2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
doğumdan sonra saçlar dökülebiliyormuş canım. birde mevsim değişiminde de çok dökülür saç. benim henüz başlamadı dökülmeye ama yakındır.

Aşıya gidecek annelere allah kolaylik versin şükür bizde ateş olmadı giderken calPol falan da vermedim ateş olmayınca şimdi bizim aşı tutmamış mi oluyor reaksiyon göstermemis mi oluyor yani

Bebo bebişine maşallah hepsi birbirinden tatlı bunlarin ya

Son düzenleme:
canımm tulum almaaa
bizde tulum aldık 3-6 aylıklar bile hemen küçülüyor kasıyor çocuğu.yıkayıncada çekiyorlar ya çok kullanışlı değiller. çok şirinler ama en fazla 3 kere giydirebiliyorsun.
biz eşofman takımları aldık kışlık. kanz da çok şahane kıyafetler var erkek bebekler için. hemde çok sevimli oluoyrlar onlaırn içinde.
içine kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum. altınada havaya göre dışarıda çıkıcaksak eğer patikli pijama giydiriyorum.
bitde uyandığında üstüne yelek giydiriyorum. bizim evin içi serin oluyor. ben elektrikli soba bile yakıyorum gün içöinde

Ndd ak oğluna kocaman maşallah
Su ifadeler keşke telden girince de çıksa beğen bile yok deli oluyorum

Aynen bende hiç kendime birşey almıyorum kızım herşeygiysin istiyorum...

canım bugün oğlumu dr a götürdük. ateşi olmadığını söyledik. sadece biraz keyifsizdi dedik. çoğu bebekte olmaz zaten ateş aşıdan sonra dedi

anne olmak ne kadar farklı bişeymiş, bizimkinin ateşi olmayınca burdakiş yazıları okuyunca ben de böyle düşündüm :) Ateşi çıksa sıkıntı ediyoruz çıkmasa sıkıntı ediyoruz. Ben hep kızım bi uyudu mu çok uyuyo uyanmıyo hiç acaba kan şekeri mi düşüyo, uyanmıyo bi problem mi var ki diyodum, bi kaç gündür çok huysuz sürekli ağlıyo, uyuyo uyanıyo, gece filan da uyanıyo acıkmış olarak, bu sefer de diyorum ki bu kıza ne oldu böyle, niye böyle oldu diye düşünüyorum :) sıkıntı edecek bişeyleri hep buluyorum yani :)

benim de dökülüyo bizim oralarda bebek anneyi tanımaya başlayınca döküür derler

şimdiden bu kadar sıcağa alıştırmayın bebişleri kışın napıcaksınız ayol

merhablar kıslarr oglumla bugnn ark...mevludune gıtıtk maasalah hepıcı uyudu sevmek ıcın yarıstılar ama oglum pass vermedı ve gerı uyuduuuuuu cok sukur ve ordanda eltıme gıttıkk yemek yedık yenı geldık pasamı cıkmadan emzırdımmm arabadada uyudu hemen besıge koydum hee eltımd e cıkmadan ustunu cıkardımm uyu st dıe ve sımdı hıc ellemedım ohh cok sukurrrrrrr

ve dişş damak kasıntısı buyurun dişligi bırakıp gerı elını goturdu agzına aksam uzerkı fotomus maasllah askımaaaaaaaaaaaaaa

işte benım askkk tanemmmm
çekik gözlü askım benımm

bu arada sabah 9-10 gibi anne annemıs gelıyorr ıkındıye kdr bızde ınslll gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeee:13:
bugun iki bacak aşısını olduk 1 kol kaldı aksama kadar bırsey yoktu ama sımdı ateşi cıktı 37.5.elini ayağını yüzünü yıkadık atletle duruyor.ateş düşürücü versek mi?bilemedik
ceyrek de olsa ver cnm benımmm ınsl gecmıstır bıleee

hoşbulduk cnm... bana böyle misafir muamelesi yapılınca garip oldum kuzummm napıym benim sıpa izin vermiyoki sürekli burda olayım sohbet edeyim sadece okuyorum bi sayfayı bile atlamadım zor oluyo ama tüm geçmişi tek tek okuyorum şuan annemdeyim diye size laf yetiştiriyorum....umudum var oğlum uslu duracak ilerde ve ben sizleeden çok ayrı kalmıcam
seninde paşana bayıldım ben o ne tatlılık yahu yüz hatları çok oturmuş maşallah suphanallah[/QUOTE]
hmm olsun geldınız yaaaaaaaaa
Kuşum sağlıkçıyım evet))) her türlü soruna açığımaçığım[/QUOTE]sagol cnm ınsl aklımdasınn

ayy sorma aynen kg bakımındna ama bgn eskı kıyafetımı gıydım cokda gusel oldu ve zayıflamıssınnn sen dedıler bana ark...larrrrrrrrrrrr

