doğumdan sonra saçlar dökülebiliyormuş canım. birde mevsim değişiminde de çok dökülür saç. benim henüz başlamadı dökülmeye ama yakındır.Kızlaar nasılsınız biz 2 haftadır istanbulda kv deydik orda net yok tlfdan okudum ama yazamadım uzun uzun.topikimizin bebişlerine maşalah çoook güzeller ben de miniğimin fotosunu eklerim bi ara 3 aylık oldu bile oğlum <3 size birkkaç soru biriktirdim tabiiöncelikle saçlarınız dökülüyor mu benim ki 1 haftadır avuç avuç dökülüyor napıcam bilemedim hiç böyle olmamıştı resmen yarı yarıya azaldı saçlarım yarın gidip kestircem ama bir de boyatmak istiyorum aranızda var mı boyatan malum biçok çelişkili şey var boyayla ilgili karar veremedim bi el atın kuzular???
bu temmuz bebişleri gülünce ne kadarda tatlı oluyorlarrbeeen :)) saçlarımı yan taraftan sarkıtıp yüzünü gıdıklıyorum bayılıyor
buarada sonunda gülerken fotosunu çekebildimmm nihayettt
Eki Görüntüle 816115 Eki Görüntüle 816116
canımm tulum almaaakızlar kışlık alışveriş yaptınızmı?? artık yazlılar kalkıyo ben nezmandır uzun kollu giydiriyorum zaten ama aldığım çoğu şey 0-3 ay olduğundan küçülmeye başladı tulumlar bile
ne tarz şeyler alalım paylaşırsanız fikir sahibi oluruz...
tulum benim aklıma gelen birde pijama takımları kalın...başka????şöyle cici cici şeyler almak istiyorum ama erkek çocukların pek bir alternatifi yok ne yazıkki..
birde kalın bir uyku tulumu alıcam yengem kışın çok rahat edersin mutlaka al dedi...
çok datluuuuuBiz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Kızım koreli bebelere benzedi böyle :)
Eki Görüntüle 816130
Bu da benim minik aşkım teyzoşları maşallah oğluma : nazar:Eki Görüntüle 816213
canım bende az önce geldim avm den; uyku tulumu aldım süper bişiy oğlumu içine koycam mışıl mışıl uyusunnn
mothercare dan aldım; altı bol olanlar da var ama ben bacaklılardan aldım,6-9 aylık aldım
pijamaları giydirip hoop koyuyosun içine,şimdilik büyük gibi ama bi iki ay daha anca olur oğluma
bide artık kendime resmen hiçbişey bakmıyorum,normalde alışverişi çok seven bi insanım ama artık gözüm hep bebe mağazalarında;
kuzenimin yarın akşam kınası var,ee bu halimede eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo,kendime elbise almaya gittim,oğlumada elim boş dönemedimmm
canım bugün oğlumu dr a götürdük. ateşi olmadığını söyledik. sadece biraz keyifsizdi dedik. çoğu bebekte olmaz zaten ateş aşıdan sonra dediAşıya gidecek annelere allah kolaylik versin şükür bizde ateş olmadı giderken calPol falan da vermedim ateş olmayınca şimdi bizim aşı tutmamış mi oluyor reaksiyon göstermemis mi oluyor yani
Bebo bebişine maşallah hepsi birbirinden tatlı bunlarin ya
sağol teyzesi. kıyafetleri nasıl olmuş oğlumunNdd ak oğluna kocaman maşallah
Su ifadeler keşke telden girince de çıksa beğen bile yok deli oluyorum
Aşıya gidecek annelere allah kolaylik versin şükür bizde ateş olmadı giderken calPol falan da vermedim ateş olmayınca şimdi bizim aşı tutmamış mi oluyor reaksiyon göstermemis mi oluyor yani
Bebo bebişine maşallah hepsi birbirinden tatlı bunlarin ya
Bu da benim minik aşkım teyzoşları maşallah oğluma : nazar:Eki Görüntüle 816213
Kızlaar nasılsınız biz 2 haftadır istanbulda kv deydik orda net yok tlfdan okudum ama yazamadım uzun uzun.topikimizin bebişlerine maşalah çoook güzeller ben de miniğimin fotosunu eklerim bi ara 3 aylık oldu bile oğlum <3 size birkkaç soru biriktirdim tabiiöncelikle saçlarınız dökülüyor mu benim ki 1 haftadır avuç avuç dökülüyor napıcam bilemedim hiç böyle olmamıştı resmen yarı yarıya azaldı saçlarım yarın gidip kestircem ama bir de boyatmak istiyorum aranızda var mı boyatan malum biçok çelişkili şey var boyayla ilgili karar veremedim bi el atın kuzular???
bir de şu playgro mutlu çiftlikteki oyuncaklara yetişebiliomu bebiş????dokunabiliomu yani merak ettim
canımm tulum almaaa
bizde tulum aldık 3-6 aylıklar bile hemen küçülüyor kasıyor çocuğu.yıkayıncada çekiyorlar ya çok kullanışlı değiller. çok şirinler ama en fazla 3 kere giydirebiliyorsun.
