Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım annişleerrr
Veee nihayettt beklenen gün geldii.
Bugün sabah erkenden kalktık eşim kardeşim oğluşum ve ben hazırlandık doktorumuza gittik.
Beklerken çok heyecanlandık. Çünkü bugün ayrıntılı kontrolüde olcak.
Nihayet girdik doktorun yanına.
Oğlum aşkım bitanem kıpır kıpırdı yine.
Erkenden uyandırdık diye çok kızmamış annesine
doktorumuz herşeyini ölçtü oğlumuzun
347 gr 24 cm olmuş oğlumuuzz
Bir ara parmağını emiyordu oğluşum acıkmış galiba annesi kahvaltı yapmamıştı çünkü
tek tek parmaklarını saydık oğlumun.
çok şükür herşeyi normaldi. suyu da yeterliymiş.
Darısı bütüünn annişlerin başına.
Hepinize güzel bir gün diliyorum kızlar.
Ben bugün izinliyim oğluşumla evde keyif yapıcaz dışarı da çıkmıycaz bugün.
Kociş güzel bir kahvede yaptı deymeyin keyfimize
ay canım ya beni hatırladınmı dr bana kız dedi sana sordum sonradan erkek denmişti sanada şimdi ,smi görünce heycanlandım bende oğlum olssaydı ali kaan koyucaktımmm ((( 20 haftalıkken gittim kız dedi dr um 6 martta detaylıya giricem umutla bekliyorum ama kız fikrinded alıştım
arkadaşlarım acaip mutluyum
babamızın işleri kötü gitti ben hamıle kalınca maasını alamadı kac aydır cok sıkıntı yasadık ben calısıyorum tek basıma hep korktuk sonra ıs basvurularının bırınden cevap geldı bugunnn
ve pazartesı baslıyorrrrrr
dileyen herkese işsisz olan herkese darda olan herkese allahım yardımcısı olsun.
rüzgarımın uğuru bize :)
randevuyu eşim aldı, eline 'yanınızda getirecekleriniz' diye bişeler yazılı bir kağıt verip göndermişler yanlış bişey yapmıyım diye sordum. glikozu 1 gün önceden alın yazıyor kağıtta. heralde eczanaden alın demektir o ozaman. orda hastanede içiliyor yani. 2 limon, büyük bardak kaşık falanda yazmışlar.oraya kadar gidip bi terslikle karşılaşmıyım die size bi sorayım dedim
babamızın işleri kötü gitti ben hamıle kalınca maasını alamadı kac aydır cok sıkıntı yasadık ben calısıyorum tek basıma hep korktuk sonra ıs basvurularının bırınden cevap geldı bugunnn
dileyen herkese işsisz olan herkese darda olan herkese allahım yardımcısı olsun.
Üzülme tatlım zaten önümüzdeki ay hepimiz hissetmeye başlamış olucaz tam anlamıyla. Zaten genelde gündüzleri uyuyorlar. ben gün içinde çok nadiren hissediyorum. akşam işten gelip karnımı doyurduktan sonra uzanıyorum o zaman çok hareketli oluyor genelde.
Saol canım ...Ben gündüzde gecede hissetmedim.Gaz sancısı, karın ağrısı ,bebek kıpırtısı ayrımını henüz yapamadım.Dr umda rahat olmamı normal olduğunu söyledi ancak insan birşeyler hissetmek istiyor :)
nddd
çok sevindim canım güzel haberlerine allah hakkımızda hayırlısını versin, oohhh bol bol dinlen bugün yatışşşşşş
cok sevındım canım darısı bıze olsun ınsallah
o kadar merak edıyorum ki içerdeki napıyo
Canım annişleerrr
Veee nihayettt beklenen gün geldii.
Bugün sabah erkenden kalktık eşim kardeşim oğluşum ve ben hazırlandık doktorumuza gittik.
Beklerken çok heyecanlandık. Çünkü bugün ayrıntılı kontrolüde olcak.
