2013 Subat Annelerı "Bebekler kac haftalık, kaç kılo, kac cm?"

canım benim de 15 haftalıkken varmıs ölçüleri şimdi baktım da :) o listeye girmio kanımca 16-20 haftayı almıssın :KK66: yalnız 21. haftaki Fl ölçüsünden boyu 24.6 cm cıkıo onu yazabilirsin :)

canım benim de 15 haftalıkken varmıs ölçüleri şimdi baktım da :) o listeye girmio kanımca 16-20 haftayı almıssın :KK66: yalnız 21. haftaki Fl ölçüsünden boyu 24.6 cm cıkıo onu yazabilirsin :)
ekledım canım o kadar gecmısten toparlamak zor olur dıye 16 dan ıtıbaren yazıdm bırde bundan sonra kılo alacaklar falan

:) evet sen daha ii bilirsin bu konuda tecrübelisin :KK66: bi daha ki kontrolümde buraya yazar ya da sana msj atarım inş unutmam :)

BENİMminişim ufak mı kalmış yaa:KK14:
21+5 22cm 400 gr:nazar:
listeye eklerseniz sevinirim

16+6 da boyu hatırlamıyorum kilo 175gr

hımmm dr. bana boy söylemedi amaaaa yaşasın araştırmacı kk kadınları.... fl:3,89 cm 7 ile çarpınca 27,23 cm mi oluyor maşallah kuzumaaa:)))

hımmm dr. bana boy söylemedi amaaaa yaşasın araştırmacı kk kadınları.... fl:3,89 cm 7 ile çarpınca 27,23 cm mi oluyor maşallah kuzumaaa:)))
canım FL femur Boyu dimi
benım doktro yanlış söylemiş ızaman benım femur boyu 3.6cm X7 25.2 cm yapıyorr
oyy kuzumm:nazar:

cumartesi gunu melegımızı gorduk kılosu 480 gr 23cm boyunda doktor maşallahımız var dedı

Kızlar Merhaba

Ben de inşallah şubat annesi olacagım. Bebeğim 16+1 haftalıkken 15 cm ve 183 gramdı. Listeye ekleyebilir misiniz? Bu haftasonuna dogru tekrar kontrolumuz olacak 20. hafta , onu da o zaman gonderırım. Çok merak ediyorum bebişimi çok özledim:KK70:

slm kızlaar ..oğluşum şu anda 20 hft+1 günlk adı egemen olucak inşallah :) yarın organ ölçümü yapıcak o zaman kilosu ve boyu hakkında bilgi verebilirim:)

Kızlar Merhaba

Ben de inşallah şubat annesi olacagım. Bebeğim 16+1 haftalıkken 15 cm ve 183 gramdı. Listeye ekleyebilir misiniz? Bu haftasonuna dogru tekrar kontrolumuz olacak 20. hafta , onu da o zaman gonderırım. Çok merak ediyorum bebişimi çok özledim:KK70:
ekledim canım masallah kuzuna:nazar::nazar::nazar:
slm kızlaar ..oğluşum şu anda 20 hft+1 günlk adı egemen olucak inşallah :) yarın organ ölçümü yapıcak o zaman kilosu ve boyu hakkında bilgi verebilirim:)
ogrendıgınde eklerım canım senıde

son kontrolümüzde 22+3 günlük 29 cm 547 gramız :KK16: :nazar:
ekledım kızını ay pardon oğlusunuuuuuu:))):nazar::nazar::nazar:

X