2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

kızlar benim oğluşum 19+1 de 280 gr'dı küçükmü kalmış benim kuzum :'(
Maşallah siznkiler 300lerde hatta 400e yakın
Ne yapsamki kilo alması için ????

kızlar benim oğluşum 19+1 de 280 gr'dı küçükmü kalmış benim kuzum :'(
Maşallah siznkiler 300lerde hatta 400e yakın
Ne yapsamki kilo alması için ????
canım bebekler 0. haftadan sonra kılo almaya baslıyor bırde bebegın boyu ve kılosu annenın elınde degıl ben ılk oglumda 9 ay ac gezdım sadece corba ıcebılıyordum sabah akşam 9 kılo aldım toplamda oğlum 4350 gr 53 cm dogdu ama bu hamılelıgımde ıstahım ıyı sımdıden 10 kılo aldım ama oğlum normal degerler ıcınde

canım bebekler 0. haftadan sonra kılo almaya baslıyor bırde bebegın boyu ve kılosu annenın elınde degıl ben ılk oglumda 9 ay ac gezdım sadece corba ıcebılıyordum sabah akşam 9 kılo aldım toplamda oğlum 4350 gr 53 cm dogdu ama bu hamılelıgımde ıstahım ıyı sımdıden 10 kılo aldım ama oğlum normal degerler ıcınde

bebein boyunu hesaplarken fl değerini 7 ile çarpıyormuşuz arkadaş söyledi:26::26:doğrumu acaba benim değer 42.80 mm 40.76 yazıyor fl de:KK53::KK53:

20. haftadan sonra

Çok sağol meltemcim içimi ferahlattın inşallah benim oğluşumda seninki gibi tombiş olur :)

kızlar merhaba

FL için 19+6 hafta 23 cm
kilosu için 21+2 hafta 389 gr çıkmakta bu ultrasondaki haftaları halen çözebilmiş değilim sat a göre farklı çıkıyo bazen uyumlu çıkıyor sizde oluyormu ?

kızlar merhaba

FL için 19+6 hafta 23 cm
kilosu için 21+2 hafta 389 gr çıkmakta bu ultrasondaki haftaları halen çözebilmiş değilim sat a göre farklı çıkıyo bazen uyumlu çıkıyor sizde oluyormu ?
evet canım bebegın olculerıne gore yaklasık belırlıyor usg haftayı sen her zaman satı baz al

kızlar bebeğin gelişimiyle ultrasondaki haftası farklı çıkan var mı ?
başı ile bedeni uyumlu değil dr.
bedeni 2 hafta geriden geliyormuş
proteine ağırlık ver dedi başka ne yapabilirim :KK43:(

bugün dr kontrolümüz vardı
21 haftalık
28cm
350 gr

*bundan önceki kontrolumuz 17+6da
17cm di oğluşum yanlış yazmışım düzeltebilir misiniz

meltemcim diğer tarafa da yazmıştım ama kolaylık olsun diye buraya da yazayın dedim kızçem 20+6 da 414 gr 25.6 cm de boyu :KK16:

canım bugün kontrolümüz vardı. 22+3 üz.:KK8: boyumuz 27 cm kilomuzda 500 küsürlü dedi ama unuttum heyecandan. acaba ultrasyon kağıdında yazıyormuki. boyunu bulmak için 7 ile çarpıyoruz peki kilosu içinde varmı bi güzellik...:KK53:

canım bugün kontrolümüz vardı. 22+3 üz.:KK8: boyumuz 27 cm kilomuzda 500 küsürlü dedi ama unuttum heyecandan. acaba ultrasyon kağıdında yazıyormuki. boyunu bulmak için 7 ile çarpıyoruz peki kilosu içinde varmı bi güzellik...:KK53:
kılosnu bılmıyorum be bebısım nasıl hesaplıyolar:KK43:

X