• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Merhaba arkadaslar, bende 0cak 2013 de tup bebek yaptirdim simdi hamielyim. Burayi simdi farkedince bende tecrubelerimi paylasayim dedim. Benim dondurulmus transferi yapildi. kasimda toplandi yumurtalarim ama ohss olunca dr ne iyisi 2 ay sonra transfer yapalim. Yoksa hamile kalirsan cok daha kotu olur demisti. Iyi ki de oyle yaptik. Rahim ve vucut dinlnmis bir sekilde transfer oldu. Simdi hamileyim cok sukur. Beylikduzu medicana da yapildi tedavim. Cok memnun kaldim. Aysun Lacindi drum.
Bende kan testinden once galiba adet olacam diyordum. Cok umitsizdim. Yuzum sivilce icindeydi. Hatta yaratik yeklinde. Kasiklarim ve belimde agri vardi. Sonra kan vermeye gittik ve pozitif cikti.
Ben transfer sonrasi eve arabayi kullanarak geldim ustelik. gerci 10 dakikalik mesafe ama yine de ben kullandim. Sonrasinda 3-4 gun yattim. Daha sonra yavas yavas is yaptim ama hep agir hareket ettim. Hala oyleyim cunku arada kanamam olmustu. Cok dikkat ediyorum yine de.
Dilerim Allah herkese hayrili evlatlar nasip eder.
jasemin allah kucağınada aldırsın benımde ertelendı tatlım subat 3te opu oldu bu ay transfer var ama hala beklıyorum adet olmadım 4 gun gecıktı doktorum olabılır dedi.senın kaçıncı gun embrıyosuydu?sıkıntı neydı?
KIZLAR
Bende bu gün tüp bebek için tedaviye başladım ve ilk aşımı yaptım.Allahtan hayırlısı diyorum..ve tüm çocuk sahibi olmak isteyenlere allah emeklerinizi boşa çıkarmısın diyorum..

PİTTİ benide topiğine kaydedermisin canım yaş 33 erkek faktörü samsun 19 mayıs tıp fakültesinde başladım...
tedavın hayırlı olsun emelim senıde takıpteyız.eklerım tabı eklemez olurmuyum?kaçıncı denemn?

Günaydın.. Deneyimli arkadaşlar size bir sorum var pazar günü kan değerim 148 çıktı salı ise 183.. Normalde doktorum bunun ikiye katlaması yada iki katına yakın bır sayı cıkması gerekıyodu dedı bu yuzden perşembe tekrar kan verıcem.. Kendimi strese sokmamaya çalışıyorum ama elimde değil ne olur biri cevağp versin bu değerler o kadar mı kötü_???

umutusuz bızımde bıldığımız kadarıyla ikiye katlaması gerekiyodu.ama sonuçta değerın düşmemiş az da olsa yukselmış.bi doktorunu ara bakalım ne dıyecek belkı ilaçlarının dozunu arttırır.

kızlar ben galıba bu ay adet olmucam:)çünkü tık yok:)şaka bı yana karnım olcakmışım gibi ağrıyo ama sökülmüyo doktorum kullanılan hormon ilaçları baskılamışssa gecikebilir dedi.çok şükür kist falan görmemişti iki hafta oncekı kontrolde.ben tedavı olurken kar yağıyodu o ho hoooo şimdi güneş açtı:)AH annesinin aşkı bütün beklemelerime deyiceksin...VE annenle tanıştığında sende bılıceksınkı o istediğini alır....

jasemin allah kucağınada aldırsın benımde ertelendı tatlım subat 3te opu oldu bu ay transfer var ama hala beklıyorum adet olmadım 4 gun gecıktı doktorum olabılır dedi.senın kaçıncı gun embrıyosuydu?sıkıntı neydı?

tedavın hayırlı olsun emelim senıde takıpteyız.eklerım tabı eklemez olurmuyum?kaçıncı denemn?

umutusuz bızımde bıldığımız kadarıyla ikiye katlaması gerekiyodu.ama sonuçta değerın düşmemiş az da olsa yukselmış.bi doktorunu ara bakalım ne dıyecek belkı ilaçlarının dozunu arttırır.

piticim çok teşekkür ederim bu arada kaçıncı denemem olduğunu sormuşsun benim ilk denememde tutan bi oğlum var bu ikinci.aslında buradan bunu yazmak istemezdim ama yalanda söylemek istemedim.inşallah benim için yalnış düşünen olmaz.inşallah burada çocuğu olmayan herkez olumlu sonuçlar alır ve annelik dygusunu en kısa zamanda tadarsınız..

