• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

kızlar bugun adet olmam gerekıyodu olmadım doktorum antıbıyotık vermişti bı haftalık o yuzden gecıktı bır gun bıle zor gecerken allahın takdırıne sığınmış beklıyorum.ya rabbım duy sesemı sen benım mutlu huzurlu haneme ışığımı gönder ve bu önümüzdeki 9 ay boyunca son adetım olsun...

Merhaba samsundamı yaptırıyosunuz tüp bebeği
Aslında ilaçlar kişiden kişiye değişiyo yumurtalarını büyümesine ve cevap vermesine göre bence tek tek al ben iki tedavimdede öyle yaptım

evet canım samsunda yaptırıyorum çok teşekkür ederim...

Kizlar transferin daha ilk gunundeyim ve esim nezle oldu hapsurup duruyo :( sinirim bozuldu :( bi zarari olur mu acaba ya. Transferden sonra kendisi ya da esi nezle grip olan var mi arkadaslar cevap yazin noluurr

kizlar transferin daha ilk gunundeyim ve esim nezle oldu hapsurup duruyo :( sinirim bozuldu :( bi zarari olur mu acaba ya. Transferden sonra kendisi ya da esi nezle grip olan var mi arkadaslar cevap yazin noluurr

canım ya böyle şeyleri hiç kafana rabbim nasip etmişse ne olursa olsun geliyo bebişin bak ne güzel daha ilk günün geride var 11 gün sen bu süreyi bol dua ederek geçir.karnını okşayıp bol bol ayetel kürsi oku ben öyle yapmıştım canım güzel haberlerini almak dileğiyle

Kızlar dua edin bugün kan tahlili vericem, kalbin ağzımda sanki gecede inanılmaz kasık ağrım vardı hatta uykudan kaldırdı. Çok zor yahu

Sonuç 148 yaniiiiii hamileyimmmmmm çok şükür Allah isteyen herkeze nasip etsin
Ben forumu gezerken sizin güzel haberinizi gördüm bende Salı günü tahlil yaptırcam bende sizin gibi umutsuzum sanki adet sancım var bu zamana kadar olmadı bugun başladı adet ağrım normal olmam tarihte pazartesi.ALLAHtan tek dileğim adet olmamam çok yorgunum çünkü.Hnagi doktora gittin merak ediyorum

Sonuç 148 yaniiiiii hamileyimmmmmm çok şükür Allah isteyen herkeze nasip etsin

çok çok çokkkkkkkkkkkkkk sevındım ya ne guzel bı haftasonu:)süperrrrrrr....allah kucağınada aldırsın değerinde güzelmiş...bide kaçıncı gun embrıyosuydu?

arkadaşlar tabloda 54 kişi sonuç aldı ve 31 i hamile kaldı ve suan 26 sı devam ediyo yanı hemen hemen %50 süpersiniz.bana umutsunuz...ışıksınız...

bhrchn+unyelıarzu+piti=HAMİLE yazıcam günlerde gelcek allahın iznityle eee bız sona kaldık napalım:)

arkadaşlar tabloda 54 kişi sonuç aldı ve 31 i hamile kaldı ve suan 26 sı devam ediyo yanı hemen hemen %50 süpersiniz.bana umutsunuz...ışıksınız...

bhrchn+unyelıarzu+piti=HAMİLE yazıcam günlerde gelcek allahın iznityle eee bız sona kaldık napalım:)

Insallaahh caniim :)

Herkezin sorularına cevap vereyim insan aynı şeyleri yaşayınca herkezi daha iyi anlayabiliyor Bu nedenle senle başlayayım
3. Gün transfer yapıldı. Benim iki yumurtam gelişti biri orta diğeri 1. Kalite ben Dr la konuşdum ikisinide koydular. İlk günden beri sol kasığım inanılmaz ağrıdı hatta dün gece uykumdan kalktım ama öyle adet sancısı gibi değil sanki bıçakla kesiyorlar gibi. Birde artık ilaçlardan mı bilmiyorum akşamları çok erkenden uyumaya başladım son 1 hafta ama ben progestan iğnesi kullanıyordum iki ampul her gece hep ilaçlardandır diye düşündüm ama umutsuzluğa kapılma elim kasığımda ayetel kürsüyü okudum sürekli bebeğimi melekler korusun diye. Dua et bol bol Allah yardımcın olsun

çok çok çokkkkkkkkkkkkkk sevındım ya ne guzel bı haftasonu:)süperrrrrrr....allah kucağınada aldırsın değerinde güzelmiş...bide kaçıncı gun embrıyosuydu?

Canım sen bana çok ümit v erdin o listede hep içimden dedimki buraya bende üye olayım sanki listede bana şans getirecek dedim bilmeden çok şey yaptın Allah gönlüne göre versin 3. Gün embriyosu

Back