• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

kızlarrrrrr HAMİLEYİMMMMMMMMM 10 yıldır bu haberi bekliyorduk rabbim sana şükürler olsun degerim 106 bu arada.allah bekleyen isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin.
berencim hayırlı olsun cnm Rabbim kucağınıza almayı da göstersin.Allahım isteyen herkese versin.

selam piti
malesef benim hamileliğim sonlanıyor topik listesinden beni silebilirsin beta hcg düşüşe geçti ilaçlarımı bıraktım doktor gün içinde kanaman başlar dedi yine olmadı anlıcan bidahaki sefere inşallah:(:43::43::43:
belki suan devam etmedı yazıcam ıstemeye ıstemeye ama inan hayırlısı pes etme sağlıklı bı bebişin bigün olucak

Kızlar yarın transferim var, dua edin noluurr..
baharcım ilk haber senden gelicek sonra benden sonrada unyelıarzudan inşallah allah izin versın bebeklerımıze...

selam kızlar bugün kontrolum vardı 7.haftadayım ilk gittiğimde ısrarla sormama rağmen doktar tek demişti bugün ikisinide gördük sağ sağlım çok mutlu oldum Rabbim hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin isteyen herkesede bu duyguyu tattırsın

allah kucağınada aldırsın maşallah..

Hayırlı cumalar,herkesin 8 mart ı kutlu olsuuuuuun :21: ya kızlar size bir şey sorucam benim iki gündür falan göğüslerim eskisi gibi şiş değil zaten aşırı şişmişlerdi korkmuştum daha 6.haftada bir beden büyümüşlerdi ama şimdi eskisi gibi değil sadece dokununca sızı var birde hafif dolgunluk ,normalmi yoksa bebişim beni bırakıp gidiyor muuu :43:

Hayırlı cumalar,herkesin 8 mart ı kutlu olsuuuuuun :21: ya kızlar size bir şey sorucam benim iki gündür falan göğüslerim eskisi gibi şiş değil zaten aşırı şişmişlerdi korkmuştum daha 6.haftada bir beden büyümüşlerdi ama şimdi eskisi gibi değil sadece dokununca sızı var birde hafif dolgunluk ,normalmi yoksa bebişim beni bırakıp gidiyor muuu :43:

Yok cnm ya o nerden cikti boyle seylerle kafani yorma normal bence yeterince buyumustur zaten Canini sıkma

Yok cnm ya o nerden cikti boyle seylerle kafani yorma normal bence yeterince buyumustur zaten Canini sıkma

Ne bileyim hep belirtilerin kaybolması kötü derler. Zaten öyle mide bulantılarım falan hiç olmamıştı benim birtek göğüslerim şişmişti şimdi onlarda öyle olmayınca panik yaptım :25: Acaba böyle durumda olupta hala devam eden var mı diye

Ne bileyim hep belirtilerin kaybolması kötü derler. Zaten öyle mide bulantılarım falan hiç olmamıştı benim birtek göğüslerim şişmişti şimdi onlarda öyle olmayınca panik yaptım :25: Acaba böyle durumda olupta hala devam eden var mı diye

Cnm ben 6.haftadayim ne bir mide bulantisi nede baska Bise sanki hic hamile degilm o zaman ben oturup agliyim bazi insanlarda belirti olmaz bu daha iyi degilmi hamileligini guzel gecirceksin

slm kızlar bende bugün doktorumla görüşmeye gittim.kullanacağım iğneleri yazdı.ben adetimin 20.günü başıyorum yani uzun protokol.bana GONAL-F 450 FLAKON dan 3 kutu almamı söyledi.benim gibi uzun protokol tedavisi görenlere sorum acaba 3 kutu tammı yetiyor yoksa artıyormu.eğer artıyorsa bittikce almak istiyorum.çünkü benim ilaçları devlet karşılamıyor.yardımcımcı olursanız sevinirim..

Piticim transferim yapildi bugun, 20 mart test tarihim. Ilk bir hafta sadece yemek ve tuvalet icin kalkacaksin dedi doktor. Nasil gecer boyle yatarak :s

Piticim transferim yapildi bugun, 20 mart test tarihim. Ilk bir hafta sadece yemek ve tuvalet icin kalkacaksin dedi doktor. Nasil gecer boyle yatarak :s

20 martta hayırlı sonuçlar alıcaz inşallah sende çok sabrettın ınşallah mukafatı gelicek.bide sende dondurulmuş transferi oldunya sormak istedıklerım var.
1.kaçıncı gun embrıyosu
2.çözerken fazlamı çözüyolar
3.verdıkleri listede dikkat etmen gerekenler neler?

slm kızlar bende bugün doktorumla görüşmeye gittim.kullanacağım iğneleri yazdı.ben adetimin 20.günü başıyorum yani uzun protokol.bana GONAL-F 450 FLAKON dan 3 kutu almamı söyledi.benim gibi uzun protokol tedavisi görenlere sorum acaba 3 kutu tammı yetiyor yoksa artıyormu.eğer artıyorsa bittikce almak istiyorum.çünkü benim ilaçları devlet karşılamıyor.yardımcımcı olursanız sevinirim..

