek sanırım cok yan yana durtmamak lazım bz 2.cocukda napcaz baklm bolee
demir damlası vermeye bugünden başladım. dr hergün 4 damla ver dedi bugün. aslında doğumdan itibaren vermek gerekirmiş. ben biraz aksatmıştım onuoyy kıyamam yavrukuşum... demir damlasına erken başlarsınız... doktorunuza bu çok üşüme durumundan bahset kan demir açığı kapansın yakşıklının
bizimkide emmeye başladı canım. normalmiş emmesi merak etme. ama elini keşfedince emziği bıraktı sıpam o fena oldu. emziği verdiğim gibi ağlamaya başlıyorKızlar benim kız acayip elini yiyor yani yumruk yapıyor ağzına sokuyor ne yapıcam eline hafif vurur gibi yaptım çok komikti ağladı mamasını elinden almışım gibi çok seviyorum kızımı yaaaaa...
Bu arada kızlar tek tek alıntı yapmıyorum ama bu Temmuz bebişleri çoooooooooooooooook tatlı ve akıllılar MAAŞALLAHHHH...
geçmiş olsun canım bileğin fena olmuş(
emir in amcasının pabuçu dama atılma ihtimalinden saldırıya geçmiş sanırımoda çok tatlı maşallah onada
bende isterdim sıcağı sevmesin babası gibi soğukta durmak istesin. ama bana çekmiş kuzum. azıcık üşüyünce ağlamaya başlıyor. sarıp sarmalayınca sakinleşiyor öyle uykuya daliıyor hatta. bizde giydiriyoruz mecbuurr
benim kızıma bi ay öncekalça çıkığı için bakılmıştı, hafif bi açı darlığı var demişlerdi, sağ bacağında, dün baktırdık, sol bacağında da çıktı şimdi, ortapedik kemer mi öyle bişey kullanacakmışız..
Kızlaar nasılsınız biz 2 haftadır istanbulda kv deydik orda net yok tlfdan okudum ama yazamadım uzun uzun.topikimizin bebişlerine maşalah çoook güzeller ben de miniğimin fotosunu eklerim bi ara 3 aylık oldu bile oğlum <3 size birkkaç soru biriktirdim tabiiöncelikle saçlarınız dökülüyor mu benim ki 1 haftadır avuç avuç dökülüyor napıcam bilemedim hiç böyle olmamıştı resmen yarı yarıya azaldı saçlarım yarın gidip kestircem ama bir de boyatmak istiyorum aranızda var mı boyatan malum biçok çelişkili şey var boyayla ilgili karar veremedim bi el atın kuzular???
:) sağol teyzesi maşallah demeyi unutma:)
anneannesi civilden almış, pahalı bişi değil, 6TL
biz de çok sevdik :)
beeen :)) saçlarımı yan taraftan sarkıtıp yüzünü gıdıklıyorum bayılıyor
buarada sonunda gülerken fotosunu çekebildimmm nihayettt
Eki Görüntüle 816115 Eki Görüntüle 816116
Canım benimde kilo verme durdu valla 67 de kaldım 7 kilo kaldı löp diyebende bayramdan sonra işe başlicaktım ama işyeriyle sorunlarım var şuanda onlar bu pazartesi işr başlamamı istiyolar ücretsiz izinde bile sorun çıkarıyolar ki kızım daha 58 günlük ( bırakıcam işi bende baya moralim bozuk
Evet canım çok sık emiyormuş bizimki 3 saate bir 90-120 cc arası süt içiyor belkide bizimki az yiyodur
aynen birazcık büyük kıyafetlerle daha sevimli oluyorlar saha bi büyümüş gibi hissettiriyor.soal cnm valla baya fena aygm basamıyorm bıle ustne
aynen ole hep koruyorduk ama buldu fırsatını ısde smdı daha dkkatlı olcaz
bende hep ortyorm cnm ustnu aynı
bde footlardan gordm bende snn gıbı gydryorm alt ust takım uzun bıde brazck buyk gelyor kvryorm kollarnı:) ya cok tatlı olyolar oylede
Biz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Kızım koreli bebelere benzedi böyle :)
Eki Görüntüle 816130
Bu da benim minik aşkım teyzoşları maşallah oğluma : nazar:Eki Görüntüle 816213
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?