pink mide problemı bende de var
sürekli yanma
gavıscon surup ıcıyorum
yada renne dil altı
bıdahakı kontrolde soracağım dr a.
çay yanma yapıyor malesef
salçalı yağlı yemekler
içinde soğanlı yiyecekler
hep dikkat etmek gerek
ama gaviscon likit suruptan sonra
rahatladım
dr uma telde sordum gonul rahatlıyla kullan dedı
Gebelik kategorisi A. Bu kategorideki ilaçlar gebelerde güvenle kullanılabilir.
ya bendede 1 haftadır aşırı mide yanması oldu. açken tokken farketmiyor soda içiyorum oda bi süreliğine iyi geliyo sonra yine başlıyor. yanlız tuhaf bişi söliyim bu sabah uzun zamandır ilk defa yanlız kahvaltı yapacağım için çay yapmadım kendime, meyve suyu içeyim dedim ve bugün mide yanmam yok denecek kadar az. yarında denicem belki çay azdırıyodur yanmayı.
Ben de diyorum ki , kimse midesinden şikayetçi değil . Hamilelik reflüsü pek bir kimsede yok diye düşünüyordum. graf , nddd , sen varsın. Başka kimsede varmi bilmiyorum ama işimiz zor. Allah yardımcımız olsun. Midem rahatsız diye ne yiyeceğimi şaşırdım neredeyse. Bebeğim yeterli besin alamayacak diye endişeleniyorum. Çünkü benim reflüm kronikleşti gibi
Ben de diyorum ki , kimse midesinden şikayetçi değil . Hamilelik reflüsü pek bir kimsede yok diye düşünüyordum. graf , nddd , sen varsın. Başka kimsede varmi bilmiyorum ama işimiz zor. Allah yardımcımız olsun. Midem rahatsız diye ne yiyeceğimi şaşırdım neredeyse. Bebeğim yeterli besin alamayacak diye endişeleniyorum. Çünkü benim reflüm kronikleşti gibi
selam kızlar bende temmuz annesi olucam inşallah.4lü test yaptırdık pazartesi önümüzdeki ayada ayrıntılı ultrason olucak.56 kilo ile hamile kaldım şimdi 60.6 kilo oldum sizler ne durumdasınız şişlik oluyormu bacaklarınızda?karın çatlakları oldumu hiç?hangi kremleri kullanıyorsunuz?ben pregnacare kullanıyorum şuan için çattlamadım ama daha erken zaten heralde.banyodaykende bebe yagı ile masaj yapıyorum karnıma.her gün iki bardak süt içiyorum ayrıca.arada türk kahveside içiyorum ( dayanamıyorum çünkü çok severim türk kahvesini):)her sabah açık limonlu çayda içiyorum.kan hapı ve elevit kullanıyorum hergün.Kan hapını sabah erken eşim işe giderken alıyorum sonra iki saat daha uyuyorum kahvaltıya kadar ki demirin etkisini yediklerim öldürmesin.birda yüzmeye başladım ewe yakın bi spor salonunda.doğum kolay olsun die.bebeğimide hissetmeye başladım artık pıt pıt vuruyor arada.12.haftada cinsiyetini öğrendik.bir kızım olucak hayırlısıyla.sizlerde durumla nasıl muhtemelen aynı şeyleri yaşıyoruzdur.Uzun yazdım biraz ama yanlış yaptığım bişeyler varsa söyleyin lütfen
ben bursa nilüferde yaşıyorum aranızda bursadan var mı belki doktor tavsiyesi alırım bursalı varsa aranızda
amin canım. ama endişelenme bende mideme dokunmasının yanısıra biçok şeydende tiksindim, kırmızı et tavuk balık süt hepsinden. vitamin takviyesi alıyorum napıyım olduğu kadar beslenicez artık. önemli olan kendimizi iyi hissetmemiz. üzülme kuzum sen iyi hisset yeterki
Canımsın. Teşekkür ederim. Evet aynen ben de et , balık , tavuk ve süt ürünlerinden tiksindim. Hamileliğimde ilk defa dün kırmızı et tüketebildim. Afedersin çıkarırım diye korkarak yedim. Çok şükür sorun olmadı. Süt ürünlerini de hamile kalmadan önce çok tüketmiştim. Allahtan Ca deposu sağlam.
Tatlım sana önceki topikte de sormuştum ama arada kaynadı. Senin bebisindeki omfalosel tanısını doktor hangi haftalarda ve hangi tetkikle koymuştu? Amniyosentez yaptırmış miydin?
canım 12. haftada ikili test için medicanaya gittim orda ilk anladı perinatolog. zaten ikili testi bile yaptırmadan biz direk çapaya gittik ordan, çapada cvs yapıldı amniyosentez daha sonraki haftalarda olabiliyo. benim erken olduğu için bebeğin sıvısından değil eşinden örnek alıp öyle incelemeye gönderdik. 1 ayda çıktı sonuçlar, çok sancılı ve stresli bir dönemdi, allah hiçbir anneye yaşatmasın.
canım 12. haftada ikili test için medicanaya gittim orda ilk anladı perinatolog. zaten ikili testi bile yaptırmadan biz direk çapaya gittik ordan, çapada cvs yapıldı amniyosentez daha sonraki haftalarda olabiliyo. benim erken olduğu için bebeğin sıvısından değil eşinden örnek alıp öyle incelemeye gönderdik. 1 ayda çıktı sonuçlar, çok sancılı ve stresli bir dönemdi, allah hiçbir anneye yaşatmasın.
Canım benimde olmuştu sanki felç inmiş gibi hissettim.takıldım kaldım. Çook korkunç bişeydi. Giydiğin ayakkabıya dikkat et hatta değiştir bence. Ben babet giyiyordum hem açık hemde düz olduğu için sanırım öyle oldum. Ayakların hiiç üşümemesi lazım. Ben ayakkabılarımı değiştirdikten 2 sonra azaldı ağrılarım. İnşallah sende atlatırsın canım
selam kızlar. son bir haftadır iştahım bi açıldı ki sormayıntutamıyorum kendimi nolacak böyle bilemiyorum..
iştahında patlama yaşayan var mı benim gibi :18:
Arkadaşlar alakasız olacak ama alışveriş yapmaa başlayan var mı aramızda? Ne aldınız?
aynen canım inme inmiş gibiyim. çalışmıyorum çoğunlukla evdeyim zaten basta düşük problemi olduğu için hala bile öyle çok ayakta kalmıyorum ki dışarı cıktığımdada spor ayakkabılar kullanıyorum zaten suanda. bnde anlamadım ne oldu bianda sabah kalktığımdan beri böyle..
Ümraniyedeki Medikana hastanesi mı?
Âmin canım Allah kimseye yaşatmasın. Gerçekten çok zor. Rabbim yardımcın olsun. Şimdiki durum ne? Ek olarak bir tedavi uygulanıyor mu? Çapa çok iyi bir araştırma hastanesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?