kızlar kışlık alışveriş yaptınızmı?? artık yazlılar kalkıyo ben nezmandır uzun kollu giydiriyorum zaten ama aldığım çoğu şey 0-3 ay olduğundan küçülmeye başladı tulumlar bile
ne tarz şeyler alalım paylaşırsanız fikir sahibi oluruz...
tulum benim aklıma gelen birde pijama takımları kalın...başka????şöyle cici cici şeyler almak istiyorum ama erkek çocukların pek bir alternatifi yok ne yazıkki..
birde kalın bir uyku tulumu alıcam yengem kışın çok rahat edersin mutlaka al dedi...
beeen :)) saçlarımı yan taraftan sarkıtıp yüzünü gıdıklıyorum bayılıyor
buarada sonunda gülerken fotosunu çekebildimmm nihayettt
Eki Görüntüle 816115 Eki Görüntüle 816116
Biz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Kızım koreli bebelere benzedi böyle :)
Eki Görüntüle 816130
oyy yerim seni yaaa şapkası da pek tatlı akıllı bıdık yaaa:))) ben de böyle bi şapka istiyorum çok güzell:)))
evet canım maşallah çok tatlı olmuş yakışmış kızımızaBiz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Eki Görüntüle 816130
evet canım maşallah çok tatlı olmuş yakışmış kızımıza
geçmiş olsun cnm evet baya bi erken başlamışsınız siz resmen kışı getirmişsiniz
:) sağol teyzesi maşallah demeyi unutma:)
anneannesi civilden almış, pahalı bişi değil, 6TL
biz de çok sevdik :)
Kızlaar nasılsınız biz 2 haftadır istanbulda kv deydik orda net yok tlfdan okudum ama yazamadım uzun uzun.topikimizin bebişlerine maşalah çoook güzeller ben de miniğimin fotosunu eklerim bi ara 3 aylık oldu bile oğlum <3 size birkkaç soru biriktirdim tabiiöncelikle saçlarınız dökülüyor mu benim ki 1 haftadır avuç avuç dökülüyor napıcam bilemedim hiç böyle olmamıştı resmen yarı yarıya azaldı saçlarım yarın gidip kestircem ama bir de boyatmak istiyorum aranızda var mı boyatan malum biçok çelişkili şey var boyayla ilgili karar veremedim bi el atın kuzular???
Kızlar bizim dünkü programımız sizce çok emmiyor mu!!! Artık 3-4 saatte 1 emse  sizde paylaşır mısınız
23:00- emdi altı değişti uyudu
23.00-04.30 uyudu
04:30-05:00 uyurken emdi alt değişti uyumaya devam etti
05:00- 07:20 uyudu
07:20-07:35 mızıldadı kıpırdandı emdi
07:35-08:45 uyudu
08:45- 09:15 alt değişti emdi uyudu
11:00- 12:00 emdi alt değişti uyudu
12:15 -13:15 emdi alt değişti uyudu
13:15-14:15 oynadı ağladı güldü
14:00- 15:30 emdi alt değişti -kakasız-
15:30-17:00 uyudu
17:00-17:45 mızıldadı anakucağında oyalandı
17:45- 19:20 ayakta sallanaraj uyudu
19:20-20:00 emdi anakucağında oyalandı
20:00-21:00 banyo masaj
21:00-22:00 uyudu
22:00-23:20 misafir geldi uyumadı
23:20 uyudu
tatlım sıkma canını banada var demısler annem de kemer kullanmıs bende, cok sukur hıc bır sorunum yok kı 23 yasındayım ben kemerı bıle daha konforlu hale gelmısıtr onca senede
Yok yok bnm kız çok emiyo bide kusuyo mundar ediyo sütü az emzir diyolar ne mümkün çıldırıyo
Gece uyuyor ama gündüzuyuttum diyene kadar uyanıyo oyun halısı anakucağı baby tv en fazla 15 dk oyalanıyo ille konuşcan ilgilencen açıkhavaya çıkarcan farklı yerler görcek gündüz kendi de yoruluyo bni de yoruyo gece sızıyoruz
papettoyu temmuz anneleri zengin etti
Ayrıca patronlarının hiç çoluğu çocuğu yokmuymş olmycakmıymş!! Hayret bişi öteki adamda 3-5 çocuk yapın diyor anneleri koruyan yasalar çıkarsa ya!!!!