Merhaba samsundamı yaptırıyosunuz tüp bebeği
Aslında ilaçlar kişiden kişiye değişiyo yumurtalarını büyümesine ve cevap vermesine göre bence tek tek al ben iki tedavimdede öyle yaptım

arkadaşım hepsini birden alma tek tek al. banada dr 5 tane yazdı ama 2 tane kullandık. Boşuna masraf etme..hayırlı olsun bu arada tedavin

arkadaşlar günaydın yarın kan tahlilim var.. transfer sonrası düne kadar kasıklarımda batma gibi ağrı vardı..Tarifi zor bi ağrı..ama dünden beri adet ağrısı gibi çok korkuyorum. 9.günden bu yana dayanamadım test aldım hep silik çizgi çıktı.. umutlanmak istemiyorum..hatta umutlanamıyorum kesin kötü çıkacak olmayacak...
ruh halim çok kötü ne düşüncem nasıl geçircem bugunu bılemedım.

arkadaşlar günaydın yarın kan tahlilim var.. transfer sonrası düne kadar kasıklarımda batma gibi ağrı vardı..Tarifi zor bi ağrı..ama dünden beri adet ağrısı gibi çok korkuyorum. 9.günden bu yana dayanamadım test aldım hep silik çizgi çıktı.. umutlanmak istemiyorum..hatta umutlanamıyorum kesin kötü çıkacak olmayacak...

canım bende son iki gün adet oluyorum diyip durdum ama bak adet degil bebkmiş bence sende bugünü rahat geçir yarın güzel haberler alman dilegiyle.

kötü düşünme sakın iyi düşün hep..iyi haberlerini bekliyoruz...

20 martta hayırlı sonuçlar alıcaz inşallah sende çok sabrettın ınşallah mukafatı gelicek.bide sende dondurulmuş transferi oldunya sormak istedıklerım var.
1.kaçıncı gun embrıyosu
2.çözerken fazlamı çözüyolar
3.verdıkleri listede dikkat etmen gerekenler neler?

Canım 5. Gunde dondurulmustu benim. 5. Gun blast transferi yapıldı. İki tane çözülmüş.diğerleri çözdürülmemiş. Ağır kaldırmak, ani hareket, parmakla vajinayı yıkamak yasak dedi. İlk 5-6 gün ( hatta hemşire bir hafta dedi) sadece yatak istirahati verdi. Yalnızca tuvalet ve yemek için kalkacaksın dedi. Bu kadar canım :)

saolun desteğiniz için.inşallah hayırlı sonuçlarla gelirim..ama sanırım sonuçları alacak cesaretim yok eşime söylicem o alsın..dayanamıcam çünkü kötü sonuca..herşey allahtan tabi neden niye diye hiç sorgulamadım halada aynı yaradanın belki bir lutfu belki benim kaderimde yok. şükür inançlı insanlarız, ama genede insanım dayabması zor.. elde edemediğimden mi gerçekten bi istek mi bilemiyorum ama mutlu yuvama mutluluk katmak istedim hep.. hayırlı bir evlat... rabbime hep dedim ki rabbim hayırsız diye vermiyosan bunu hayırlıya çevirmeye kudretin var neolur hayırlıya çevir , yok olmayacaksa bana bunun sabrını ver dedim. ama şimdi gene hayırlı evlat olsun ama ver allahım diye dua ediyorum sanırım sabrım bu kadar..rabbimin gücüne gitmesin ben ondan gelen herşeye genede razıyım...

Kızlar merhaba uzun zamandır bakamadım foruma hamılelerı tebrık ederım ıns darısı basımıza..olmayan arkadaslarımada cok uzuldum allah herseyın hayırlısını nasıp etsın ıns...kızlar benım ucuncu denememde tutmamıstı bılen arkadaslarım var....hıperoskopi yaptırdım hiç bırsey cıkamdı doktor tertemız dedı hiç bişey yok dedı genetık testlerı yaptırdık sonuc beklıoruz...bu tutmamam sebebı ne olabılır ya kafam cok karısık...

tatlım allahın izniyle güzel haberler getır bıze ve inan kotu düşünme bıldığım kadarıyla transferın 10 ve 12 gunlerı arası bebeğin kalbı oluşuyo o yuzden ona zarar verme:)
Canım 5. Gunde dondurulmustu benim. 5. Gun blast transferi yapıldı. İki tane çözülmüş.diğerleri çözdürülmemiş. Ağır kaldırmak, ani hareket, parmakla vajinayı yıkamak yasak dedi. İlk 5-6 gün ( hatta hemşire bir hafta dedi) sadece yatak istirahati verdi. Yalnızca tuvalet ve yemek için kalkacaksın dedi. Bu kadar canım :)
teşekkür baharcım allah kısmetını açık etsın umutsuzun 12 gunu bıttı şimdi sıra senle 12 gun saymaya geldı...
Kızlar merhaba uzun zamandır bakamadım foruma hamılelerı tebrık ederım ıns darısı basımıza..olmayan arkadaslarımada cok uzuldum allah herseyın hayırlısını nasıp etsın ıns...kızlar benım ucuncu denememde tutmamıstı bılen arkadaslarım var....hıperoskopi yaptırdım hiç bırsey cıkamdı doktor tertemız dedı hiç bişey yok dedı genetık testlerı yaptırdık sonuc beklıoruz...bu tutmamam sebebı ne olabılır ya kafam cok karısık...
gamzecım genetıkler elbet bışeyler hakkında bılgı verıcektır ya sabır...

Back