- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm benim mutfk perdelerim zebre altına güneşlik gerekmiyor alıcğın yere sor içeriyi gsterirmi ışık yanınc diye hatta elini altına koyup gün ışığına doğru tut anlarsın gösterip göstermediğini
yarın sabah tetanoz iğnesi olucam :18:
benim kararsız kaldığım konu beşiği büyüyen mi yoksa daybed tarzı beşikler var ondan mı olsun ikiside çok güzel ikisininde farklı avantajları var uzun ömürlü olması için büyüyenlerden olması lazım ama diğeride çok hoş görünüyo 4 yaşa kadar kullanabilr ve az yer kaplıyo eğer bi kardeşi olursa :) onun yatağı da orda olacak.. gibi gibi bi sürü soru işareti var bilemedim yani..
E almissin ya tatlim sende.ben kraft twist rlx aldim arabayi.az kalmis annesi alirsin yavas yavas.Maşallah canım yaa.. ne güzel!! bende acaba daha erken mi falan diye dolanıyorum ölee ortalıklarda.. Özendim sana bak şimdi:) biz bebek arabasının siparişini verdik sadece..Concord neo alıcaz inşallah. şöyle bi 350 tl civarıda kıyafet hastane çıkışı vs. aldık o kadar..
cnm benim mutfk perdelerim zebre altına güneşlik gerekmiyor alıcğın yere sor içeriyi gsterirmi ışık yanınc diye hatta elini altına koyup gün ışığına doğru tut anlarsın gösterip göstermediğini
yarın sabah tetanoz iğnesi olucam :18:
Merhaba Kızlar Allah nasip ederse bende temuz annesi olucam.. Hazırlıklara başladınız mı hiç; başladıysanız neler aldınız? bebek odası bakanlar var mı??
Kizlar minnos kizimin odasina zebra perde diktirecegim.altina fon guneslik gerekirmi.brilant in pembe bi modeli var ayiciklli cok guzell 150 tl diyorlar ama.sizin fikrinizi aliyim dedim.
bunlar her bebekte farklılık gösterebilir elbette... annesütü çok önemli ama yine söylüyorum ya memeden emmesi herşeyden sağlıklısı... biberonu da anneyi emer gibi emicek emmeden çekemez ki içindeki mama veya sütü... herşeyin hayırlısı olsun... zor iş evlat sahibi olmak... huysuz çocuklarımız olmasın inşallah... bol bol annesütü alabilrsinler ki sağlıklı olsunlar dilerim...
Hayirli olsun canim.benim bebek odasini enistem yapacak mobilyacidir kendisi.arabasi sallanan besigi kiyafetlerinin cogu ates olcer felan hepsini aldim.arabada prenses var yazisi bile aldim kizzbi kizim eksik.1 ay sonra odasi da gelince bakim esyalarini da alacagiz.geri kalan 3 ayi usul usul bekliyecez
Olsun ne güzel kendi evine istediğin gibi herşeyi yaparsın. Ben kiradayım o yüzden alacağım şeyleri uzun uzun düşünmeden almak istemiyorum.Taşınırsam kolay taşınsın mobilya ziyan olmasın diye.benim evim küçük olduğu için yatak odama bebek yatağı alıcam sadece şimdilik evimiz 2 sene sonra biticek o zaman artık alırım napim
Canım bende fena grip oldum doktor bana duocid diye bir antibiyotik verdi. Bebeğe bir zararı yok dedi banada
Benim butun mobilyalari enistem yapti.odaya da sadece malzeme parasini alacak.1200 felan tutar en fazla.Başladık başladık canım.
Kıyafet olarak epey bişey aldık.
Büyük eşyalarada önümüzdeki ay başlıyoruz inşallah. Çok heyecanlıyım o yüzden
Canım onların altına güneşlik konmuyor. Sadece zebra perdeyi kullanıyorsun. Benim mutfağımda da var.
Aminnn inşallahhh
Bende hiç emmemişim anne sütü.İlk çocuk olmamın şanssızlığı herkes karışmış anneme. Sonrada emmez olmuşum zaten.
Kardeşimse bir buçuk yaşına kadar emdi. Annem kendi bildiği gibi baktı ondan diyorum bende
Benim eniştemde mobilyacıdır ama hiiiççç beklemem ondan mobilya falan. Kendi evine bile yapamadı bana hiç sıra gelmez heralde
Benim butun mobilyalari enistem yapti.odaya da sadece malzeme parasini alacak.1200 felan tutar en fazla.
Benim butun mobilyalari enistem yapti.odaya da sadece malzeme parasini alacak.1200 felan tutar en fazla.
E almissin ya tatlim sende.ben kraft twist rlx aldim arabayi.az kalmis annesi alirsin yavas yavas.
Ya tereddut ettim bosluk felan kalirsa diye malum gece felan yari ciplak emzirecez aglayincaiyica bakayim ona
benim evim küçük olduğu için yatak odama bebek yatağı alıcam sadece şimdilik evimiz 2 sene sonra biticek o zaman artık alırım napim
selam kızlar dua okuyanların ağzına sağlık Allah razı olsun...
bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, bebeğimin böbreklerinde 5mm lik su toplanmış, doktor daha fazla çogalırsa dogumdan sonra bebek ameliyat edilir dedi
ama şimdi bişey demek istemiyorum dedi..
takip edicekmiş işte..
dua edin kızlar inşallah bi ay sonraki kontrole kadar bişeyi kalmaz bebişimin. bu arada oğlum oluyor inşallah, pipisini de ben göremedim ama olsun..
Canim ben ikili test yaptirmadim ucluyu de bu gun verfim sonuclar cikmadi.doktorun bilgi vermedimi sana.baska bi doktora goster bence sonuclarini.hemen amniyosentez felan yaptirma.bazi degerler yuksek de ciksa onemsiz ya da yanlis olabiliyomus.sikma canini insallah bisey cikmaz.Arkadaşlar merhaba bir sorum olucaktı, benim beklenen doğum 26.07,2013 , yapılan 2 li test normal çıktı ama dörtlüde 1.80 değer le risk var dedi doktor napmalıyım sizler de nasılsı acil cevap kafayı yicemmm
Hayirli olsun canim bi solukta dogur insallahBende temmuzda dogum yapcam insallah!!!!
Cinsiyet belli degil daha. Iki hafta sonra ogrencez.
TAKIPTEYIMMMMMMMMMMMMMMMM
cnm tamamen perde kumaşının kalitesi ile alakalı ben bastım parayı aldım perdeyi keten perde gibi töbe göstermez içeriyi eşim takıntılıdır perde konusunda çünkü
Bende temmuzda dogum yapcam insallah!!!!
Cinsiyet belli degil daha. Iki hafta sonra ogrencez.
TAKIPTEYIMMMMMMMMMMMMMMMM
selam kızlar dua okuyanların ağzına sağlık Allah razı olsun...
bugün ayrıntılı ultrasonum vardı, bebeğimin böbreklerinde 5mm lik su toplanmış, doktor daha fazla çogalırsa dogumdan sonra bebek ameliyat edilir dedi
ama şimdi bişey demek istemiyorum dedi..
takip edicekmiş işte..
dua edin kızlar inşallah bi ay sonraki kontrole kadar bişeyi kalmaz bebişimin. bu arada oğlum oluyor inşallah, pipisini de ben göremedim ama olsun..