- 31 Aralık 2011
- 5.038
- 0
- 40
evet ben calisiyorum ama calismasam da almayi dusunurdum cunku cok duydum ilk gunlerde emzirmekte sikinti cekenleri ya da bebegin kac gun memeyi almadigini o yuzden makina cok kullanisli oabilir bizim icin. benim aldigim markanin. 3 kademesi de var elektirikli, manuel ve pilli olarak calisabiliyo. onun disinda goguse takilan kisim silikonmus ve sagarken masaj da yaptigindan rahat sagim sagliyomus (tabi bunu ben henuz bilemiyorum:) ) bi de once kendin bi kac ker sagiyomussun, makine bu hizi kaydedip hep o hizda sagiyomus yani hizini istediginibi ayarlayabilirsin. cok knustum ama bi sey daha ekliim diger makineler gore daha az ses cikariyomus. umarim yardimci olmusumdur :)
yani bende de hep şöyle bi fikir oluşmuş... çalışan anneler bütün gün işte olduğundan sütlerini sağıp bırakıyorlar (mecburiyetten) gibi geliyo... yani neticede bebek doğduğu andan itibaren anneyi emerse o memeden çekmeye alışıyor... her ne kadar ilk 2 gün zorlansa da anneyi emmeyi öğreniyor... ama diğer türlü bana pek mantıklı gelmiyor hem anneyi emmeyi öğrenemiyor hemde annesütündeki bazı vitamin ve mineraller ölüyor bebek içene kadar... yani ben olsam mecburiyetten alırdım sanırım... çalışıyosam yani... tabi bu benim şahsi fikrim... ama bazen anneler de kolaya kaçabiliyor...