merhablar kıslarr oglumla bugnn ark...mevludune gıtıtk maasalah hepıcı uyudu sevmek ıcın yarıstılar ama oglum pass vermedı ve gerı uyuduuuuuu
cok sukur ve ordanda eltıme gıttıkk yemek yedık yenı geldık pasamı cıkmadan emzırdımmm arabadada uyudu hemen besıge koydum hee eltımd e cıkmadan ustunu cıkardımm uyu st dıe ve sımdı hıc ellemedım ohh cok sukurrrrrrr
ve dişş damak kasıntısı buyurun dişligi bırakıp gerı elını goturdu agzına aksam uzerkı fotomus maasllah askımaaaaaaaaaaaaaa
işte benım askkk tanemmmm
çekik gözlü askım benımm
bu arada sabah 9-10 gibi anne annemıs gelıyorr ıkındıye kdr bızde ınslll gorusmek uzereeeeeeeeeeeeeee
:13:
bugun iki bacak aşısını olduk 1 kol kaldı aksama kadar bırsey yoktu ama sımdı ateşi cıktı 37.5.elini ayağını yüzünü yıkadık atletle duruyor.ateş düşürücü versek mi?bilemedik
ceyrek de olsa ver cnm benımmm ınsl gecmıstır bıleee
evet cnm ya sagolsınnn
sinir ebe
bende ne bu dıyorum rota rota dır gıdıyor bende ısmını yenı duydum uzaydamı yasıyomm aceppp:44:ki onemlı bır sey olsa dr yada hemsıre tvsıye ederdı zarrrrrrrr kı tl lı bır sey mısss pahalıda mıss
hayırlıs ınsl bır sorun olma z bıs yaptırmıcazzzzzzzz
ben 4.aydan sonra tattımaya baslıcam ınsllll
canım hos geldınnnnnnnn esmer kısce ve kara sı oglusuuuu

ayyy evet herkesler ole dıyo buyudukce durmucak dıyeeeee
haydı bakalım bugn rahat ettın gariiiiiiiiiiiiiiii

meslegın ne kı cnm dr musunn gecmısden ben mı ole anladım kı acabaaaaaaaaa:44:
hoşbulduk cnm... bana böyle misafir muamelesi yapılınca garip oldum kuzummm napıym benim sıpa izin vermiyoki sürekli burda olayım sohbet edeyim sadece okuyorum bi sayfayı bile atlamadım zor oluyo ama tüm geçmişi tek tek okuyorum

şuan annemdeyim diye size laf yetiştiriyorum....umudum var oğlum uslu duracak ilerde ve ben sizleeden çok ayrı kalmıcam

seninde paşana bayıldım ben o ne tatlılık yahu yüz hatları çok oturmuş maşallah suphanallah

[/QUOTE]
hmm olsun geldınız yaaaaaaaaa

evet cnm ya sagolsınnn
sinir ebe
bende ne bu dıyorum rota rota dır gıdıyor bende ısmını yenı duydum uzaydamı yasıyomm aceppp:44:ki onemlı bır sey olsa dr yada hemsıre tvsıye ederdı zarrrrrrrr kı tl lı bır sey mısss pahalıda mıss
hayırlıs ınsl bır sorun olma z bıs yaptırmıcazzzzzzzz
ben 4.aydan sonra tattımaya baslıcam ınsllll
canım hos geldınnnnnnnn esmer kısce ve kara sı oglusuuuu

ayyy evet herkesler ole dıyo buyudukce durmucak dıyeeeee
haydı bakalım bugn rahat ettın gariiiiiiiiiiiiiiii

meslegın ne kı cnm dr musunn gecmısden ben mı ole anladım kı acabaaaaaaaaa:44:
Kuşum sağlıkçıyım evet

))) her türlü soruna açığımaçığım

[/QUOTE]sagol cnm ınsl aklımdasınn

ayy sorma aynen kg bakımındna ama bgn eskı kıyafetımı gıydım cokda gusel oldu ve zayıflamıssınnn sen dedıler bana ark...larrrrrrrrrrrr

Günaydın,
Kimse yok daha,
biz 7 de uyandık doyum bakım..