biz eşofman takımları aldık kışlık. kanz da çok şahane kıyafetler var erkek bebekler için. hemde çok sevimli oluoyrlar onlaırn içinde.
içine kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum. altınada havaya göre dışarıda çıkıcaksak eğer patikli pijama giydiriyorum.
bitde uyandığında üstüne yelek giydiriyorum. bizim evin içi serin oluyor. ben elektrikli soba bile yakıyorum gün içöinde
Eki Görüntüle 816369 Eki Görüntüle 816370
ceyrek de olsa ver cnm benımmm ınsl gecmıstır bıleeebugun iki bacak aşısını olduk 1 kol kaldı aksama kadar bırsey yoktu ama sımdı ateşi cıktı 37.5.elini ayağını yüzünü yıkadık atletle duruyor.ateş düşürücü versek mi?bilemedik
evet cnm ya sagolsınnn
sinir ebe
bende ne bu dıyorum rota rota dır gıdıyor bende ısmını yenı duydum uzaydamı yasıyomm aceppp:44:ki onemlı bır sey olsa dr yada hemsıre tvsıye ederdı zarrrrrrrr kı tl lı bır sey mısss pahalıda mıss
hayırlıs ınsl bır sorun olma z bıs yaptırmıcazzzzzzzz
ben 4.aydan sonra tattımaya baslıcam ınsllll
canım hos geldınnnnnnnn esmer kısce ve kara sı oglusuuuu
ayyy evet herkesler ole dıyo buyudukce durmucak dıyeeeee
haydı bakalım bugn rahat ettın gariiiiiiiiiiiiiiii
meslegın ne kı cnm dr musunn gecmısden ben mı ole anladım kı acabaaaaaaaaa:44:
Kuşum sağlıkçıyım evetevet cnm ya sagolsınnn
sinir ebe
bende ne bu dıyorum rota rota dır gıdıyor bende ısmını yenı duydum uzaydamı yasıyomm aceppp:44:ki onemlı bır sey olsa dr yada hemsıre tvsıye ederdı zarrrrrrrr kı tl lı bır sey mısss pahalıda mıss
hayırlıs ınsl bır sorun olma z bıs yaptırmıcazzzzzzzz
ben 4.aydan sonra tattımaya baslıcam ınsllll
canım hos geldınnnnnnnn esmer kısce ve kara sı oglusuuuu
ayyy evet herkesler ole dıyo buyudukce durmucak dıyeeeee
haydı bakalım bugn rahat ettın gariiiiiiiiiiiiiiii
meslegın ne kı cnm dr musunn gecmısden ben mı ole anladım kı acabaaaaaaaaa:44:
ayy sorma aynen kg bakımındna ama bgn eskı kıyafetımı gıydım cokda gusel oldu ve zayıflamıssınnn sen dedıler bana ark...larrrrrrrrrrrrselam canlar ,
takip ediyorum ama çok yorum yapamiyorum hepimizdeki malum sebepler bebişler uyanıyor vs
oglusum uyyor bende biraz bakıp yatıcam , c.tesi 2. ay asilarimiz var bakalim bi kolay atlatabilecekmiyiz.
bu aralar kilo verme olayı tamamen durdu bende nedense , 75 kiloda kaldimne yapsak burda ortak bi diyet prog falanmi uygulasak kalan kilolardan kurtulmak için
30 gun sonra iş başı yapıcam çok keyifsizim .....
Allah hepimizin yardimcisi olsun canlar .
marıfetlı hanım seniiiiiiiiiiiiiGünaydın,
Kimse yok daha,
biz 7 de uyandık doyum bakım..
şimdi yeniden uyuduk..
yemekleri yaptım: pırasa, şehriye çorba..
sırada kk
ayy ınsl gecer ya bısımkıde haftya cuma 2.kontrol bır aydır cıft bezz pöf ın sıfaa olurlarrrrrrrrrrrrrrrbenim kızıma bi ay öncekalça çıkığı için bakılmıştı, hafif bi açı darlığı var demişlerdi, sağ bacağında, dün baktırdık, sol bacağında da çıktı şimdi, ortapedik kemer mi öyle bişey kullanacakmışız..
senn programda kafam karıstıdaaaKızlar bizim dünkü programımız sizce çok emmiyor mu!!! Artık 3-4 saatte 1 emse  sizde paylaşır mısınız
23:00- emdi altı değişti uyudu
23.00-04.30 uyudu
04:30-05:00 uyurken emdi alt değişti uyumaya devam etti
05:00- 07:20 uyudu
07:20-07:35 mızıldadı kıpırdandı emdi
07:35-08:45 uyudu
08:45- 09:15 alt değişti emdi uyudu
11:00- 12:00 emdi alt değişti uyudu
12:15 -13:15 emdi alt değişti uyudu
13:15-14:15 oynadı ağladı güldü
14:00- 15:30 emdi alt değişti -kakasız-
15:30-17:00 uyudu
17:00-17:45 mızıldadı anakucağında oyalandı
17:45- 19:20 ayakta sallanaraj uyudu
19:20-20:00 emdi anakucağında oyalandı
20:00-21:00 banyo masaj
21:00-22:00 uyudu
22:00-23:20 misafir geldi uyumadı
23:20 uyudu
ayy diş sendromları ınl kolay gecerrrrrrrrrrrrrrrrKızlar merhaba
Bugün üç aylık kontrolümüz vardı bir kilo almış bir ayda sadece anne sütüyle kızım. Her şeyi iyi dedi doktor çok şükür.