Nihayet girdik doktorun yanına.
Oğlum aşkım bitanem kıpır kıpırdı yine.
Erkenden uyandırdık diye çok kızmamış annesine
doktorumuz herşeyini ölçtü oğlumuzun
347 gr 24 cm olmuş oğlumuuzz
Bir ara parmağını emiyordu oğluşum acıkmış galiba annesi kahvaltı yapmamıştı çünkü
tek tek parmaklarını saydık oğlumun.
çok şükür herşeyi normaldi. suyu da yeterliymiş.
Darısı bütüünn annişlerin başına.
Hepinize güzel bir gün diliyorum kızlar.
Ben bugün izinliyim oğluşumla evde keyif yapıcaz dışarı da çıkmıycaz bugün.
Kociş güzel bir kahvede yaptı deymeyin keyfimize
Ya bu tlf dan girince kimin kacinci haftada oldugu okunmuyo bunun bi caresi yokmu cok yorum yapmiyorum genelde okuyorum ama kizlar bende hep burdayim benimde oglum olcek:) bizde 18+5 teyiz ama cok alisveris yapmadim erken daha diye ama gunler iletledikce gece iykularim duzendizlesti sizde nasil hamile yastigi aldinizmi ben dusunuyom ama hangisi iyi bilemiyorum
jelibomcum ben p.tesi günü gidicem
gittiğim hastanede renkli yapmıyorlar dr a sordum dısarıda yaptırabılırmıyım dıey tabıkı dedı
kendısı onerdı hatta
bakırköyde doç.dr ahmet gül
bayagı bılındk bırısıymıs 250 tl alıyorlar
bakalım gidices burdan blgn arkadasımızda ona randevu almıs
detyaları geldıkten sona anlatırım
Ne güzel bir prensesin daha olucak tatlım. ikinciydi senin dimi yanlış hatırlamıyorum. ama bana dr kız dememişti hiç. sadece insanların hep inandığı belirtiler kız belirtisiydi.
sen istersen detaylıya kadar bekle.
Doktor kesin kız mı dedi ?
Saol canım ...Ben gündüzde gecede hissetmedim.Gaz sancısı, karın ağrısı ,bebek kıpırtısı ayrımını henüz yapamadım.Dr umda rahat olmamı normal olduğunu söyledi ancak insan birşeyler hissetmek istiyor :)
önce ki kontrolde yüzde 90 kız bidahaki ay kesinlestiririz dedi 20 hftada kız dedi önünde kordon var dedi ben onu pipi sandım ve heycanlandım sonra göbeğimi salladı ve kız dedi ya umut pek yok sadece kendime işkence ediyorum baska çocuk istemiyorum erkek olsa iyi olurdu bide malum kaynana görümce var görümcemin daha çocuğu yok yeni evlendi ve kaynanan diyomuş onun oğlu olucakmış buda beni çok sinirlendiriyo onlara bu konuşmayı nasip ettiğim için kızıyorum birtek torun bizde var yani 2 kız üzerine sevgili görümcem erkek doğurucakmış ya işte az çok beni anlıyosunuzdur senin kaçıncı hatada erkek denmişti
kızlar annem bırsey ıstedıgınde dılek gıbı hep der hızır aleyhisselam dan da ıste dıye
bugun onun nıyetıne dua okudum
ıneternette var hızır aleyhisselam a dua dıye yazın dıye cıkıyor
cok saskınım okudugum duanın ustune ışin olmasına
allah herseyın hayırlısını versın
takılma canım böyle şeylere. Sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda erkekmiş kızmış hiç farketmez.
sen hiç üzme kendini bak bebişinde üzülür kırılır sana. Duyma bence o söylenenleri.
Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Ben 15. haftada öğrendim cinsiyetini. Bugünkü kontrolde de kesin olarak erkek olduğunu gördük.
yaşın kaçtı senin ?
çok da geç öğrenmemişsin erkek olduğunu benimki baya ileri hafta 26 yasındayım