Kızlar benim bi sorum olucak 14. haftadan buyana şiddetli başağrım var ama öle böle değil dişlerimi sıkıyorum elimde olmadan doktoruma sordum normal istersen ilaç yazarım ama ben olsam kullanmam ilaç dayan geçicek dedi sizde de oluyor mu başağrısı oluyosa nasıl üstesinden geliyorsunuz?
günaydın herkese,ben hiçbir şey hissetmiyorum yaa normal mi acaba bu??
Kızlar benim bi sorum olucak 14. haftadan buyana şiddetli başağrım var ama öle böle değil dişlerimi sıkıyorum elimde olmadan doktoruma sordum normal istersen ilaç yazarım ama ben olsam kullanmam ilaç dayan geçicek dedi sizde de oluyor mu başağrısı oluyosa nasıl üstesinden geliyorsunuz?
ilk aşımızı olduk hanmlar yenı polıkılınıkden geldıkkkk ılk karsılama asımısı olduk sol kolum cok acıyor ma abebegım ıcın degerrrrrrrrrrr kalp atısnıda dınledık heheh ebe muayene edecektıı tam koydu aletı bebegım yer degıstrdı hehe babası kılıklı mazarat oglum benımmmmmmmmmmm gerı buldu ve dınledık cok sukurrrrrrrrrherseyız ıyı kg 73 deyım genee
ilk aşımızı olduk hanmlar yenı polıkılınıkden geldıkkkk ılk karsılama asımısı olduk sol kolum cok acıyor ma abebegım ıcın degerrrrrrrrrrr kalp atısnıda dınledık heheh ebe muayene edecektıı tam koydu aletı bebegım yer degıstrdı hehe babası kılıklı mazarat oglum benımmmmmmmmmmm gerı buldu ve dınledık cok sukurrrrrrrrrherseyız ıyı kg 73 deyım genee
Merhaba, bende Temmuz annesi olacağım. Allahım bu sefer kısmet eder, inşallah. iki kayıptan sonra buldum bebemi. Listeye eklenmek için tüm bilgiler aşağıda :) eklerseniz sevinirim.
Sat 7 Ekim, İlk bebek, Erkek ve İstanbul
Not: İlk sayfadan beri takip ediyorum. ama nedense kapanan sayfaya kendimi kayıt ettirmek gelmemişti içimden. Umarım burası sonuna kadar devam eder...
merhaba sevgili 2013 Temmuz anneleri :) bir süredir takip ediyordum sizleri bugün üye olmaya karar verdim.
umarım güzel sohbetlerinize katılma fırsatı bulabilirim.
merhaba canım hoşgeldinnn
merhaba sevgili 2013 Temmuz anneleri :) bir süredir takip ediyordum sizleri bugün üye olmaya karar verdim.
umarım güzel sohbetlerinize katılma fırsatı bulabilirim.
Hosgeldin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?