şimdi yeniden uyuduk..
yemekleri yaptım: pırasa, şehriye çorba..

sırada kk
marıfetlı hanım seniiiiiiiiiiiii
benim kızıma bi ay öncekalça çıkığı için bakılmıştı, hafif bi açı darlığı var demişlerdi, sağ bacağında, dün baktırdık, sol bacağında da çıktı şimdi, ortapedik kemer mi öyle bişey kullanacakmışız..
ayy ınsl gecer ya bısımkıde haftya cuma 2.kontrol bır aydır cıft bezz pöf ın sıfaa olurlarrrrrrrrrrrrrrr

Kızlar bizim dünkü programımız sizce çok emmiyor mu!!! Artık 3-4 saatte 1 emse  sizde paylaşır mısınız
23:00- emdi altı değişti uyudu
23.00-04.30 uyudu
04:30-05:00 uyurken emdi alt değişti uyumaya devam etti
05:00- 07:20 uyudu
07:20-07:35 mızıldadı kıpırdandı emdi
07:35-08:45 uyudu
08:45- 09:15 alt değişti emdi uyudu
11:00- 12:00 emdi alt değişti uyudu
12:15 -13:15 emdi alt değişti uyudu
13:15-14:15 oynadı ağladı güldü
14:00- 15:30 emdi alt değişti -kakasız-
15:30-17:00 uyudu
17:00-17:45 mızıldadı anakucağında oyalandı
17:45- 19:20 ayakta sallanaraj uyudu
19:20-20:00 emdi anakucağında oyalandı
20:00-21:00 banyo masaj
21:00-22:00 uyudu
22:00-23:20 misafir geldi uyumadı
23:20 uyudu
senn programda kafam karıstıdaaa
satırları okumakdan yanıı:)
de ben en az 1,5 st bır verıyorum ve ayakda sallama donemım bıttı memede uyuyor dırekk az once uyudu ve 3 st oldu emmedıı ve sonunda memeyı guselce emdı arabada da uyudu cok sukkurrr yanı dıge rst bosver en az 1,5 st de vermeyı dene cok acıkınca aglar zatenn bence tecrubelı arkk dedı bana 1 haftadır uyguluyorum super ıse yaraduııııııııı

Kızlar merhaba
Bugün üç aylık kontrolümüz vardı bir kilo almış bir ayda sadece anne sütüyle kızım. Her şeyi iyi dedi doktor çok şükür.
Bu kontrolde aşı olmadığı için çok mutluyum bakalım gelecek ay nasıl olacak:))
Dün sürekli salyası akıyordu huysuzdu mutsuzda elini emiyordu hatta kıyafetinin kolunu öyle bir emmiş ki omzuna kadar ıslanmıştı iki dakkada
Bugün sordum diş kaşınması başlayabilir normal dedi :44::44:
Nasıl yani daha erken değil mi dedim kaşınması şimdi başlarmış diş çıkarmasına daha bir iki ay varmış
İnşa lah kolay atlatırız kızlar
Dün anladım diş olayının zorluğunu birazcık...
ayy diş sendromları ınl kolay gecerrrrrrrrrrrrrrrr
beeen :)) saçlarımı yan taraftan sarkıtıp yüzünü gıdıklıyorum bayılıyor
buarada sonunda gülerken fotosunu çekebildimmm nihayettt

Eki Görüntüle 816115
Eki Görüntüle 816116
oyy paşamm benımmm gıdısını yaradana kurbannnnnnnn
Biz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Kızım koreli bebelere benzedi böyle :)
Eki Görüntüle 816130
uyy koraeliler gıbı cıddennn maaslalah kısce sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bu da benim minik aşkım teyzoşları maşallah oğluma : nazar:
Eki Görüntüle 816213
maasallah paşa sanadaaaaaaaaaaaaaa
canımm tulum almaaa
bizde tulum aldık 3-6 aylıklar bile hemen küçülüyor kasıyor çocuğu.yıkayıncada çekiyorlar ya çok kullanışlı değiller. çok şirinler ama en fazla 3 kere giydirebiliyorsun.
biz eşofman takımları aldık kışlık. kanz da çok şahane kıyafetler var erkek bebekler için. hemde çok sevimli oluoyrlar onlaırn içinde.
içine kolsuz çıtçıtlı body giydiriyorum. altınada havaya göre dışarıda çıkıcaksak eğer patikli pijama giydiriyorum.
bitde uyandığında üstüne yelek giydiriyorum. bizim evin içi serin oluyor. ben elektrikli soba bile yakıyorum gün içöinde
Eki Görüntüle 816369
Eki Görüntüle 816370
ali kaan beyler keyifler hos maasallahhhhhhhhhhhh