slm arkadaşlar nasılsınız benim sabahları çok bulantım oluyor. işe giderken arabada mutlaka çıkarıyorum bu gün doktara gittim doktarım ilaç kullanmamı istemedi sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz hayırlısıyla şu günleri atlatırız inş.

slm arkadaşlar nasılsınız benim sabahları çok bulantım oluyor. işe giderken arabada mutlaka çıkarıyorum bu gün doktara gittim doktarım ilaç kullanmamı istemedi sizin nasıl gidiyor hamileliğiniz hayırlısıyla şu günleri atlatırız inş.

iyiyiz dielim öle olalım valla bu mide bulantıları hayattan bezdiriyo ya bide aşırı karnının acıkması valla 9 haftadayım ama kilo almışımdır bu gidişle napcam bilmiorum ilaç vermiyor doktor haklıda tabi aminnnn aminnn 12.haftadan sonra geçer inş

Selam kizlar nasilsiniz? Transferimin 6. Gunundeyim. Pek bi degisiklik yok bende. Hafif bi kasik agrisi var yumurta gelisimindeki gibi. Goguslerimde ise tik yok :s sizce normalmi?

Selam kizlar nasilsiniz? Transferimin 6. Gunundeyim. Pek bi degisiklik yok bende. Hafif bi kasik agrisi var yumurta gelisimindeki gibi. Goguslerimde ise tik yok :s sizce normalmi?

mrb bhrchn.benimde transferin 6.7.8.9.. günleri kasık ağrım olmuştu.başkada hiçbir belirtim yoktu.ben bebişlerin yerleştiğini düşünmüştüm.Rabbime şükürler olsunki öylede oldu.sonrasındada bhcg değerim arttı.benim hiç göğüslerim şişmedi acımadı.herkezde farklı belirtiler olabiliyo.belirtilere çok takılmayın.bol bol dua et canım.kendinede dikkat et.Allahın izniyle hamiş kalırsın İnşalah.

Günaydın.. Deneyimli arkadaşlar size bir sorum var pazar günü kan değerim 148 çıktı salı ise 183.. Normalde doktorum bunun ikiye katlaması yada iki katına yakın bır sayı cıkması gerekıyodu dedı bu yuzden perşembe tekrar kan verıcem.. Kendimi strese sokmamaya çalışıyorum ama elimde değil ne olur biri cevağp versin bu değerler o kadar mı kötü_???

canım bu kesin bir kural deil.benim bhcg si kolay kolay yükselmeyen arkadaşlarım var.ve çocukları da kucaklarında şimdi.tabi genel itibariyle yaklaşık 2 ye katlamalıydı ama dediğim gibi bunlar kesin kurallar deil.kendini strese sokmadan bekle bence.bugün tekrarlayabilirsin testi.İnşallah mutlu haberler alacaksın canım.

mrb bhrchn.benimde transferin 6.7.8.9.. günleri kasık ağrım olmuştu.başkada hiçbir belirtim yoktu.ben bebişlerin yerleştiğini düşünmüştüm.Rabbime şükürler olsunki öylede oldu.sonrasındada bhcg değerim arttı.benim hiç göğüslerim şişmedi acımadı.herkezde farklı belirtiler olabiliyo.belirtilere çok takılmayın.bol bol dua et canım.kendinede dikkat et.Allahın izniyle hamiş kalırsın İnşalah.

Saol canım içim rahatladı biraz :)) çarşamba gel artııkk :)

artık buralarda kimseler yok...
nerdesiniz kızlar?
sadece hamile haberi vermek için yazıyoruz.
neler yaşıyosunuz nasıl geçiyor günleriniz yazalım şuraya!!!

ben bugünlerde bi garibim. bulantım yok ama ağzımın tadı hep bozuk..
her görüp duyduğumu yemek istiyorum. sürekli uyuyorum...
sizin nasıl hamileliğiniz arkadaşlar.

benim de bulantım yok ama et ve balıktan nefret ediyorum, diğer yemeklere karşı da sıcak değilim. canım sürekli soğuk şeyler istiyor. salatalık, domates, biber peynir tabağı yapıyorum durmadan. bir de 24 saat dondurma olsa yerim :9:
2li testim yapılırken et ve balık yemediğim anlaşıldı :17: birsürü takviye ilaç yazdı doktor :9:

tatlım sabır az kaldı hiçbirşeye takılıp canını sıkma tadını çıkar:)

artık buralarda kimseler yok...
nerdesiniz kızlar?
sadece hamile haberi vermek için yazıyoruz.
neler yaşıyosunuz nasıl geçiyor günleriniz yazalım şuraya!!!

