- 26 Mayıs 2011
- 351
- 0
Cagla guzel isim kulaga hos geliyor,biz hala bir isim bulamadik kizimiza karar vermek cok zor :26:
bizim de seçenek ikiye indi gibi ışıl ve nil
ama aklımda cemre,ceren,selen de var :)çok zormuş ya....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cagla guzel isim kulaga hos geliyor,biz hala bir isim bulamadik kizimiza karar vermek cok zor :26:
ultrasonda yakisikliyi gorunce biseyin kalmaz dert etme bukadar kendine bende kizcemi henuz hissetmedigim icin kontrol tarihlerini iple cekiyorum devamli hicbir problemmimiz cikmadi sukur boyle cok kafaya takiyoruz sonra bebeislerimizde stres oluyo iyi dusun iyi olsun
bizim de seçenek ikiye indi gibi ışıl ve nil
ama aklımda cemre,ceren,selen de var :)çok zormuş ya....
Acaba Hamilelik depresyonuna falan mı girdim diyorum. İnanılmaz mutsuz hissediyorum. Böyle davrandığım içinde bebişimi üzüyorum farkındayım offf. Ben yapçak bişeyler bulayım en iyisi kendime. Geçmiycek yoksa benim içimin sıkıntısı
Acaba Hamilelik depresyonuna falan mı girdim diyorum. İnanılmaz mutsuz hissediyorum. Böyle davrandığım içinde bebişimi üzüyorum farkındayım offf. Ben yapçak bişeyler bulayım en iyisi kendime. Geçmiycek yoksa benim içimin sıkıntısı
herkese günaydın :) cuma günü kanald de yine verdiler bakanlık doğum iznini 6 aya çıkarmak için çalışıyor diye bakan konuşma felan yaptı inşallah bize yetişir ya bu arada resmen deprosypndayım o kadar hızlı kilo alıyorum ki kfayı yemek üzereyim 4 kg geçiyor artık 5 e yaklaşıyor
bu sorunun cevabını bulursan banada söyle bende 4 kg aldım ve bunların hepsi son ayda oldu o kadar hızlı alıyorum ki psikolojim bozuluyor. bi arkadaş geldi geçenlerde 32. haftada 9 kg almış sanki ben çokm alıyorum. kontrolümde soracağım ama iştahım çok aşırı artmıyor ilk aylara göre arttı ama ilk aylarda zaten bulantıdan dolayı yiyemiyorduk bilmiyorum işte ya ne yapcaz
ben ilk 16 haftada çok kilo aldığım için artık dikkat ediyorum.daha çok proteinle besleniyorum,ara öğünlerimde hep meyve oluyor.acıkınca ceviz,fındık atıştırıyorum,süt içiyorum ve böylece son 4 haftada iki kilo aldım.ayda 2 kilo da normal sanırım.
Ben çok severim Çağla ismini...Ç ile başlayan isimler zevk sefa düşkünü olur diyor bir sitede...Vur patlasın çal oynasınnn :))
Eğlenceli bir kız istiyorsan çok güzel bir isim...
Buradan bir bakın isterseniz...
İsim Analizi - Anneysen.com
merhaba arkadaşlar ilk kez yazıyorum buraya herkese hayırlısı olsun diyorum minik kızımda şu anda tekmeleriyle selam veriyo sanırım size .. kızımıza isim olarak nil koymaya karar verdik..
ayni sey bendede vardi durduk yerde aglamalar sinirlenmeler kocacim iyi dayandi valla birde ben yurtdisindayim kimsemde yok bi kocam var neyseki 2 haftadir rahatim biraz okadar kalmadi
herkese günaydınnn... daha erken ama bişi sorcam bu süt sağma makineleri varya, hiç araştrdınızmı ne almayı düşünüosunuz?? neye dikkat etmemiz gerekio acaba
Canlar nasılsınızz
Ben çoook yoğun bir haftasonu geçirdim onun yorgunluğu daha bitmeden çok yoğun bir pazartesiye başladım.
Çok keyifsiz halsiz bir durumdayım. Birde bikaç gündür mide yanmaları başladı bende yine. Hemde bu seferki çok fazla.yemek yiyesim gelmiyor. Sizde de var mı böyle bişey.
Bende bikaç gündür bebişimin hareketlerini hissedemeyenlerdenim. Bi türlüde içimi ferahlatamadım. Sanki bişey olmuş gibi hissediyorum. Yarın sağlık ocağına gidicem ama çok tedirginim.Rüyamda bile hep bebeğin hareketlerini hissetmeye çalıştım.Niye böyleyim hiç anlamadım
canim ben daha yeni bi sut sagma makinasi aldim. eltim 2 ay once dogum yapti, o philips avent almis memnun oldugunu soyledi ovdu. ben de ona dayanarak aynisindan bi tane aldim, bakalim insallah ben de memnun kalirim. inteernette de baktim biraz almadan once genelde iyi yorumlari vardi.
Ben sadece ikisini biliyorum etkilemek istemem ama Eray sanki daha iyi gibi...
Bu arada ilk ayrıntılıya kendi dr.un bakıyormuş eğer gerek görürse yönlendiriyormuş...4 lü yapıldımı sana cnm...
kızın hayırlı olsun,aynı isim üzerindeyiz seninle :):)
benim de nil ve ışıl aklımdan geçen :)
çalışıyomusunuz hanımlar?
bu sebeple mi süt sağma makinesi almak istiyorsunuz?.
Mrb elif bende 18. haftami bitirdim ama bebegimi hissetmiyorum kontrollerde hersey normal bebegim saglikli cok sukur ama ya ben cok acele ediyorum ya da bebisim cok uyusuk bu arada ilk bebegim,
Nddd sanada gecmis olsun canim
Canim benim karnimin alt kisminda belirgin pit pit vurmalar var ama ultrasonda bir hafta 3 gun onde gorundu benim sipa belki ondandir ama bugun hic ses cikarmadi