- 11 Aralık 2012
- 816
- 31
- 68
jasemin allah kucağınada aldırsın benımde ertelendı tatlım subat 3te opu oldu bu ay transfer var ama hala beklıyorum adet olmadım 4 gun gecıktı doktorum olabılır dedi.senın kaçıncı gun embrıyosuydu?sıkıntı neydı?Merhaba arkadaslar, bende 0cak 2013 de tup bebek yaptirdim simdi hamielyim. Burayi simdi farkedince bende tecrubelerimi paylasayim dedim. Benim dondurulmus transferi yapildi. kasimda toplandi yumurtalarim ama ohss olunca dr ne iyisi 2 ay sonra transfer yapalim. Yoksa hamile kalirsan cok daha kotu olur demisti. Iyi ki de oyle yaptik. Rahim ve vucut dinlnmis bir sekilde transfer oldu. Simdi hamileyim cok sukur. Beylikduzu medicana da yapildi tedavim. Cok memnun kaldim. Aysun Lacindi drum.
Bende kan testinden once galiba adet olacam diyordum. Cok umitsizdim. Yuzum sivilce icindeydi. Hatta yaratik yeklinde. Kasiklarim ve belimde agri vardi. Sonra kan vermeye gittik ve pozitif cikti.
Ben transfer sonrasi eve arabayi kullanarak geldim ustelik. gerci 10 dakikalik mesafe ama yine de ben kullandim. Sonrasinda 3-4 gun yattim. Daha sonra yavas yavas is yaptim ama hep agir hareket ettim. Hala oyleyim cunku arada kanamam olmustu. Cok dikkat ediyorum yine de.
Dilerim Allah herkese hayrili evlatlar nasip eder.
tedavın hayırlı olsun emelim senıde takıpteyız.eklerım tabı eklemez olurmuyum?kaçıncı denemn?KIZLAR
Bende bu gün tüp bebek için tedaviye başladım ve ilk aşımı yaptım.Allahtan hayırlısı diyorum..ve tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere allah emeklerinizi boşa çıkarmısın diyorum..
PİTTİ benide topiğine kaydedermisin canım yaş 33 erkek faktörü samsun 19 mayıs tıp fakültesinde başladım...
Günaydın.. Deneyimli arkadaşlar size bir sorum var pazar günü kan değerim 148 çıktı salı ise 183.. Normalde doktorum bunun ikiye katlaması yada iki katına yakın bır sayı cıkması gerekıyodu dedı bu yuzden perşembe tekrar kan verıcem.. Kendimi strese sokmamaya çalışıyorum ama elimde değil ne olur biri cevağp versin bu değerler o kadar mı kötü_???
umutusuz bızımde bıldığımız kadarıyla ikiye katlaması gerekiyodu.ama sonuçta değerın düşmemiş az da olsa yukselmış.bi doktorunu ara bakalım ne dıyecek belkı ilaçlarının dozunu arttırır.