6767 aynen katılıyorum sana arkadaslar sadece bebiş haberi için uğrar oldu ama kızmıyorum onlara herkes yoğun sevıyorum sızı ihtiyacım olunca bılıyorumkı hepsi yığılır bu topiğe:)

kızlar artık 6 gün olunca kan testı baktırdım bılıyodum negatıf olucanı ama zerre kadar ıhtımal kalmasın ıstedım benkı 28 gunde bır adet gorurdum ne kadar ciddi ilaçlar kullanmışım sımdı anladım.birde maydonuzun suyunu iççem adet olmak için inşallah işe yarar:(artık bende bebeğimi içimde tasımak istıyorum...

kızlar artık 6 gün olunca kan testı baktırdım bılıyodum negatıf olucanı ama zerre kadar ıhtımal kalmasın ıstedım benkı 28 gunde bır adet gorurdum ne kadar ciddi ilaçlar kullanmışım sımdı anladım.birde maydonuzun suyunu iççem adet olmak için inşallah işe yarar:(artık bende bebeğimi içimde tasımak istıyorum...

piticim ilaclarin da etkisi olabilir elbette ama sanirim psikolojik cunku tup yapilacagi ay benim de hic sasmaz gecikmisti hatta burda bikac arkadasin da ayni olmustu. seni rahatlaticak seyler yap rahatlat bedenini operimmmm

canım test yaptın ya kesin bu gece gelir kırmızılar. benim geçen bayramda 8 gün gecikmişti, çok heveslenmiştim. dayanamayıp nöbetçi eczaneden test aldım ve negatif olduğunu gördükten 3 saat sonra adet oldum :9
hemen içme maydanoz suyunu, hele bir kesinleşsin, hiç belli olmaz çünkü.
biraz daha sabret Allah sana en güzelini verecektir.

piticim ilaclarin da etkisi olabilir elbette ama sanirim psikolojik cunku tup yapilacagi ay benim de hic sasmaz gecikmisti hatta burda bikac arkadasin da ayni olmustu. seni rahatlaticak seyler yap rahatlat bedenini operimmmm

canım test yaptın ya kesin bu gece gelir kırmızılar. benim geçen bayramda 8 gün gecikmişti, çok heveslenmiştim. dayanamayıp nöbetçi eczaneden test aldım ve negatif olduğunu gördükten 3 saat sonra adet oldum :9
hemen içme maydanoz suyunu, hele bir kesinleşsin, hiç belli olmaz çünkü.
biraz daha sabret Allah sana en güzelini verecektir.

kızlar ya ufff allah menopoza girenlere sabır versın olamamakta kötü bişey yahu ömrümde çok çok buyuk stersler yaptığım zamanlarda oldu ama en fazla ıkı gun gecıktım bu nedır boyle anlamadımkı?cumartesı gıtcem doktora en azından olursam adam gıbı 2.gun kontrolune giderim ağrıyo artık belımden aşağısı....

Hayırlı olsun tedavin canım. İnsallah biran once gelir de başlarsın.
Benimki blastosist transferiydi canım 5 günlük. Sebep de esimin spermleri az ve ileri hareketli azdı.

Son düzenleme:

Arkadasım bende öyleyim. Simdi arada öyle oluyorum. Sen kaçıncı haftadasin?
Ben kokulara karşı cok hassasim.

benim de bulantım yok ama et ve balıktan nefret ediyorum, diğer yemeklere karşı da sıcak değilim. canım sürekli soğuk şeyler istiyor. salatalık, domates, biber peynir tabağı yapıyorum durmadan. bir de 24 saat dondurma olsa yerim :9:
2li testim yapılırken et ve balık yemediğim anlaşıldı :17: birsürü takviye ilaç yazdı doktor :9:

2li testte et ve balık yemediğim nasıl anlaşılıyor canım? Ben yaptırmayı düşünmüyorum çünkü.
En iyisi soğuk yiyecekler aslında dediğin gibi. Ben su günlerde fena değilim ama bugün yediklerim beni gene tıkadı sanki. Mideme oturdu.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun tedavin canım. İnsallah biran once gelir de başlarsın.
Benimki blastosist transferiydi canım 5 günlük. Sebep de esimin spermleri az ve ileri hareketli azdı.

benımde eşimde sperm azlığı var oy oy super oluyorum boyle aynı dertten muzdarip arkadaşlarımın hamiş olduğunu duyunca.allah banada nasip etsin inşallah...

Back