merhaba sevgili 2013 Temmuz anneleri :) bir süredir takip ediyordum sizleri bugün üye olmaya karar verdim.
umarım güzel sohbetlerinize katılma fırsatı bulabilirim.
neyse size bişi anlatayımda gülün birazakşam eşim göbeğime baktı şöyle bi. büyümüş sanki biraz daha fln dedi. sonra dediki dik dur bakıyım tam karşıya bak. allah allah diyorum içimdende naapcak acaba? sonra bozma duruşunu yere bak bakıyım dedi baktım ayaklarını görebiliyomusun? aman allahım yok ayaklarım göbeğimden başka bi bişi görünmüyor. sonra aldı bunu bi gülmek, arkasındanda ben. şaşkınlıktan naapcağımı bilemedim valla
Hosgeldin canimm eksik arkadaslar da gelsin sohbetimiz artar.
Kizlarr sabahtandir karnim ve belim agriyoorrr.aksam acil e gideyim diyorum.ebek hareket ediyor ama korkuyorum yine de.sizde oluyor mu agri.adet olacak gibi hissediyorumm..:18::18:
il tanısma yazıyorr cnm tetanos muss ama ıkı seferde vurulacakmıss bu ılk kı dıgerıde mart ın 1.de cnmne aşısıydı ki canım
dun aıle hekımınıaradım 17+5 dedım tmm gelmıs vaktın dedı bgn gıttık oldummkaçıncı haftada oluyor aşı..
ılk seferde acıyor ma sonrası daha da acıı suan 3 st fılan oldu sol kolumu kaldıramıyor hareket ettıremıyorumm 2-3 gun bole olurmuss ates de yaparmıss:18::18::18:cok acııyor dogrusu ama bebegım ıcın kalanmak gerekkkkkkkkcok acıdımı suzı
ben cok korkuyorum aşıdan ya
cnm regl gunun geldı ıse ondandırrr noraml yanıher ay regl olucakmıs gıbı agrıması gayet normalll bnmde arıyordu gectı hehehKizlarr sabahtandir karnim ve belim agriyoorrr.aksam acil e gideyim diyorum.ebek hareket ediyor ama korkuyorum yine de.sizde oluyor mu agri.adet olacak gibi hissediyorumm..:18::18:
ılk seferde acıyor ma sonrası daha da acıı suan 3 st fılan oldu sol kolumu kaldıramıyor hareket ettıremıyorumm 2-3 gun bole olurmuss ates de yaparmıss:18::18::18:cok acııyor dogrusu ama bebegım ıcın kalanmak gerekkkkkkkk
şuan çok tırstım:18::18::18::18:
Adet donemim mi bilmiyom ki:)ondan olabilir.belim kutleyecek sankiiiadet dönemlerimiz geldiğinde ağrı olması normalmiş. bence endişelenme bebeğinde hareketli madem. ama çok devam ederse git istersen bi doktora canım
Cok duzensizdi benim adetim son zamanlarda o yuzden iki aylikken ogrendimil tanısma yazıyorr cnm tetanos muss ama ıkı seferde vurulacakmıss bu ılk kı dıgerıde mart ın 1.de cnm
dun aıle hekımınıaradım 17+5 dedım tmm gelmıs vaktın dedı bgn gıttık oldumm
ılk seferde acıyor ma sonrası daha da acıı suan 3 st fılan oldu sol kolumu kaldıramıyor hareket ettıremıyorumm 2-3 gun bole olurmuss ates de yaparmıss:18::18::18:cok acııyor dogrusu ama bebegım ıcın kalanmak gerekkkkkkkk
cnm regl gunun geldı ıse ondandırrr noraml yanıher ay regl olucakmıs gıbı agrıması gayet normalll bnmde arıyordu gectı heheh
Kizlarr sabahtandir karnim ve belim agriyoorrr.aksam acil e gideyim diyorum.ebek hareket ediyor ama korkuyorum yine de.sizde oluyor mu agri.adet olacak gibi hissediyorumm..:18::18:
Slm kızlar,
Bugün giremedim ,nasılsınız?
2saate kadar kontrole gideceğim.
Önceliğim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması dileğim
ama bu sefer içim pek bir kıpır kıpır.
Herşeyin Hayırlısını dilerim hepimiz için.
bebek hareket ediyormuş bence ağrın uzun ve devamlı değilse endişelenme , umarım hemen geçer :) sağlıklı günler dilerim
Sagol canim umarim gecer.eve gider gitmez kalp atislarini dinleyecegim.
haydı ıyı eglencelerr bu sene yap yaza kalmayacak o serbestlık o kadar cnmmmgüzel annişler hepinize iyi akşamlar :)) mesai bitti sonunda ... uzun zamandır görmediğim arkadaşlarla beyoğlunda gzüel bir yemek ve sohbet beni bekler :))
sevgilerimle..
hayırlı hbaerlerle gell cnm bnmmmSlm kızlar,
Bugün giremedim ,nasılsınız?
2saate kadar kontrole gideceğim.
Önceliğim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması dileğim
ama bu sefer içim pek bir kıpır kıpır.
Herşeyin Hayırlısını dilerim hepimiz için.
sorma cosuyorlarrr cıko dann hehe cıko reklamındakı bebekelr gıbı hehehehhi hiiiiii
şuan çikolata yedim
hemen hareketlendi
yaşasın
walla bende tırsıyordum yan komsum yenı dogum yaptı onda gordudum hep de hhe ama sol kaolum bacagımada vuruyor ara raa ama yapılması zorunluu cnm havadan topraktan bıle bulasan bır vırus ıcın koruma mıs bu ınslllll ıkıncı tozuda 1 ay sonra vuruyorlarr bugun 1 subat ılk ıkılk seferde acıyor ma sonrası daha da acıı suan 3 st fılan oldu sol kolumu kaldıramıyor hareket ettıremıyorumm 2-3 gun bole olurmuss ates de yaparmıss:18::18::18:cok acııyor dogrusu ama bebegım ıcın kalanmak gerekkkkkkkk
şuan çok tırstım:18::18::18::18:
2.de mart 1 de heheheh:26::26:
dr sor cnm o bebeın kesesınden son bat bılır tatlımmmAdet donemim mi bilmiyom ki:)ondan olabilir.belim kutleyecek sankiii
Cok duzensizdi benim adetim son zamanlarda o yuzden iki aylikken ogrendimnasil bilecem ki adet tarihimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?