Biz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Eki Görüntüle 816130
Canım büyüdükçe daha kuvvetli emiyor uyusa bile daha çok emiyor yani bizimki öyle oldu. Eskiden gece bir iki dakika emer sızardı e tabi sık sık uyanırdı şimdi uykusunda bile iyi emiyor ve daha uzun uyuyor.slm herkeseeeee biz hala anneannemizdeyiz keyfimiz yerinde oğlum uyurken bende size bakayım dedim...çok şükür aşılar atlatıldı bizim verem aşımız kaldı bi tek onuda atlatınca ekimde aşı yokkkkkk..ama kızlar bizlerin aşısı var TETENOZ aşısının 3.dozunu olucam ben 24 ekimde..yanlış hatırlamıyorsam topikte aynı zamanda olan biçok arkadaş var onlar yaptırmıcakmı tetenozu???
kızlar birde sezeryan olupta bikini bölgesi için ağdaya giden varmı?çekmenin şiddetiyle açılmasın dikişler
çok geçmiş olsun canım umarım hemencecik atlatır...benim oğlumda günde 5 6 kez uzun uzun hapşırıyo aradada öksürüyo fakat doğduğundan beri böle bir iki kez sordum doktora önemli değil dedi..acaba bu arada hapşırdıkları griptenmi???başak ne belirti olur acep bilemiyorumki..bizim çevredede herkes grip valla kimseye gitmiyorum onlarda gelmiyo
canım maşallah diyeyeim önce...ne güzel uyuyo 1 2 saat olsada..aslında oğlumda gündüz uykusu uyur ama gün gün değişiyo 2 gün uyursa 2 gün uyumuyo...emme konusunda biz daha sık emişiyoruz nedenide oğluşum memede hemen uykuya dalıyo dolayısıyla doymadan uyumuş olduğundan hemen acıkıyo napcam buna bi çare bulamadım:26:
Bebişlerimize kocaman birer maşallahBiz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Eki Görüntüle 816130
İşe başlayınca kalan kilolaRda gider bence.selam canlar ,
takip ediyorum ama çok yorum yapamiyorum hepimizdeki malum sebepler bebişler uyanıyor vs
oglusum uyyor bende biraz bakıp yatıcam , c.tesi 2. ay asilarimiz var bakalim bi kolay atlatabilecekmiyiz.
bu aralar kilo verme olayı tamamen durdu bende nedense , 75 kiloda kaldimne yapsak burda ortak bi diyet prog falanmi uygulasak kalan kilolardan kurtulmak için
30 gun sonra iş başı yapıcam çok keyifsizim .....
Allah hepimizin yardimcisi olsun canlar .
hemşire banada ver aşıdan sonra dedi bende ateşi olmazsa vermek istemiyorum dedim tamam olur dedi..ateşi çıkmadan niye vereyimki...bakalım aşıya reaksiyon gösterecekmi eğer atrş olursada bu olumlu demektir vucudu karşlılık veriyo...calpol var bizdede pek önermiyolar ama şuan türkiyd bebeklere verilen en etkili ilaçta buymuş bi doktor ablam söledi onunda bebeği var 2 aylık ve oda kullanmış ...
kızlar kışlık alışveriş yaptınızmı?? artık yazlılar kalkıyo ben nezmandır uzun kollu giydiriyorum zaten ama aldığım çoğu şey 0-3 ay olduğundan küçülmeye başladı tulumlar bile
ne tarz şeyler alalım paylaşırsanız fikir sahibi oluruz...
tulum benim aklıma gelen birde pijama takımları kalın...başka????şöyle cici cici şeyler almak istiyorum ama erkek çocukların pek bir alternatifi yok ne yazıkki..
birde kalın bir uyku tulumu alıcam yengem kışın çok rahat edersin mutlaka al dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?