2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bana bitane kadife tulum hediye geldi çok güzel baya sıcak tutar.. kucak çocukları için en rahatı tulum bence..atkı bere felan da almak gerekir.. bi de kışlık kaban :)))) oyy küçücüklerrr yaa:))

evet canım maşallah çok tatlı olmuş yakışmış kızımıza
geçmiş olsun cnm evet baya bi erken başlamışsınız siz resmen kışı getirmişsiniz

Canım bizim buralar biraz serin, sütten ağzı ynan yoğurdu üfleyerek yer derler ya,
sabahları mecbur böyle giydiriyorum, yoksa hastalık ilerlicek

canım demir hapı kullanmaya devam et yoksa tutam tutam dökülür saçların ben hala kullanıyorum günde bir

sabah 7'de emdi. 12'de emdi. 3'e çeyrek kala emdi. şimdi uyuyor..
uyanınca 2-3 fasıl yapar, ağlar
10-11 civarı uyur diyorum..
yani bir günde 5-6 kez besleniyor
yalnız her bebek farklı..
benimki hiç tontiş falan değil, minyon, zırt pırt altına yapar, yetiyor demek ki..
sanırım senin kız maşallah toplu çok emmek isteyebilir

Son düzenleme:
tatlım sıkma canını banada var demısler annem de kemer kullanmıs bende, cok sukur hıc bır sorunum yok kı 23 yasındayım ben kemerı bıle daha konforlu hale gelmısıtr onca senede

Bende de varmış hem de doğuştan kalça çıkığı. Doğduğum gün fark edilmiş tabi o zaman kemer ne gezeeeer taaaa 29yıl önce
Bezini çift bez ve kalın bağlayın bacakları ayrı duracak demiş dr ve o şekilde geçmiş. Zaten şimdiki kemerler de o işlevi görüyor bacakları birbirinden ayırıyor Hiç canını sıkma gerçekten de:))

papettoyu temmuz anneleri zengin etti

Ayrıca patronlarının hiç çoluğu çocuğu yokmuymş olmycakmıymş!! Hayret bişi öteki adamda 3-5 çocuk yapın diyor anneleri koruyan yasalar çıkarsa ya!!!!

Ya doğumdan önce böyle değillerdi bu işte daha çok koyuyo insana

beeen :)) saçlarımı yan taraftan sarkıtıp yüzünü gıdıklıyorum bayılıyor

buarada sonunda gülerken fotosunu çekebildimmm nihayettt

Eki Görüntüle 816115 Eki Görüntüle 816116

Maşallah kuzuya gülen yüzü hiç solmasın amin

Biz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Kızım koreli bebelere benzedi böyle :)

Eki Görüntüle 816130

Ayy maşallah maşallah çok şekermişş oyuncak bebek gibi

Canım büyüdükçe daha kuvvetli emiyor uyusa bile daha çok emiyor yani bizimki öyle oldu. Eskiden gece bir iki dakika emer sızardı e tabi sık sık uyanırdı şimdi uykusunda bile iyi emiyor ve daha uzun uyuyor.
beeen :)) saçlarımı yan taraftan sarkıtıp yüzünü gıdıklıyorum bayılıyor

buarada sonunda gülerken fotosunu çekebildimmm nihayettt

Eki Görüntüle 816115 Eki Görüntüle 816116

Biz hastalıktan dolayı eskimo takılıyoruz teyzeleri :)
Kızım koreli bebelere benzedi böyle :)

Eki Görüntüle 816130
Bebişlerimize kocaman birer maşallah
Ikisine de kanım kaynadı öpesim geldi valla

Pc öğretmeni ve keyfinbilir maşallah bebiklerinize
Yaşasın acivil maşallah pek yakışmış bende alayım kızıma bu şapkadan

Son düzenleme:
İşe başlayınca kalan kilolaRda gider bence.
ben o yüzden çok takmıyorum.
senin izinin bitmesine az kalmış. benimde 3 ay kaldı

Canım bugün bende 3. doz tetenozumu olmaya gittim dr ve ebe dediki sakın önce verme ateşlenirse ver dedi sonrada calpol bizim türkiyedeki değil yurtdışındakiler farklı onlar yasaklandı dedi.bebeklere paresatemol içerikli veriliyor dedi.paroldada calpoldede var dedi.

canım bende az önce geldim avm den; uyku tulumu aldım süper bişiy oğlumu içine koycam mışıl mışıl uyusunnn
mothercare dan aldım; altı bol olanlar da var ama ben bacaklılardan aldım,6-9 aylık aldım
pijamaları giydirip hoop koyuyosun içine,şimdilik büyük gibi ama bi iki ay daha anca olur oğluma

bide artık kendime resmen hiçbişey bakmıyorum,normalde alışverişi çok seven bi insanım ama artık gözüm hep bebe mağazalarında;
kuzenimin yarın akşam kınası var,ee bu halimede eski kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo,kendime elbise almaya gittim,oğlumada elim boş dönemedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…