Merhaba samsundamı yaptırıyosunuz tüp bebeği
Aslında ilaçlar kişiden kişiye değişiyo yumurtalarını büyümesine ve cevap vermesine göre bence tek tek al ben iki tedavimdede öyle yaptım
arkadaşım hepsini birden alma tek tek al. banada dr 5 tane yazdı ama 2 tane kullandık. Boşuna masraf etme..hayırlı olsun bu arada tedavin
kizlar transferin daha ilk gunundeyim ve esim nezle oldu hapsurup duruyosinirim bozuldu bi zarari olur mu acaba ya. Transferden sonra kendisi ya da esi nezle grip olan var mi arkadaslar cevap yazin noluurr
Sonuç 148 yaniiiiii hamileyimmmmmm çok şükür Allah isteyen herkeze nasip etsin
evet canım samsunda yaptırıyorum çok teşekkür ederim...
Ben forumu gezerken sizin güzel haberinizi gördüm bende Salı günü tahlil yaptırcam bende sizin gibi umutsuzum sanki adet sancım var bu zamana kadar olmadı bugun başladı adet ağrım normal olmam tarihte pazartesi.ALLAHtan tek dileğim adet olmamam çok yorgunum çünkü.Hnagi doktora gittin merak ediyorumSonuç 148 yaniiiiii hamileyimmmmmm çok şükür Allah isteyen herkeze nasip etsin
arkadaşlar tabloda 54 kişi sonuç aldı ve 31 i hamile kaldı ve suan 26 sı devam ediyo yanı hemen hemen %50 süpersiniz.bana umutsunuz...ışıksınız...
bhrchn+unyelıarzu+piti=HAMİLE yazıcam günlerde gelcek allahın iznityle eee bız sona kaldık napalım:)
canim bu sure icinde belirti hissettin mi hic? Kacinci gun embriyosuydu?
3. Gün transfer yapıldı. Benim iki yumurtam gelişti biri orta diğeri 1. Kalite ben Dr la konuşdum ikisinide koydular. İlk günden beri sol kasığım inanılmaz ağrıdı hatta dün gece uykumdan kalktım ama öyle adet sancısı gibi değil sanki bıçakla kesiyorlar gibi. Birde artık ilaçlardan mı bilmiyorum akşamları çok erkenden uyumaya başladım son 1 hafta ama ben progestan iğnesi kullanıyordum iki ampul her gece hep ilaçlardandır diye düşündüm ama umutsuzluğa kapılma elim kasığımda ayetel kürsüyü okudum sürekli bebeğimi melekler korusun diye. Dua et bol bol Allah yardımcın olsunHerkezin sorularına cevap vereyim insan aynı şeyleri yaşayınca herkezi daha iyi anlayabiliyor Bu nedenle senle başlayayım
Çok saol senin ilk kan tahlilin neydiCnm Cok sevindin allah kucagina almayida nasip etsin rabbim bizi sevindirdi isteyen herkeside sevindirsin
çok çok çokkkkkkkkkkkkkk sevındım ya ne guzel bı haftasonu:)süperrrrrrr....allah kucağınada aldırsın değerinde güzelmiş...bide kaçıncı gun embrıyosuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?