• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

benimde 2.deneme.. e2 testi her gün yapıldı ama hiç bakmadım hastane direkt olarak dosyaya koydugu için hiçte sormadım.. İnşallah sende belirtiler varmı.. Ben bu sabah sayanamadım idrar testi yaptım silik bir çizgi belirdi.. İlaçların etkisinden değildir dimi..Korkuyorum sevinmekten...

yok cnm hiç belirtim sadece göğüslerim acıyo oda progestan iğneden yüksek ihtimal..ben bu kez kararlıyım tam 12.günü beklicem ...bıktım o testlerde tek çizgi görmekten...ama silik çizgi hep olumlu çıkmış diye biliyorum ...şahsen şimdi dayanmaya çalışıyorum...baksam silik çizgi yi görsem kan tahliline giderdim...çünki silik çizgiyi bile görmedim ..ve idrar testlerim hiç yanılmadı hiç hamile kalmadım..dilerim hamilesindir.

yok cnm hiç belirtim sadece göğüslerim acıyo oda progestan iğneden yüksek ihtimal..ben bu kez kararlıyım tam 12.günü beklicem ...bıktım o testlerde tek çizgi görmekten...ama silik çizgi hep olumlu çıkmış diye biliyorum ...şahsen şimdi dayanmaya çalışıyorum...baksam silik çizgi yi görsem kan tahliline giderdim...çünki silik çizgiyi bile görmedim ..ve idrar testlerim hiç yanılmadı hiç hamile kalmadım..dilerim hamilesindir.
inşallah dilerim isteyene yaradan versin. aratmasın.. ilaçlar etkilemez dimi idrarda silik çizgi çıkmasına?

benimde 2.deneme.. e2 testi her gün yapıldı ama hiç bakmadım hastane direkt olarak dosyaya koydugu için hiçte sormadım.. İnşallah sende belirtiler varmı.. Ben bu sabah sayanamadım idrar testi yaptım silik bir çizgi belirdi.. İlaçların etkisinden değildir dimi..Korkuyorum sevinmekten...

tatlım 9.günde bende zannetmıyorum ilaçların etkisi kalsın...inşallah kan testındede guzel bı değer çıkar ve bayram ederiz:)

sanmıyorum bugün 9.gün yani artık çıkmaması içinde sebep yokki...hangi idrar testini yaptın ben hepsini denedim ve hiç yanılan olmadı

ya bu eczanelerde olan 5 liralık test.. dün gece mide yanmasıyla kalktım arkasından istifra sabahta dayanamadım ki almamak için kendimle savaşıyodum.. yıllardır testlere ne paralar harcadım. ama dayanamadım.. birde kasık ağrılarım gerçi hiç bitmedi ama önceden sadece sol tarafımdayken şimdi sağda başkı yapıyo.. hadi dedim alayım.. ama ilk an hiç bişey çıkmayınca korkum çoğaldı..ama sonra yavaştan bi silik çizgi belirdi..işte gizli gizli yaptım arkadaşıma gösterdim hani abartıyo muyum dıye oda gordu belli belirsiz ama orda bi çizgi var..önce dedim belki okadar ilaç kullanıyoruz belki sebebi ilaçlardır ama bugun 9.günüm heralde gerçektir yaaa rüyalarım gerçek olsun artık allah isteyen herkeze versin...

sanmıyorum bugün 9.gün yani artık çıkmaması içinde sebep yokki...hangi idrar testini yaptın ben hepsini denedim ve hiç yanılan olmadı

şimdi bi kaç sayfa geri döndüm sen 27 de ben 26 da yaptırmışız.yani silik çıkması çok ii bile bugün 8.günün sık dişini bişi kalmamış zaten.. benimde 2embriyo ...aynı gidiyoruz..inşş biizimde isteyen herkesinde yüzü güler..

şimdi bi kaç sayfa geri döndüm sen 27 de ben 26 da yaptırmışız.yani silik çıkması çok ii bile bugün 8.günün sık dişini bişi kalmamış zaten.. benimde 2embriyo ...aynı gidiyoruz..inşş biizimde isteyen herkesinde yüzü güler..

bana kalırsada olumlu sonuç çıkacak...testler konusunda tecrübeliyiz bak.. şu hafta sonu bi ggelsede rahatlasak

bana kalırsada olumlu sonuç çıkacak...testler konusunda tecrübeliyiz bak.. şu hafta sonu bi ggelsede rahatlasak

inşallah pazar günü kader anımız yani sen iyi sabretmişin inşallah ama bak bu sayfada biçok kişi olumlu yazdı çok azı negativ çıktı inşallah bizde olumlulardan oluruz..

inşallah pazar günü kader anımız yani sen iyi sabretmişin inşallah ama bak bu sayfada biçok kişi olumlu yazdı çok azı negativ çıktı inşallah bizde olumlulardan oluruz..

cnm benim ya beni tanısan ay ne sabırsızsın dersin ..yoruldum sanırım aşılamalar tüp bebek filan derken bi tanesinde tam adet günümü bekleyipte test yaptımı bilmem..hatta bi keresinde eşime bak silik çizgi var bide sen bak dediğimi hatırlıyorum eşim baktı yok sana öle geliyor dedi..sonra baktım sahiden okadar uçmuşum ki artık çizgi hayal eder duruma düştüğümü gördüm.geçen tüp bebek tede 5.83 çıktı ne hissedicemi bilemedim..

selam piti
malesef benim hamileliğim sonlanıyor topik listesinden beni silebilirsin beta hcg düşüşe geçti ilaçlarımı bıraktım doktor gün içinde kanaman başlar dedi yine olmadı anlıcan bidahaki sefere inşallah:(:43::43::43:

selam kızlar bugün kontrolum vardı 7.haftadayım ilk gittiğimde ısrarla sormama rağmen doktar tek demişti bugün ikisinide gördük sağ sağlım çok mutlu oldum Rabbim hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin isteyen herkesede bu duyguyu tattırsın

selam kızlar bugün kontrolum vardı 7.haftadayım ilk gittiğimde ısrarla sormama rağmen doktar tek demişti bugün ikisinide gördük sağ sağlım çok mutlu oldum Rabbim hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin isteyen herkesede bu duyguyu tattırsın

Hadi hayirlisi birdi iki oldu rabbim kucaginada almayi nasip etsin:49::49::49:

Back