- 9 Eylül 2011
- 1.355
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok çok merak ediyosan gidin ilk 3 ay bitene kadar ben 2 haftada bir çağırdı hep dr.um, şimdi ayda bir gidiyorum bir zararı olacağını düşünmüyorum ben.İyi geceler annelerrr yarın ark.lar gelicek sabah erken kalkmak zorundayım hazırlık yapmam lazımmm, 9 martta ayrıntılı usg var ama canım kocam kızını çok özlemiş 9 marta çok var diyor en son memlekete gittiğimde 17+1de gitmiştim kontrole tabi kocacım yoktu o zaman bu hafta gidelim dr.a dedik, zararı olur mu sizce?
sen rahat ol kuzuuumm, o şuan rahattır ordaaa, fırıl fırıl dönüyodur minnoşun daha hayatında olabileceği en güvenli yerde bıcır bıcır yüzüyo ama artık büyümeye başladığı için dar şeyler giymemek lazım tabi dediğin gibiCanlarim ruyamda anne karnindaydim .o kadar dar sıkısık ki anlatamam.bunaldim resmen boguluyordum.canim bebegim nasil daralmistir yeri kim bilir.bi daha bacak bacak ustune atmam.dar bisey giymem.cok uzuldum bebegime.
bizim kızımız da hep kendini kapattı hiç göstermedi 20. haftaya kadar... bence yüksek olasılıkla sizin bebeğiniz de kız... Allah sağlıkla ortaya gelmesini nasip etsin inşallah...kızlar gerçekten pek nazlı pek utangaç oluyolar...
canım bana da 10. haftada erkke dedi asıl 16da belli oluyo diye tekrar baktı 16 ve 17. haftada açmadı sıpa bacanı bu sefer de kız gibi dedi bana da alacaksan ortak renkli kıyafet al demişti :) şimdi ben perşembe 4 boyutluya gircem artık belli olur
aaa tek değilim:) ben 2 sefer gittiğimde çikolata,puding, şeker bi sürü şey yedim yinede göstermedi kendini. doktor bana da kıza benziyo dedi ama tam emin olamadı? şimdi de o göstersede ben bakmıcam ona eee sırayla bu işler:)
İkinci bebeğim 1 oğlum var dr a gitmeye korkuyorum desem :))))) çoğunluk kız var ama hayırlısı artık tahmini d tarihim 24 temmuz bu arada
allah gönlündekini nasip etsin inşallah canımmm . ilk bebekteyken hiç cinsiyetini önemsemedim kız bebekler bana her zaman daha sevimli gelmiştir ama ilk bebeğim diye neyse neydi yani ama şimdi bir kızım var kız annesi ne demek biliyorum. Bunuda doğal olarak erkek isterim allah biliyor ya gönlümdeki bu, ben 3. çocuğuda ilerde istiyorum ama yaş geçince insana zor geliyor diyolar. iki kızım bir oğlum istiyorummmm sağlıkla inşallahhhh
kız bebek zor mu bakımı bebekken sonuçta altını temizlerken falan daha çok dikkat etmek gerekiyo sorun yaşadınmı ? kızım olacak korkuyorum düzgün bakamazsam mikrop falan kaparsa diye..
dualarınızı okudum,allah kabul etsınn
herkese gunaydın bu arada
dun aksam orduspor galatasaray macı var sureklı heyecan ıcındeydık gol gol dıye veeee sıpamın hareketlerını ılk defa bu kadar net hıssettım resmen bızım ıcerdede goll oldu kac kere sayamadım her vurusunda esımın elını karnımı koydum ne yazıkkı benım gıbı hıssetmedı babası ama olsun o heyecanda bıze yettı
anlayacağınız annişler oğlusumda anası ve babası gıbı fanık cımbomlu bır aslan olacak
bu resmı de prımanın facebook sayfasında gordum
cok hosuma gıttı baksanıza suan
yerımmm yerımmm onun mınnak ayaklarını
Eki Görüntüle 642036
kızlar şeker yüklemesi yaptıran vaaarrmııı?
Günaydın kızçelerimmm ve melekleri
Biz bugün garip başladık Şey yaptık biz
nasıl desek ki.Ben hamileliğim 2.ayından beri ishalim de...
Anladınız siz onu kızçemle çok utanıyoruz.Yataktan kalkana kadar
aman bre deryalar kanlıca deryalarrrr
Kendime gülmekten koptum iyice,ilk başta çok ama çok utandım
Ah kızçem ahhh
Neyse konuyu değiştireyeyim ben hemencik dualarınızı okudum
yavrularım ALLAH'ım kabul etsin
Kızaran yanaklarımızla bugün sohbeti kısa keser,evden çıkmak
için 2 kızçenin hazırlanması zor olur ben hazırlanmaya gideyim
Arada bakarım size öptümmmmmm çokkkk
Günaydın kızçelerimmm ve melekleri
Biz bugün garip başladık Şey yaptık biz
nasıl desek ki.Ben hamileliğim 2.ayından beri ishalim de...
Anladınız siz onu kızçemle çok utanıyoruz.Yataktan kalkana kadar
aman bre deryalar kanlıca deryalarrrr
Kendime gülmekten koptum iyice,ilk başta çok ama çok utandım
Ah kızçem ahhh
Neyse konuyu değiştireyeyim ben hemencik dualarınızı okudum
yavrularım ALLAH'ım kabul etsin
Kızaran yanaklarımızla bugün sohbeti kısa keser,evden çıkmak
için 2 kızçenin hazırlanması zor olur ben hazırlanmaya gideyim
Arada bakarım size öptümmmmmm çokkkk
canım sürekli ishal olmak pek iyi birşey değil ama yaa? dr.una dedinmi vardır ya bi çaresi çok zor oluyodur sana
günaydın Kızlar meraktan şimdi benim hastaneyi aradım gerçi daha var dopplere ama araştırıyım diye fiyat istedim. Ssk karşılamıyormuş 325 tl dedi. ayriyetten cd kendin götürüyormuşsun ona çekiyolarmış. Siz hangi hastanede ne kadara girdiniz yada giriceksiniz. Paylaşırsanız sevinirim. Benim bu aldığım fiyat istanbul çakmak ERDEM hastanesine aittir.