2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

valla bana öyle dedi ben de gün içinde tüketiyorum meyveyi 1 elma 1 portakal şeklinde..ama dün akşam nar yedim :)sonunda sağlam bir nar buldum :)

Bende aksamlari biseyler yemeyi kesim
Bari olmuyo bole daha kac ay var ama saglikli dogsunda yeter verilir kilolar ama bisey dicem
Benim goguslerde bayagi buyudu icine sut dolmaya baslayinca ne olucak anlamadim ben bide beyaz tenli olunca damarlar falan belli oldu hep

ay doğru ya kusuruma bakma unuttum neyse inşallah bütün sıkıntılarımız bitecek allahın izniyle bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alınca merkeze pek gelmiyorsunuz herhalde yazın buluşsak ne güzel olurdu yüzyüze de tanışırdık:)

Ünv öğrenciyken Bostancıda gösteri merkezine yakın oturuyordum;orda çok güzel mağazalar var eminim güzel şeyler bulursun.Fiyatlarda Bağdat caddesine inmeden önce olduğu için daha uygundur.Ben az önce 4 lü test sonucumu öğrendim herşey normal dedi doktorum:) onun mutluluğunu yaşıyorum şu dakikalarda.Test sonucu beklemek insanı çok geren bir durum.Oğlumuz olucak kısmet olursa Allah hepimizinkine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

canım ya çok sevindim senin adına bak gittikçe herşey düzeliyor ayrıntılı ultrasonu kime gidicen bende 6 martta semih beye gidicem

iyi bak o bölgeyi biliyorsan daha iyi mağazanın adını veririm gitmek istersen sonucun içinde sevindin gözün aydın sonuna kadar da böyle güzel gider inşallah artık sende benim gibi testleri unut bebişinine odaklan en güzel şey onu hissetmek bence:)

Saol canım güzel dileklerin için:) yolum oraya düşerse giderim ...şu ayrıntılı ultrasonuda atlatsam içim daha rahat olacak...Bazen konuşuyorum onunla pek hareketini

hissetmedim ama hamilelik=endişe hali...Umarım kısa zamanda senin gibi sadece ona odaklanırım :)

Elifciğim akşamları ekmeği kesmen yeterli düzenli beslenmene dikkat et.Ağır yağlı karbonhidratlardan uzak dur.Özellikle akşam hafif yersen kendini daha rahat hissedeceksin.

Gaz sancısı,hazımsızlık,şişkinlik hissetmez daha rahat uyursun ...

Göğüslerin büyümeside normal ben spor sütyeni kullanıyorum.Daha rahat ediyorum sanada tavsiye ederim

allahın izniyle oda iyi çıkar hatta bebeğini daha net göreceksin onu görünce için iyice rahatlar benim aslında ist doktorum bakmıştı ama burada tekrar bakılacak bende bir an önce bebeğime kavuşmak için dua ediyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Youtube'dan bebek gelişimlerini ve doğumlarını izlerken göz yaşlarımı tutamıyorum. Yaradan Rabbim bebeklerimizi sağlıcakla zamanında kucağımıza almayı nasip et.

Selammmm temmuzun en güzel anneleri ve onların tatlı meleklerii

Biz bugün oğluşum ve teyzesiyle sağlık ocağına gittik kontrole.
Hemşire ablamız parmağımdaki yara bandını görünce ne oldu diye sordu.Bende bıçakla kesildi deyince aaa o zaman tetanoz aşısını yapmamız lazım dedi :18::18:
Çookk panik oldum. Korkma canım o kadar acımaz ama bir doktoruna sor istersen dedi.
Bizde doktorumuzun yanına gittik anlattık durumu o da sorun yok olabilirsin dedi.
Bizde kardeşimle gittik dışarda bişeyler atıştırdık. Sonra tekrar sağlık ocağına döndük.
Sağolsun hemşire ablamız çok yavaş hiç acıtmadan yaptı aşımızı Şimdilik bir acı sızı yok.Bakalım yarın ne olacak
Akşama da büyük teyzeler gelicek ziyaretimize ben şimdi kaçıyorum canlar hazırlıklara kaldığım yerden devam edeyim. Azıcık kaçamak yaptım bi bakayım sizede dedim
Hepinizi çoookk öpüyoruzzz
Artık gece tekrar uğrar bakarım neler yapmışsınız diye hiç geçmişe bakmadan geldiimmm ve gidiyoruumm

Selam herkese
2 li testte yapılan kan sonuçları yüzünden bir türlü hamileliğin tadını çıkartamadım. 3 hafta önce Amniyosentez yaptırdım bugün nihayet sonuçları aldık..
Çok şükür kızım gayet sağlıklı sonuçlar süper çıktıııııııııııııııııııı haberi aldığımda şok gerilim sevinç hepsi birden önce bir güzel ağladım kendime geldim.
Nihayet artık bizde hazırlıklara başlayacağız.
Yüreğinde bebek özlemi olan herkesin ,sağlıkla bebeğine kavuşmasını nasip etsin tanrım :)
Herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…