• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Ben forumu gezerken sizin güzel haberinizi gördüm bende Salı günü tahlil yaptırcam bende sizin gibi umutsuzum sanki adet sancım var bu zamana kadar olmadı bugun başladı adet ağrım normal olmam tarihte pazartesi.ALLAHtan tek dileğim adet olmamam çok yorgunum çünkü.Hnagi doktora gittin merak ediyorum
Memorial Şişli. Ya ağrılara bakarsak son iki gün ağrım adet sancısı gibide oldu ama daha çok keskin bi ağrıydı ve hala o ağrı var ama gerçekten çok dinleme kendini bende son günlerde birkaç sayfa öncesine bak kafayı sıyırmak üzereydim o yüzden hiç stres yapma bol bol dua çok işe yarıyo manen aa bu arada eğer bi belirtiyse son üç gündür inanılmaz midem yandı hatta gece mide yanmasıysa kalktım ancak çıkartarak rahatlıyodum ama herkezde değişir gibi bende çok okudum kimisinde hiç belirtisi olmamış

Canım sen bana çok ümit v erdin o listede hep içimden dedimki buraya bende üye olayım sanki listede bana şans getirecek dedim bilmeden çok şey yaptın Allah gönlüne göre versin 3. Gün embriyosu

inşallah tatlım topiğimin hamişleri bana bol bol dua yollasın...burada bırlık için varız destek için geleceğimizi hayallerımızı kazanmak için varız iyiki varım iyiki varsınız...

kızlar bugun adet olmam gerekıyodu olmadım doktorum antıbıyotık vermişti bı haftalık o yuzden gecıktı bır gun bıle zor gecerken allahın takdırıne sığınmış beklıyorum.ya rabbım duy sesemı sen benım mutlu huzurlu haneme ışığımı gönder ve bu önümüzdeki 9 ay boyunca son adetım olsun...

piticiğim sen beni bekliyorsun ya da ben seni bende bugün yarın adet olacağım inşallah

Sonuç 148 yaniiiiii hamileyimmmmmm çok şükür Allah isteyen herkeze nasip etsin

canımmmm çokkkkkk güzel haberler verdin.Allah sağlıklakucağına almayı nasip etsin

arkadaşlar tabloda 54 kişi sonuç aldı ve 31 i hamile kaldı ve suan 26 sı devam ediyo yanı hemen hemen %50 süpersiniz.bana umutsunuz...ışıksınız...

bhrchn+unyelıarzu+piti=HAMİLE yazıcam günlerde gelcek allahın iznityle eee bız sona kaldık napalım:)

canım inşallah bu topikte bizlerinde adının karşışında hamiş yazan günler gelir

arkadaşlar uzun zamandır yazamadım ama sürekli takipteyim ne kadar çok güzel haber veren arkadaş var hepsini çok tebrik ediyorum olumsuz sonuç alan arkadaşlar sizlerde işin peşini bırakmayın emi.adetimi bekliyorum bu arada progestronumu baskılasın diye göbekten iğneler ve ilaçlarla uğraşıyorum.inşallah bu ay transfer için uygun bir rahme sahip olurum.bir daha ki ayı beklemekten sıkıldım artık.bebişlerimi karnımda istiyrum artık..

Bu kalbin üzülmesine asla izin vermicem mutlu sonu görmeden asla ölmicem:)))))))))

Kizlar selam. Transferin 3. Gunundeyim. Zaman gecmek bilmiyo. Bende hic bir agri sizi yok. Goguslerim normalden daha az sis nerdeyse :s transferden yarim saat sonra cok sikismistim hemsireler de yoktu etrafta. Bacaklarimi cok sallamistim kacirmamak icin :s acaba olumsuz etkiledimi yaa off

Kizlar selam. Transferin 3. Gunundeyim. Zaman gecmek bilmiyo. Bende hic bir agri sizi yok. Goguslerim normalden daha az sis nerdeyse :s transferden yarim saat sonra cok sikismistim hemsireler de yoktu etrafta. Bacaklarimi cok sallamistim kacirmamak icin :s acaba olumsuz etkiledimi yaa off

canımya hiç kafana takma daha başındasın bu 12 günü mecbur ne zaman olursa olsun beklemek zorundayız ben teste son iki gün kala hiç inanmıyordum artık kesin adet olacagım diyordum ama çok şükür rabbime bak hamileyim inanıyorumki sende bize güzel haberlerini vereceksin.

canımya hiç kafana takma daha başındasın bu 12 günü mecbur ne zaman olursa olsun beklemek zorundayız ben teste son iki gün kala hiç inanmıyordum artık kesin adet olacagım diyordum ama çok şükür rabbime bak hamileyim inanıyorumki sende bize güzel haberlerini vereceksin.

Saol canim, beklemek zormus :s

Kizlar transferin daha ilk gunundeyim ve esim nezle oldu hapsurup duruyo :( sinirim bozuldu :( bi zarari olur mu acaba ya. Transferden sonra kendisi ya da esi nezle grip olan var mi arkadaslar cevap yazin noluurr
bhrchn hayırlı sonuç alırsın inşallah. olumsuz hiç düşünme bol şanslar...

Sonuç 148 yaniiiiii hamileyimmmmmm çok şükür Allah isteyen herkeze nasip etsin
umutsuz tebrikler... ALLAH kucağınıza aldığınız günü de yaşatsın..