Günaydın,
Kimse yok daha,
biz 7 de uyandık doyum bakım..
şimdi yeniden uyuduk..
yemekleri yaptım: pırasa, şehriye çorba..
sırada kk
marıfetlı hanım seniiiiiiiiiiiii
ayy ınsl gecer ya bısımkıde haftya cuma 2.kontrol bır aydır cıft bezz pöf ın sıfaa olurlarrrrrrrrrrrrrrr
senn programda kafam karıstıdaaa
satırları okumakdan yanıı:)
de ben en az 1,5 st bır verıyorum ve ayakda sallama donemım bıttı memede uyuyor dırekk az once uyudu ve 3 st oldu emmedıı ve sonunda memeyı guselce emdı arabada da uyudu cok sukkurrr yanı dıge rst bosver en az 1,5 st de vermeyı dene cok acıkınca aglar zatenn bence tecrubelı arkk dedı bana 1 haftadır uyguluyorum super ıse yaraduııııııııı

ayy diş sendromları ınl kolay gecerrrrrrrrrrrrrrrr
beeen :)) saçlarımı yan taraftan sarkıtıp yüzünü gıdıklıyorum bayılıyor

buarada sonunda gülerken fotosunu çekebildimmm nihayettt

Eki Görüntüle 816115 Eki Görüntüle 816116
oyy paşamm benımmm gıdısını yaradana kurbannnnnnnn
Biz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Kızım koreli bebelere benzedi böyle :)

Eki Görüntüle 816130
uyy koraeliler gıbı cıddennn maaslalah kısce sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu da benim minik aşkım teyzoşları maşallah oğluma : nazar:Eki Görüntüle 816213
maasallah paşa sanadaaaaaaaaaaaaaa
ali kaan beyler keyifler hos maasallahhhhhhhhhhhh

bir de şu playgro mutlu çiftlikteki oyuncaklara yetişebiliomu bebiş????dokunabiliomu yani merak ettim

henüz değil şimdilik izliyor gülüyor konuşuyor ama ben ellettiriyorum tanıtıyorum; merhaba ben civciv benim sarı tüylerim var bende senin gibi minik bir yavruyum diye

elimi soğuk suyla yıkayıp yüzüne sürüyorum hemen uyanıyor

ben kışlık alışverişimin çoğunu geçtiğimiz kış bitiminde sezon indirimlerinden almştım, aşağıdaki astranotu almıştım kışın en iyisi astranot dediler ama 6-9 ay almıştım hani ocak gibi giysin diye ama küçük gelicek

Biz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Kızım koreli bebelere benzedi böyle :)

Eki Görüntüle 816130

yaaa yerimmm onuuu geçmiş olsun

slm kızlar

yavrularınızın her biri birbirinden talı bahtlarıda boyle tatlı olur inş
pc ogretmeni geçmiş olsun cnm

ndd kefımbılır bebo suzan pc ogretmenı

bebıslerınızı kocaman opyorm yyorum onları butun temmuz bebeklerıne masallah

kızlar bız kusmukla hala ugrasyorz ne koltuk kaldı ne yastık ne halı bı elımde bez bı taraftan da kıyafet dgstryorz sureklı oglumla. ogure ogure peynır kusyor bu cocuk yaa((((

kızlar dun dugune gıttım vee ılk defa topuklu ayakkabı gıyım dedım sonuc ayak burkulması ve bılegım ve ayak tarak kemıgımde catlak la sonuclandı ya nazar cıkması yada topuklu ayakkbı gıymeyı unttgumdan neyden bılmyorm ama gıyerken kendımı cok ıyı hısstmsdm cok hos dryordm:) hala gymekde karrlyım ama pazrda dugnmz varr:)

bugun kvdlerdeydık cumları sasmaz bızde esım ızınlı oldgu ıcın

kaynım var blyosunz 2.5 yasında ve halıyle kıskanyor emırı bız sureklı uzak ttyordk sevmek ıstyor ama bı yandan da kıskandgnın farkndayız bugun kvdmın kcgnda dut ıcyordu kasla goz arasnda nasıl oldysa cocgun sacının tepesını avucladı yoluverdı((( ama oda daha bebek aklı ermıyor annesıde ona vurdu naptn sen dye oda agladı emırde susmadı boyle bır aksam gecrdık aglya aglya xor uyttum yavrumu ama kaynmda uzuldm oda daha bebek sanırım cok yan yana durtmamak lazım bz 2.cocukda napcaz baklm bolee

teyzelerinin ellerinde kardişlerinin yanaklarından öper minnoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…