Bu kontrolde aşı olmadığı için çok mutluyum bakalım gelecek ay nasıl olacak:))
Dün sürekli salyası akıyordu huysuzdu mutsuzda elini emiyordu hatta kıyafetinin kolunu öyle bir emmiş ki omzuna kadar ıslanmıştı iki dakkada
Bugün sordum diş kaşınması başlayabilir normal dedi :44::44:
Nasıl yani daha erken değil mi dedim kaşınması şimdi başlarmış diş çıkarmasına daha bir iki ay varmış
İnşa lah kolay atlatırız kızlar
Dün anladım diş olayının zorluğunu birazcık...
oyy paşamm benımmm gıdısını yaradana kurbannnnnnnnbeeen :)) saçlarımı yan taraftan sarkıtıp yüzünü gıdıklıyorum bayılıyor
buarada sonunda gülerken fotosunu çekebildimmm nihayettt
Eki Görüntüle 816115 Eki Görüntüle 816116
uyy koraeliler gıbı cıddennn maaslalah kısce sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBiz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Eki Görüntüle 816130
maasallah paşa sanadaaaaaaaaaaaaaaBu da benim minik aşkım teyzoşları maşallah oğluma : nazar:Eki Görüntüle 816213
ali kaan beyler keyifler hos maasallahhhhhhhhhhhhcanımm tulum almaaa
bizde tulum aldık 3-6 aylıklar bile hemen küçülüyor kasıyor çocuğu.yıkayıncada çekiyorlar ya çok kullanışlı değiller. çok şirinler ama en fazla 3 kere giydirebiliyorsun.
biz eşofman takımları aldık kışlık. kanz da çok şahane kıyafetler var erkek bebekler için. hemde çok sevimli oluoyrlar onlaırn içinde.
içine kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum. altınada havaya göre dışarıda çıkıcaksak eğer patikli pijama giydiriyorum.
bitde uyandığında üstüne yelek giydiriyorum. bizim evin içi serin oluyor. ben elektrikli soba bile yakıyorum gün içöinde
Eki Görüntüle 816369 Eki Görüntüle 816370
bir de şu playgro mutlu çiftlikteki oyuncaklara yetişebiliomu bebiş????dokunabiliomu yani merak ettim
slm herkeseeeee biz hala anneannemizdeyiz keyfimiz yerinde oğlum uyurken bende size bakayım dedim...çok şükür aşılar atlatıldı bizim verem aşımız kaldı bi tek onuda atlatınca ekimde aşı yokkkkkk..ama kızlar bizlerin aşısı var TETENOZ aşısının 3.dozunu olucam ben 24 ekimde..yanlış hatırlamıyorsam topikte aynı zamanda olan biçok arkadaş var onlar yaptırmıcakmı tetenozu???
kızlar birde sezeryan olupta bikini bölgesi için ağdaya giden varmı?çekmenin şiddetiyle açılmasın dikişler
çok geçmiş olsun canım umarım hemencecik atlatır...benim oğlumda günde 5 6 kez uzun uzun hapşırıyo aradada öksürüyo fakat doğduğundan beri böle bir iki kez sordum doktora önemli değil dedi..acaba bu arada hapşırdıkları griptenmi???başak ne belirti olur acep bilemiyorumki..bizim çevredede herkes grip valla kimseye gitmiyorum onlarda gelmiyo
canım maşallah diyeyeim önce...ne güzel uyuyo 1 2 saat olsada..aslında oğlumda gündüz uykusu uyur ama gün gün değişiyo 2 gün uyursa 2 gün uyumuyo...emme konusunda biz daha sık emişiyoruz nedenide oğluşum memede hemen uykuya dalıyo dolayısıyla doymadan uyumuş olduğundan hemen acıkıyo napcam buna bi çare bulamadım:26:
kızlar kışlık alışveriş yaptınızmı?? artık yazlılar kalkıyo ben nezmandır uzun kollu giydiriyorum zaten ama aldığım çoğu şey 0-3 ay olduğundan küçülmeye başladı tulumlar bile
ne tarz şeyler alalım paylaşırsanız fikir sahibi oluruz...
tulum benim aklıma gelen birde pijama takımları kalın...başka????şöyle cici cici şeyler almak istiyorum ama erkek çocukların pek bir alternatifi yok ne yazıkki..
birde kalın bir uyku tulumu alıcam yengem kışın çok rahat edersin mutlaka al dedi...
Biz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Eki Görüntüle 816130
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?