Merhaba arkadaslar, bende 0cak 2013 de tup bebek yaptirdim simdi hamielyim. Burayi simdi farkedince bende tecrubelerimi paylasayim dedim. Benim dondurulmus transferi yapildi. kasimda toplandi yumurtalarim ama ohss olunca dr ne iyisi 2 ay sonra transfer yapalim. Yoksa hamile kalirsan cok daha kotu olur demisti. Iyi ki de oyle yaptik. Rahim ve vucut dinlnmis bir sekilde transfer oldu. Simdi hamileyim cok sukur. Beylikduzu medicana da yapildi tedavim. Cok memnun kaldim. Aysun Lacindi drum.
Bende kan testinden once galiba adet olacam diyordum. Cok umitsizdim. Yuzum sivilce icindeydi. Hatta yaratik yeklinde. Kasiklarim ve belimde agri vardi. Sonra kan vermeye gittik ve pozitif cikti.
Ben transfer sonrasi eve arabayi kullanarak geldim ustelik. gerci 10 dakikalik mesafe ama yine de ben kullandim. Sonrasinda 3-4 gun yattim. Daha sonra yavas yavas is yaptim ama hep agir hareket ettim. Hala oyleyim cunku arada kanamam olmustu. Cok dikkat ediyorum yine de.
Dilerim Allah herkese hayrili evlatlar nasip eder.

Merhaba arkadaslar, bende 0cak 2013 de tup bebek yaptirdim simdi hamielyim. Burayi simdi farkedince bende tecrubelerimi paylasayim dedim. Benim dondurulmus transferi yapildi. kasimda toplandi yumurtalarim ama ohss olunca dr ne iyisi 2 ay sonra transfer yapalim. Yoksa hamile kalirsan cok daha kotu olur demisti. Iyi ki de oyle yaptik. Rahim ve vucut dinlnmis bir sekilde transfer oldu. Simdi hamileyim cok sukur. Beylikduzu medicana da yapildi tedavim. Cok memnun kaldim. Aysun Lacindi drum.
Bende kan testinden once galiba adet olacam diyordum. Cok umitsizdim. Yuzum sivilce icindeydi. Hatta yaratik yeklinde. Kasiklarim ve belimde agri vardi. Sonra kan vermeye gittik ve pozitif cikti.
Ben transfer sonrasi eve arabayi kullanarak geldim ustelik. gerci 10 dakikalik mesafe ama yine de ben kullandim. Sonrasinda 3-4 gun yattim. Daha sonra yavas yavas is yaptim ama hep agir hareket ettim. Hala oyleyim cunku arada kanamam olmustu. Cok dikkat ediyorum yine de.
Dilerim Allah herkese hayrili evlatlar nasip eder.
Bu belirtiler kacinci gunden itibaren basladi? Benim 4.gunum ama hicbir belirti yok henuz.

Bu belirtiler kacinci gunden itibaren basladi? Benim 4.gunum ama hicbir belirti yok henuz.

Sonlara dogru yani test gunune yaklastikca oldu. Ama bastan beri bende hep su gibi akinti oldu. Sanki altima kacirmisim gibi. Bende adet oncesi hep ne olduysa o oldu, sivilcelenme, goguslerde hassasiyet. Hafif belimde agri. Onun disinda hic bir sey olmadi aslinda.

Sonlara dogru yani test gunune yaklastikca oldu. Ama bastan beri bende hep su gibi akinti oldu. Sanki altima kacirmisim gibi. Bende adet oncesi hep ne olduysa o oldu, sivilcelenme, goguslerde hassasiyet. Hafif belimde agri. Onun disinda hic bir sey olmadi aslinda.

Tesekkurler.Hayirlisi olsun hepimiz icin.

Cnm hangi merkezde yaptırıcaksın. Ben öbür ay 19 mayıs fakültesinde yaptırıcam

canım bende 19 mayısta başladım idris hocaya yaptırıyorum benm ilkinde idris hoca yumurta takibimi yapıp ankara tüp bebek merkezine göndermişdi.aslında ikinciyide oraya yaptırmak istedim.idris hocanın yanına gittim tekrar yumurta tabikimi yaparmısınız demek için oda bana burada yapıyoruz gitmene gerek yok başarı oranımızda iyi dedi.ama sen nerede kendini rahat hissediyorsan oraya gidebilirsin ben yine seni hazırlarım dedi.bende hocaya güvendim.yolda zaten gözümde büyüyordu..sonra düşündüm bunu veren allah allah vermedikten sonra ankaradada olmaz buradada olmaz diye düşünerek 19 mayısa karar verdim.tutmasada pişman olmucam hayırlı değilmiş dicem..sende biraz kendinden bahsedermisin canım...

KIZLAR
Bende bu gün tüp bebek için tedaviye başladım ve ilk aşımı yaptım.Allahtan hayırlısı diyorum..ve tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere allah emeklerinizi boşa çıkarmısın diyorum..

PİTTİ benide topiğine kaydedermisin canım yaş 33 erkek faktörü samsun 19 mayıs tıp fakültesinde başladım...

Günaydın.. Deneyimli arkadaşlar size bir sorum var pazar günü kan değerim 148 çıktı salı ise 183.. Normalde doktorum bunun ikiye katlaması yada iki katına yakın bır sayı cıkması gerekıyodu dedı bu yuzden perşembe tekrar kan verıcem.. Kendimi strese sokmamaya çalışıyorum ama elimde değil ne olur biri cevağp versin bu değerler o kadar mı kötü_???

Back