Arkadaşlar alakasız olacak ama alışveriş yapmaa başlayan var mı aramızda? Ne aldınız?
Amin canım
İnşallah sende bu sıkıntılı zamanlarını atlatır minik meleğine kavuşursun vaktiyle. Benim kuzeniminde bebeğinde sorun vardı. Pek çok şey söylendi hamileliği boyunca sürekli test yapıldı. Doğumdan sonra bebeği ameliyat ediceklerini söylemişlerdi. Çok çok zordu gerçekten. Ama doğumdan sonra hiçbişey olmadı. Bebek gayet iyi durumdaydı müdahale bile edilmedi. Sadece kontrol etmişleridi. Şimdi bir buçuk yaşında meleğimiz
İnşallah Rabbim sanada bu zor günlerin ardından bu mutluluğu tattırır.
29 eylul cnmsuzi son adet tarıhını belirtirmisin
cnm normal gayett bnmde reflum azdıı ılerkı haftalarda sac ı cıksınbak nasıl yanacak kım bılır heheheya bendede 1 haftadır aşırı mide yanması oldu. açken tokken farketmiyor soda içiyorum oda bi süreliğine iyi geliyo sonra yine başlıyor. yanlız tuhaf bişi söliyim bu sabah uzun zamandır ilk defa yanlız kahvaltı yapacağım için çay yapmadım kendime, meyve suyu içeyim dedim ve bugün mide yanmam yok denecek kadar az. yarında denicem belki çay azdırıyodur yanmayı.
evt cok sukur nmc bızımde paşamız gelıyor hayırlısı ıleeMrb canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bizimde tahmini doğumumuz 6 Temmuz aynı benim Kızım olacak inş
rahım acıldıgı ıcın oluyor cnm genıslıyor bebegımız ıcın yer acııyorrkızlar yardım edin ya bugün felaket derecede belim ağrıyo sizde de oldu mu yada oluyor mu..?? sol tarafımda ayağıma iniyo bütün günde beni inletti resmen doktoruda aramadım. Neden olur bu ağrı..??:97:
cok sukurya kızlaaaar , karnımda kelebek kıpırdıyo sankiiiiiiii
turk kahfesı dısın da gusel ama onuda haftada bor oluyorsaa ınsl bırsey olmaz dr danıs genede sekerrrselam kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah.4lü test yaptırdık pazartesi önümüzdeki ayada ayrıntılı ultrason olucak.56 kilo ile hamile kaldım şimdi 60.6 kilo oldum sizler ne durumdasınız şişlik oluyormu bacaklarınızda?karın çatlakları oldumu hiç?hangi kremleri kullanıyorsunuz?ben pregnacare kullanıyorum şuan için çattlamadım ama daha erken zaten heralde.banyodaykende bebe yagı ile masaj yapıyorum karnıma.her gün iki bardak süt içiyorum ayrıca.arada türk kahveside içiyorum ( dayanamıyorum çünkü çok severim türk kahvesini):)her sabah açık limonlu çayda içiyorum.kan hapı ve elevit kullanıyorum hergün.Kan hapını sabah erken eşim işe giderken alıyorum sonra iki saat daha uyuyorum kahvaltıya kadar ki demirin etkisini yediklerim öldürmesin.birda yüzmeye başladım ewe yakın bi spor salonunda.doğum kolay olsun die.bebeğimide hissetmeye başladım artık pıt pıt vuruyor arada.12.haftada cinsiyetini öğrendik.bir kızım olucak hayırlısıyla.sizlerde durumla nasıl muhtemelen aynı şeyleri yaşıyoruzdur.Uzun yazdım biraz ama yanlış yaptığım bişeyler varsa söyleyin lütfen
güzel anneler ve melekleri nasılsınız? yeni topiğimiz hayırlı olsun bir kaç gündür bakamamıştım şimdi gördüm. bir haftadır canımız sıkkın kızlar geçen hafta 3lü tarama yaptırmaya gittik bir oğluşumuz olacağını öğrendik fakat benim tansiyorum çok yüksek çıkıyor ve her seferinde de giderek yükseliyor dr çok tehlikeli olduğunu söyledi. bir haftadır sebze ve meyve dışında bir şey yiyemiyorum. yarın kontrolümüz var dua edin bizim için olurmu hepinizi ve tatlı meleklerinizi öpüyorum...
selam kızlar önce liste için bilgilerimi vereyim sonra doktor kontrolümüzü anlatayım :)
SAT; 04 Ekim
DOĞUM TARİHİ; 11 Temmuz
MEMLEKET KONYA
ALLAH İZİN VERİRSE İKİNCİ BEBEĞİM OLACAK, İLKİ ERKEK. Bu bebeğim de Allah ın izniyle kızmış :)) Bugün öğrendik kendimi hep erkeğe alıştırmışım çok garip hissettim ama bir o kadar da mutlu oldum :)) Rabbim hayırlı ve sağlıklı olmasını nasip etsin. Organları çok şükür iyi görünüyor dedi 7 Martta ayrıntılı ultrasonumuz var.Herşey yolunda olacak Allah ın izniyle. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM AYRICA İYİ GECELEEEEER
Evet soğan , sarımsak , limon gibi yiyecekler reflüyü tetikliyor. Bu grup ilaçlar kana karişmadigi için bebeğe zarar vermiyor. Ben şimdiye kadar çok şurup içmek zorunda kaldım. Daha fazla içmeyim diyorum. O yüzden de biraz da yediklerimize dikkat etmemiz lazım. Patates ve muz mide yanmasına birebir. Çok iyi geliyor.
selam kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah.4lü test yaptırdık pazartesi önümüzdeki ayada ayrıntılı ultrason olucak.56 kilo ile hamile kaldım şimdi 60.6 kilo oldum sizler ne durumdasınız şişlik oluyormu bacaklarınızda?karın çatlakları oldumu hiç?hangi kremleri kullanıyorsunuz?ben pregnacare kullanıyorum şuan için çattlamadım ama daha erken zaten heralde.banyodaykende bebe yagı ile masaj yapıyorum karnıma.her gün iki bardak süt içiyorum ayrıca.arada türk kahveside içiyorum ( dayanamıyorum çünkü çok severim türk kahvesini):)her sabah açık limonlu çayda içiyorum.kan hapı ve elevit kullanıyorum hergün.Kan hapını sabah erken eşim işe giderken alıyorum sonra iki saat daha uyuyorum kahvaltıya kadar ki demirin etkisini yediklerim öldürmesin.birda yüzmeye başladım ewe yakın bi spor salonunda.doğum kolay olsun die.bebeğimide hissetmeye başladım artık pıt pıt vuruyor arada.12.haftada cinsiyetini öğrendik.bir kızım olucak hayırlısıyla.sizlerde durumla nasıl muhtemelen aynı şeyleri yaşıyoruzdur.Uzun yazdım biraz ama yanlış yaptığım bişeyler varsa söyleyin lütfen
selam kızlar. son bir haftadır iştahım bi açıldı ki sormayıntutamıyorum kendimi nolacak böyle bilemiyorum..
iştahında patlama yaşayan var mı benim gibi :18:
Merhaba kızlar
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun.
Ben de inşallah temmuzda ikiz annesi olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?